bartolo Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Miałem nówkę Ryogę 1016HL ale zdecydowanie lepiej łapie mi się płaskimi multikami. Miałeś, miałeś ale już nie masz... A mnie do jerków jakoś tak bardziej okrąglaki pasują.Ale akurat 1016 nie jest taka duża i do przeciętnej wielkości dłoni pasuje w sam raz (przynajmniej do mojej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ...i bardzo sympatycznie jerkuje się w listopadzie, grudniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Bartolo;Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję , że maszynka się spisuje poprawnie w Twoich rękach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ...i bardzo sympatycznie jerkuje się w listopadzie, grudniu tylko później jakoś dziwy brak czucia w palcach i zesztywnienie;PP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Pozdrowienia również. A i owszem, sprawuje się wyśmienicie. Przeszła małą kurację ujędrniającą ????, dostała siostrę bliźniaczkę, a teraz obie pokazują swoje uroki nowemu właścicielowi... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) ..."tylko później jakoś dziwy brak czucia w palcach i zesztywnienie;PP"... Dokładnie o to mi chodziło Tuż przed "sylwkiem" w zeszłym roku, łowiliśmy na Drużnie (pierwsza łódź wypływająca rano z przystani miała za zadanie rozbić nocny lodzik ) Podziwiałem Tomka @rothen, że dawał rade łowić tym klockiem lodu (ale to twardy gość). Mnie wystarczyło potrzymać w łapie przez 15 minut (ale ja mięczak jestem) Edytowane 31 Października 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 ...tylko później jakoś "dziwy" brak czucia w palcach i zesztywnienie... Tak, wiem... Lepszy plastik fantastic i zaion sr...ion A "dziwy" mogą być, nie mam nic przeciwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A tak przy okazji, może rękawiczki czasami pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Z rękawiczkami do casta ciezka sprawa. Woda bryzga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A... to trzeba być twardy jak kolega @rothen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 trzeba, trzeba ... albo zadowolić się gównianymi, plastikowymi nisko profilowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja tam daję radę z Linem + rękawiczki - ale opuszki 3 wystają i trzeba na nie chuchać co jakiś czas pod ubraniem:), poza tym jak już jest konkretnie zimno to nie ma różnicy jaki multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) Troszkę odkopię temat, udało mi się nabyć Daiwe T3 1016 z małym mankamentem. Mianowicie „gumka” się odkleja , czy któryś z kolegów miał podobny problem lub ma jakiś pomysł jak to naprawić ? Zerwać i spróbować wkleić na nowo ? Tak to wygląda : Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Wyczyść klapkę i gumkę dokładnie acetonem i wklei na butapren .Miałem tak miesiąc wstecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Użyj lepszego kleju. Butapren nie będzie trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Użyj lepszego kleju. Butapren nie będzie trwały. Właśnie się zastanawiałem czy budapren po kontakcie z woda będzie dobrze trzymał. Super glue raczej odpada, co ? Nie chce aby mi spaliło, a więc jakieś porady bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Może taśma dwustronna 3m ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) Pattex Repair Extreme w żelu. Bardzo dobry klej. Super glu i podobne zdecydowanie odpadają. Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez markir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Pattex Repair Extreme w żelu. Bardzo dobry klej. Super glu i podobne zdecydowanie odpadają. Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi