patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Według mnie porównanie klasowego kołowrotka jakim jest Team Daiwa S-CU z SPRO to jakby porównywać Mercedesa z Maluszkiem . Mam Emblema który jest jego odpowiednikiem a teraz mam zamiar zakupić dodatkowo TD do 10`6stopowego, mocnego, rzecznego spinna i pod troć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 porównywać Mercedesa z Maluszkiem . Co najwyżej Lexusa z Daewoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ...trafne porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Zdecydowałem się już na Spro.W Daiwie nie odpowiada mi jego wielkość i waga. Czasem chcę używać go do kija 20-25g CW i jest stanowczo za ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Według mnie porównanie klasowego kołowrotka jakim jest Team Daiwa S-CU z SPRO to jakby porównywać Mercedesa z Maluszkiem . Mam Emblema który jest jego odpowiednikiem a teraz mam zamiar zakupić dodatkowo TD do 10`6stopowego, mocnego, rzecznego spinna i pod troć . Przecież nikt nie powiedział,że Daiwa czy Shimano to zły kołowrotek.Tu chodzi o konkretną sprawę,a nie o porównania.Ja bym po prostu nie kupił używanego kołowrotka w ciemno,wolał bym niższą półkę ale nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak Ci SPRO bedzie nawalalo to nie zacznij sie ******* Ja Cie juz nie raz ostrzegalem. Niby dobry kolowrotek a wady ma i to duze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak mi zacznie nawalać to go wyrzucę na śmietnik i kupię sobie drugi.Mnie ostrzegałeś?nie przypominam sobie? Wszystko się kiedyś popsuje Jakiś czas już mam ten kołowrotek i jak na razie odpukać,raczej mało się słyszy negatywnych opinii o tym kołowrotku.Poza tym rozmawiamy tutaj o kołowrotku za 300 zł,a nie o kręciołach do 1000zł i jak na razie Spro za tą kasę spisuje się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Masz tu link do najtańszego spro400 na allegro. Kupowałem od tego użytkownika ten model kołowrotka tylko 300 i wiele innych rzeczy, żadnej lipy. http://www.allegro.pl/item316512279_kolowrotek_spro_redarc_t uuff_body_10400_upust_30_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi