Pojrzo Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Jest taki NFC ST903-2(HM)... Fajna rzeczNajlepsza rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Józek nie żartuj, tam jest dolnik, którym można troć poskromić. @Franc złowił nim swóje PB w sandaczu na Wiśle. Sam złowiłem nim kilkadziesiąt boleni nie wspominając o kropasach. 902 to niesamowity kij... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norek Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Chyba już skorzystał @nyny ale jeśli chodzi o wędki na lekkie bolki to coś tam jeszcze mogę pomóc. Dzięki za informację, ale interesuje mnie tylko rastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Józek nie żartuj, tam jest dolnik, którym można troć poskromić. @Franc złowił nim swóje PB w sandaczu na Wiśle. Sam złowiłem nim kilkadziesiąt boleni nie wspominając o kropasach. 902 to niesamowity kij...No tak 12 lb w dolniku może już dużo, przyznaję pomyliłem z tym 10 lb a to zasadnicza różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mam też RR, MLSa 10lb, różnica jest ogromna to jakby totalnie inne konstrukcje. Niemniej ten drugi to sztos do łowienia smużakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No tak 12 lb w dolniku może już dużo, przyznaję pomyliłem z tym 10 lb a to zasadnicza różnica.Tego to mojemu koledze koleżanka w USA kupiła i przywiozła. Ma uzbrojony w drewnie przez bieszczadzkiego rodbuilera i mówi , że na lekkie łowienie sandaczy, szczupaków i okoni ale takich powyżej 30-tu nic innego nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 No i przylazł ten Rastek Na sucho w fotelu pierwsze wrażenie, dziwny...Po kilku chwilach jednak coraz większy banan na pysku, to powinno być to, jeszcze testy nad wodą, ale to raczej formalność.Nie wiem też czy to nie jest bardzo uniwersalny blank, bo śmiem twierdzić, że i klenie ogarnie bez problemu, a i sandaczowi w pysk też nie straszne mu będzie dać.Jestem więcej niż zadowolony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Zobaczysz jaki będzie banan jak coś puknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 No i przylazł ten Rastek Na sucho w fotelu pierwsze wrażenie, dziwny...Po kilku chwilach jednak coraz większy banan na pysku, to powinno być to, jeszcze testy nad wodą, ale to raczej formalność.Nie wiem też czy to nie jest bardzo uniwersalny blank, bo śmiem twierdzić, że i klenie ogarnie bez problemu, a i sandaczowi w pysk też nie straszne mu będzie dać.Jestem więcej niż zadowolony Zawał pewny jak coś puknie . Jakie parametry rastka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 2.53 22lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Nie jest brzydki jak na "seryjniaka" Edytowane 9 Marca 2020 przez nyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Na pewno nie jest brzydki ... Ale na bolenie, z większej rzeki, wybrałbym Argento 962ML Edytowane 9 Marca 2020 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na pewno nie jest brzydki ... Ale na bolenie, z większej rzeki, wybrałbym ArgentoŁadny to przyjdzie mi Matagi w czwartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ładny to przyjdzie mi Matagi w czwartek Nie patrz że matagi będzie ładny bo parametrami nie dorówna rastkowi.No to jest ten na podobnym blanku jak mój 8-30g 83M Na moim masz taki opis bez podanej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @Jozi: matagi to nie to CW i LB, będzie taki lajcik na rzeke (3-7gr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ciekawe czy Wasze kijki będą tak ładne jak mój, który jest aktualnie w budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nie jest brzydki jak na "seryjniaka" Czy to jest ten egzemplarz 83M ze zeszlifowaną drewnianą końcówką dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Czy to jest ten egzemplarz 83M ze zeszlifowaną drewnianą końcówką dolnika? Końcówka dolnika jest drewniana, a czy była zeszlifowana to nie mam pojęcia, zresztą nawet nie wiem czy mnie to jakoś specjalnie interesuje.Z tym młynkiem jest idealnie wyważony zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Pewnie przez Kubusiowe rączki przechodził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 I nie tylko przez moje... Nie mniej świetny model i pod takie łowienie o jakim mowa będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jeżeli to Wam ułatwi dochodzenie to wędka przyjechała z Sandomierza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jeżeli to Wam ułatwi dochodzenie to wędka przyjechała z Sandomierza Mam nadzieję że obejdzie się bez fotek z tego "dochodzenia" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Sztos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jeżeli to Wam ułatwi dochodzenie to wędka przyjechała z Sandomierza Od księdza Mateusza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Od księdza Mateusza? To będzie fartowna, bolki same będą się kleiły . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi