Andan Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dzięki, ... co drugi wystąp hehe. Ale byłyby numer gdyby jakaś mądra głowa wymyśli głowacza drona sterowanego na komendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Piękne głowacze!!!Dwa lata temu bardzo podobnymi łowiliśmy z powodzeniem na rzece Idrijcy w Słoweni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki Igor. Chyba nawet się domyślam z kim EDIT:Ps.Były duże są i mikro . Różnice w wielkości widać na fotce. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Trochę się rozpeplalismy o głowaczach, a tym czasem mam fajny zestawik dla Pawła. To pełnego sukcesu brakuje jeszcze kilka mikrusów lecz to niebawem . Mikrusy 0,8 grama Jigi 1,5 grama: Jigi 2,5 grama: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Piękne stadko Już nie mogę się doczekać wodowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mam już dopełnienie całego zestawu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Śliczne maleństwa. Oj będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Połamania kija . Daj znać jak coś połapiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Z poślizgiem, ale już jest secik mikrusów dla @Brunet 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jigi bardzo smakowite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki Del Toro. Udało mi się wygrzebać fotkę z sezonu 2015 r. Najciekawszy pstruch z poprzedniego sezonu oszukany na głowacza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 W jakich gramaturach jesteś w stanie wykonać te małe maleństwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) W jakich gramaturach jesteś w stanie wykonać te małe maleństwa ?Zazwyczaj robię w: 0,7 g; 0,8 g i 0,99 grama. Gramatura jest uzależniona od rodzaju haka i wielkości imitacji. Robię je pod spinning i te 3 gramatury bardzo fajnie się sprawdzają. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 No to teraz pozostaje pytanie kuźwa jaki blank pod takie pinezki coś znajde Kolega mi naściemniał , że tam gdzie będę jeździł za dużym kropem są spore stada lipieni i szkoda byłoby nie spróbować . W życiu jednego złowiłem , na jiga pstrągowego i jak juz go wyholowałem to zastanawiałem się czego on taki mały a walczył jak tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Z tymi blankami to bywa różnie, trzeba swoje przerzucić aby w końcu dobrać coś pod swoją dłoń. Ja ujeżdżam Phenixa jest sporo blanków z zakresu do 8 gram. Oczywiście wszystko zależy od budżetu oraz Twoich preferencji co do patyka, lecz myślę że coś dobierzesz pod siebie . Zerknij też na blanki muchowe, bardzo fajne wychodzą z tego patyki, zwłaszcza pod casta. Co do lipieni to chyba wpadłeś jak ja. Mała ryba ale lubi postawić na swoim. Do tego te jego oczy profesorka jakby wiecznie był pogniewany. Poczekaj aż przysiądzie Ci kardynał. Po tym jesienią tylko będziesz miał lipienie w głowie. Na mikrusy bardzo fajnie siadają w swobodnym dryfie bez tzw: "przytrzymania" tak jak w przypadku pstrągów. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki Del Toro. Udało mi się wygrzebać fotkę z sezonu 2015 r. Najciekawszy pstruch z poprzedniego sezonu oszukany na głowacza. Pstrąg.jpgPstrąg1.jpgPstrąg2.jpg Super klimaty Uwielbiam lowic w takich ciurkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mikro zonkery zrobione pod spinning dla @Brunet. Długość 2,5 cm; waga 0,60 grama. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Pierwsza część zestawu przynęt dla @smakowy1. Mikrusy w miksie 0,7; 0,8 i 0,95 grama. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Adrian, jest tempo, szpulki z wiodącą to chyba masz chłodzone na nawijarce. A co się stało z logiem? Tamte fajniejsze były, futurystyczne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Adrian, jest tempo, szpulki z wiodącą to chyba masz chłodzone na nawijarce. A co się stało z logiem? Tamte fajniejsze były, futurystyczne takie. Haha, jak ma zbyt czerwone dłonie od rozgrzanej szpuli wystawiam za okno i wsadzam w śnieg . Nad logiem też ubolewam, poprzednie chciałem tak dopracować aby w przynętach pstrągowych był pstrąg, na okonia okoń i prawie mi się udało tylko zabrakło mi szczupaka. Na dodatek okazuje się że najlepiej jakbym miał jedno stabilne, charakterystyczne logo. Trzy różne były inaczej odbierane niż moja wizja, więc wróciłem do poprzedniego. Zacząłem współprace ze sklepem www i okazuje się, że ta droga jest najlepsza. Ale to i tak nic straconego tamte mam w buforze i myślę że jeszcze je wykorzystam. Dokończenie zestawu dla @smakowy1. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mikrusy i zonkery dotarły . W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Mam nadzieję, że rybkom też się spodobają . Dziękuję raz jeszcze. Pozdrawiam.Brunet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Adrian przesyłka dotarła, świetna robota szczeka mi opadła. No i głowacz też super następnym razem na pewno zamówię je też.Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki chłopaki, cała przyjemność po mojej stronie !!! W razie potrzeby oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mam zestawik dla Kamila. Od lewej 1,5 grama, a następnie 2,5 grama. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Szykuje się projekt "Mikrus" Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi