Skin Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Nie wiem co o tym sądzić. Czy gościu troche nie przesadza?Rozumiem wciągać suma +30kg na łódke, jak to widać na niektórych filmach(za łeb) wtedy jestem prawie pewien że ta ryba nie wróci w dobrej formie do wody...Co o tym myślicie?http://pl.youtube.com/watch?v=FAR34Zt_zIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Troche irytujący śmiech ma ten pan... jak dla mnie to przesadził, jeszcze niech mu nosek wytrze... i umyje ząbki <_< rozumiem.. nie powinno się telepać rybą która ma swoją wage, ale szczupaka czy dość niewielkiego suma podnieść w poziomie i podtrzymywać rękami to dla mnie żadne zło... z resztą czy ryba ze złamanym kręgosłupem była by w stanie odpłynąć od brzegu / łodzi?? z tego co widziałem nawet te ryby z którym się ludzie obchodzili nieostrożnie choćby z filmików na youtube odpływały... http://pl.youtube.com/watch?v=JM84-eu3Mlo&feature=relate d http://pl.youtube.com/watch?v=KB4vHVZV_l0&feature=relate dto np. jest jak dla mnie idiotyzm... nie wolno przesadzać ani w jedną ani w 2 strone i filmik dla ludzi o naprawde mocnych nerwach.... http://pl.youtube.com/watch?v=p_nlKwYgclA&feature=relate d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dla mnie ten facet jest żenujący ,bezsensownie zabawia sie kosztem życia suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Wszystko jest ok, sum odzyskał wolność w dobrej kondycji.Widziałem gorsze akcje eksponowania ryb na tym Forum i jakoś nie było lamentu o zagrożeniu życia. Emocje w postaci śmiechu każdy okazuje inaczej - zawsze można wyłączyć dźwięk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Czy to nie jest ten facet co prowadzi wędkarski na Tarchominie? Sklep Rapa? Taki program w telewizji z nim też był Rapa. To ten facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy to nie jest ten facet co prowadzi wędkarski na Tarchominie? Sklep Rapa? Taki program w telewizji z nim też był Rapa. To ten facet? Tak ,pan Piotr prowadzi ten sklep i ma swój program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Hej Nie mam nic go gościa - nie znam go i podoba mi się to, że chce dbać o dobrą kondycję zarówno ryby jak i naszych łowisk. Ale taplanie się z rybą jak za przeproszeniem z rumuńską prostytutką w kisielu nie zabardzo przystoi komuś kto promuje prawidłowe postawy. Nie napiętnuje go , bo sam jestem daleki od ideału - ot tak tylko delikatnie zwracam uwagę, iż ŻENUJĄCE nie zawsze są pęknięte (nie złamane) kręgosłupy. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Kilka filmoww z wikingami i czlowiek moze mic mieszane uczucia.Mnie przypadl do gustu szczegolnie jeden -(w tlumaczeniu)Goraczka sczupaka -gdzie to metrowki niemal ze wyskakuja z wody i wszystko na jerki 10 lat temu .Filmy takie zazwyczaj maja krotkie wskazowki jak obchodzic sie z doza ryba i zawsze ale to prawie zawsze .Czy to w torbie ikea cze worku karpiowym,wielkim podbieraku ,instroktaz objasniany jest na brzegu przy czym ryba zawsze wraca do wody .Czas w jakim przeprowadzony jest instroktaz od zaciecia porzez wycholowanie a nastepnie wyposzczenie -nie jest nikomu znany .Swoja droga jak bym zlowil takiego suma to napewno sama satysfakcja ze wraca do wody byla by mysla przewodnia i dawala radoche . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Najpierw przeczytalem komentaz Zandrixa (rumunska prostytutka), potem obejzalem filmik i poplakalem sie ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Najpierw przeczytalem komentaz Zandrixa (rumunska prostytutka), potem obejzalem filmik i poplakalem sie ze smiechu CEL OSIĄGNIĘTY <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 rumuńska prostytutka buahahahaaa coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Zanderix mistrzostwo świata.A film ... hm, no cóź, lepiej posiedzieć z rybą w wodzi niż w łeb i do wora z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi