kroku Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Witajcie a ja dalej poszukuje kija na Solińskie sandały... Panowie sytuacja przedstawia się tak, poszukuje kija na sandacza z łódki batson,mhx.Najczęściej łowię kogutami ale gumami też (rzadziej ale też).Mam już jednego Batsona IMB784 ,pracuje od 15 do 40 gramów, jest to naprawdę sztywna pałka .Teraz szukam coś delikatniejszego czyl od 15 tak do 28-max 30 gramów,łowię głęboko czasem nawet przy 20 m , najczęściej z kołowrotka albo na jedno podbicie.Teraz najważniejsza sprawa, nie chce żeby drugi kijek dublował mi się z batsonem ,czyli musi być coś delikatniejszego ale potrafiący podbić kuraka 28 gramów.Pan I.M z FC ,polecał mi MHX MB783 czy nie będzie się dublował z Batson IMB784 ?Może jakiś mocniejszy poping ,widziałem na tv trwam ,to pięknie pracują te kija podczas podbijania...Pomóżcie coś dobrać i zakończyć ten temat -bo ja głupi jestem już ... Edytowane 18 Października 2013 przez kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 I dobrze Ci doradził,robiłem te dwa patyki ,a także łowiłem nimi i jest zauważalna różnica.Ten MHX pociągnie takiego koguta na tej głębokości ,ale myślę że to już będzie max.Napewno lepiej pracuje od Batsona w dolnym zakresie,bo ten "baton" to mocno niedoszacowany jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jakikolwiek popping MHX do koguta 28g odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jakikolwiek popping MHX do koguta 28g odpada.Przerabiałem też jak wspomina Mario popinga MHX P-904 pod kogutki 28-30gr i niestety nie nadaje się absolutnie.Zbyt ustępliwa szczytówka , choc dolnik całkiem niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jakikolwiek popping MHX do koguta 28g odpada.potwierdzamMam p843 tylko gumaKoguta do 30 gr podbije mb 843 którego też mam :-DTego popinga będę chciał sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ok,to już coś wiemy na temat...Zastanawiam się właśnie nad tym MHX mb783 albo ten fenwick co jest teraz na sprzedaż co go przyrezerwowałem do jutra-lecz obawiam się , że może być za miękki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Daniel wziąłbyś wtedy tego ATC jak miałem chwile słabości na urlopie i miałbyś już dawno po sprawie.W sumie dobrze, że go mi nie zabrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ja posiadam ATC 10-21 ale ogarnia sporo więcej i nie mam parcia z nim do grobu iśc jakbyś chciał to daj znac sezon mam z głowy bo achillesa zerwałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dzięki , ale odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 MHX MB to super kij pod koguta, sam łowię 784 i 843-2. Mocne sztywne kije, które pod rybką zaczynają pięknie pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikers Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 polecam xsb843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Zdecydowałem , że pozostanę przy MHX mb783 , mam nadzieję że będę zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi