Skocz do zawartości
  • 0

Warszawski Klub Spinningowy Sandacz - nowy artykuł

admin

Pytanie

Witam,

Dzisiaj informacja na temat Warszawskiego Klubu Spinningowego Sandacz stworzonego przez miłośników spinningu i ryb drapieżnych. Klubu, którego członkowie poznali się za pośrednictwem Internetu, a ich znajomość zaowocowała stworzeniem formalnej grupy.

Zapraszam do lektury http://jerkbait.pl/?p=58.

Pozdrawiam serdecznie

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Slavecky - przecież ja nikogo nie piętnuje, że od czasu do czasu wciągnie jakąs rybkę. sam od czasu do czasu zjem sandacza czy pstrąga. Ja tylko ubolwem, że niestety zdecydowana większość naszych wędkarskich kolegów zje wszystko co złowi, chocby to były same ości i skóra. O umiarze nie ma co wogóle gadać.

@Baloo to nie było bezpośrednio do Ciebie.

Chodzi mi jedynie o niebezpieczny, ekstremistyczny trynd pojawiający się w wypowiedziach coponiektórych, po których lekturze człowiek boi się nawet szepnąć, że coś zabrał znad wody i czuje się niczym gumofilc (bez obrazy Gumofilca spod kolektora.

Oczywiście napiętnowanie i zwalczanie chamów, którzy łowią do zamrażarki a lincencjie przeliczają na złotówki i kilogramy rybiego białka jest ja najbardziej pożądane ale grunt to nie popadać w skrajność! :D

S.

• 0

@Mgor,

...jak to jest z tym cytuje przyjacielski sposób aktywnie spędzać wolny czas i wypoczywać nad wodą, dzieląc się wędkarskimi spostrzeżeniami i doświadczeniami? Klub jest otwarty, zamkniety? Spotykacie sie na piwie, nad woda? Trzeba uzyskac jakies rekomendacje? Czyms specjalnym zobie zasluzyc? Czy mozna po prostu w przyjacielski sposob aktywnie spedzac czas na woda i dzielic sie wedkarskimi spostrzezeniami? Kiedy? Gdzie?...

- WKS Sandacz jest klubem zrzeszającym grupę przyjaciół. Jednak jest to klub zamknięty i trzeba sobie zasłużyć aby dostać się w jego szeregi. :mellow: Poza tym rekomendacja jednego z członków Klubu jest wymagana.

W szeregach klubu preferujemy przestrzeganie zasady c&r i na naszych spotkaniach nad wodą, wszystkie ryby są wypuszczane.

Spotykamy się podczas wędkarskich wypraw krajowych, zagranicznych, a także podczas zwykłych imprez zabawowych, czy siadając w pubie przy piwku.

Staramy się dzielić swoją wiedzą wędkarską i pomagać nawzajem w różnych sytuacjach życiowych

Klub skupia 9 członków, jednak w tym roku jeszcze kilka osób stara się o wejście w nasze szeregi. :D