DresiQ Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Witam kolegów forumowiczów jak i koleżanki czy możecie mi pomóc w sprawie złamanego wędziska które nie wytrzymało w miejscu łączenia 2 składu SHIMANO CATANA CX 270ML SPINCzy da sie go jakoś naprawic ?? Edytowane 18 Października 2013 przez DresiQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Może na początek oddaj na gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 tylko że ona mineła ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 temat był już kilka razy poruszany,1. jak możesz oddaj do serwisu na gwarancji2. oddaj do naprawy pogwarancyjnej - minimalny koszt 30-50zl złamanie nie moze byc w samej czesci szczytowejpo naprawie praca kija możne sie różnic od pierwotnej w pewnych przypadkach naprawa może okazać sie nieopłacalna (tańsze wędziska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 wędka strzeliła na zaczepie w części gdzie część szczytową wkłada się do dolnej ;/ nie fart jak nic ale na szczescie juz końcówka sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 zanaprawę dasz ok 50 zł, a kij raz złamany lubi strzeli ponownie..Nowa Catana to koszt 140zł... opłaca Ci się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kiedyś w pstrągowym Shogunie strzeliła mi szczytówka. Naprawiłem i ani się obejrzałem jak strzeliła ponownie, tyle że w kolejnych dwóch miejscach. Albo wada materiału albo sam poobijałem. Wyrzuciłem na śmietnik.W drugim Shogunie, trociowym, szczytówka też strzeliła. Naprawiłem i kij od 15 lat działa. Tak więc nie ma reguły.Tyle że wędki za 140 zł. chyba nie opłaca się naprawiać. Michał ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wklej fotkę tego złamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam koszt jaki poniesie kolega to połowa ceny wędziska, skoro połamał sie element A(szczytówka) to dostanie nową połowę wędki.Zasad jest taka ,że jeżeli jest to dwuskład to zazwyczaj jest to połowa ceny wędziska bez względu na to , czy jest to element A czy B(dolny). Znam z doświadczenia , nie miałem jeszcze przypadku,żeby było inaczej bez względu na producenta.Czasami róznica jest , ale to jest maks. 10 pln . Różnicy w pracy wędki po naprawie nigdy nie zauważyłem, oczywiście pod warunkiem ,że nowy element dobrze pasuje do starej części., ale zazwyczaj tak jest, nawet w masowej produkcji. FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Postaram sie wkleić jutro po południu jak wrócę z wypadu weekendowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi