Andan Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Uzupełnienie zestawu dla Jerzego: Dla Kamila magiczna piątka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Super te Twoje jigi Piękne wykonanie . Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil K. Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Już w weekend je przetestuję. Mam nadzieję że będzie czym się pochwalić w wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Już w weekend je przetestuję. Mam nadzieję że będzie czym się pochwalić w wątku Czekam na info Kamil . Super te Twoje jigi Piękne wykonanie . Gratulacje !!! Dzięki Edytowane 28 Października 2015 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Prawie połowa urlopu i kolejna miła niespodzianka. Lekko ponad 80 cm mamuśka przysiadła na jiga . Dzisiaj szczupaki reagowały na biel lub żółć z dodatkami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Świetne fotki! Piękna ryba, ubarwienie na drugiej fotce w okolicach głowy jak dinozaur-krokodyl! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki, też lubię takie fotki dodatkowo skąpane w słońcu. Dzisiaj dość ostro świeciło, musiałem posiłkować się filtrem, ale udało się coś pstryknąć. Ryba widać, że nie głodowała. Piękna kondycja, obfity brzuch w 100% już zawiązuje woreczki z ikrą. Mam nadzieję, że spotkam ją jeszcze raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Fantastycznie się prezentują twoje przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mam pytanie byłbyś w stanie ukręcić jigi na główkach anty zaczepowych i drugie jak malujesz główki farba proszkowa? Tak po za tym piękne wabiki, tylko pozazdrościć umiejętności i pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki.Nie ukrywam anty-zaczep nie ułatwia budowania przynęty lecz jest taka możliwość. Od malowania proszkowego już dawno temu odszedłem, mam swój sposób malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Adrian twoje przynęty to prawdziwe dzieła sztuki żal było by mi je moczyć Co do fotek powiedź czym pstrykasz bo są równie rewelacyjne jakościowo co przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Dzięki Maciek za pochlebną opinię, ale bez przesady koło dzieł sztuki to one nawet nie stały . Edytowane 31 Października 2015 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Andan - przynęty dotarły do mnie i wyglądają kapitalnie. Teraz tylko czekam na chwilę wolnego czasu, żeby je przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Super, życzę udanego połowu i czekam na krótkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dopiero dziś na spokojnie otworzyłem twoją kopertę z przynętami na konkurs i jestem pod wielkim wrażeniem twojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Kolejny pasiak 48 cm z jeziorka.Bez reklamy ale to co ma w pysku mistrzostwo Edytowane 1 Listopada 2015 przez cipstiger 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Dopiero dziś na spokojnie otworzyłem twoją kopertę z przynętami na konkurs i jestem pod wielkim wrażeniem twojej pracy Dzięki Kolejny pasiak 48 cm z jeziorka.Bez reklamy ale to co ma w pysku mistrzostwo Paweł okonie rewelacja, gratulacje. U mnie dzisiaj z jigami współpracowały pike'i. Najciekawsza kaczka : Edytowane 1 Listopada 2015 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Piękne fotki! Gratulacje i brawa dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Uwielbiam ten wątek! piękne zdjęcia + przynęty na najwyższym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dzięki wielkie Pride. Ciesze się, że watek przypadł Ci do gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mały zestawik dla Krzyśka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zestaw dla @michal6564 na główkach od lewej: 20, 25 i 30 gram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Adrian , to już perfekcja jest .Piękne wabiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi