Andan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie wiem czy Święty M. maczał w tym palce, ale Bogdan na pewno się ucieszy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Irek coś dla Twoich okoni : Karol i jego ulubione kolory: Pstrągowe cacka dla Piotrusia Pana 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piekne piorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piekne piorka Dzięki. Piotrek i znalazłem zapodzianego antywłamaniowego. Jak się przyglądniesz widać anty-zaczep. Karol taki secik zrobiłem dla Ciebie, lewa ciężej, prawa lżej na główkach: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Adrian kapitalne ''sierściuchy'' oby pstrążki doceniły Twój kunszt !!! , dziękuje serdecznie... Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Cała przyjemność po mojej stronie . Jak już Ci obskubią ostatniego zapraszam ponownie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pod okoniowe eskapady: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 5 - cio gramowa dokładka dla Rafała. Tak patrzę na nią i jestem zazdrosny bo sam takowej w swoim pudełku nie mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 5 - cio gramowa dokładka dla Rafała. Tak patrzę na nią i jestem zazdrosny bo sam takowej w swoim pudełku nie mam Poproś Adriana, może Ci pod choinkę ukręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Poproś Adriana, może Ci pod choinkę ukręci Spróbuje go odwiedzić z pełnym koszykiem, to może się wyrobi ... albo i nie yhyh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pogoda dzisiaj zachęcała, skorzystałem i skoczyłem spalić uzbierane kalorie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Materiał na film można powiedzieć leżał i się "kurzył". Trochę minęło, ale coś mi się udało zmontować. Mam nadzieje, że się będzie podobał https://www.youtube.com/watch?v=CaTP58BedaY 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Wczoraj powołałem do życia zestawy dla Leszka.Miks gramatur w mikrusach. Przedni rząd 0,99 gram, środkowa sierotka 0,90 grama oraz na końcu 0,80 gram.Okoniowa tęcza kolorów. Od lewej 2'a pierwsze na główce 5 gram, kolejne 7 gram i ostatni 10 gram.Na sandacza duże jigi na główkach patrząc od przodu 12 gram, następnie dwie 15 gram oraz dwie ostatnie 17 gram.Szczupak dostał dwie takie same główki a mianowicie 10 gram. Wszystkim życzę szampańskiej zabawy i jak najczęstszego pobytu na łonie natury w towarzystwie rodziny w nadchodzącym Nowym Roku!!!Oczywiście i taaakiej ryby !!! Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Andan 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Paweł oto Twój zestawik: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Adrian wieczorem wysyłam pieniądze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pięknie wyglądają Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ciesze sie ze przypadly Wam do gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Robert gotowe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Schludne, porządnie wkonane i pomysłowe przynęty! Adrian, co fotka to z przyjemnością patrzę w Twój wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Schludne, porządnie wkonane i pomysłowe przynęty! Adrian, co fotka to z przyjemnością patrzę w Twój wątek. Bardzo się cieszę i dziękuje za budujący post . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ty masz chyba śmigło w rękach! Ekspresowo! Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ty masz chyba śmigło w rękach! Ekspresowo! Dzięki Nie ma sprawy. Jak jest - 12 O C to trzeba się ruszać aby było ciepło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj jest pierwszy dzień w okolicy zera. Można w miarę cywilizowany sposób skoczyć na ala rozpoznanie i zobaczyć co w "śniegu piszczy". Przysypało konkretnie, nie wszystkie siurki pozamarzały. Przez przypadek odkryłem w domu, że mam podobne kadry ciurków, ale ... Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Andan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Projekt głowacz rozpoczęty. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 No ładnie, wyglądają jak żołnierze, głowacze bojowe na pstrąga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi