bertold12 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ale widze i coś na bolka))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ale widze i coś na bolka)))Tak zgadza się to coś ma 7cm i 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A tak wygląda oklejony ośmiocentymetrowy woblerek z lipy a ten większy ma 9.5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Trotkowa klasyka, ładnie wyglądają oklejańce a jakiego kleju używasz do oklejania?? bo może znowu zacznę, trochę szmaty gdzieś ostatnio w piwnicy widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Trotkowa klasyka, ładnie wyglądają oklejańce a jakiego kleju używasz do oklejania?? bo może znowu zacznę, trochę szmaty gdzieś ostatnio w piwnicy widziałem Kleju używam szewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A tak wygląda oklejony ośmiocentymetrowy woblerek z lipy a ten większy ma 9.5 cmDSC_0287.JPGJacek ,ten większy złowił wczoraj dwa szczupłe ale maluchy do 60 paru centów ,spuścili wodę i pokrzyżowali mi plany .Schodzi gdzieś na 3,5 m ,a tam teraz tyle jest,trochę za płytko do tego wobka ,jak spiętrzą to go zwoduję znowu.Praca mocna ,bardzo fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 A moje wypociny już blisko finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) a dzisiejsze klonki nie gardziły boniciakiem 3.5cm,miałem jeszcze dwa śliczne jazie ale niestety spadły pod koniec holu Edytowane 9 Listopada 2013 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 O proszę twórca moich ulubionych małych sprośnych (tak pieszczotliwie je nazywam) bonito-kleń.Uwielbiam te wobasy, to jedyny seryjnie produkowany wobler który w 100% mi odpowiada, zostawiłem ich już mnóstwo po różnych krzokach.A ilekroć jestem w sklepie zawsze kupuję na zapas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 a dzisiejsze klonki nie gardziły boniciakiem 3.5cm,miałem jeszcze dwa śliczne jazie ale niestety spadły pod koniec holuDSC_1006.JPGDSC_1001.JPGno panie troche bylo zabawy ale szkoda jaskow bo byly ladniutkie..... juz lecialem z podbierakiem ale rybki pozwiewaly Ja juz korpusiki od ciebie pokolorowalem i szykuje sobie na nastepny wypadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no panie troche bylo zabawy ale szkoda jaskow bo byly ladniutkie..... juz lecialem z podbierakiem ale rybki pozwiewaly (...)Bo do "jaśków" to trzeba się skradać, a nie lecieć jak z siatką za motylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Racja no za szybko chcielismy..... ale miejscowka jest konkretna jest tam sporo rybek Jacku czekam na info i ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Bielik ja tam jestem jutroTylko jaśki nie zawsze chcą brać Zazwyczaj jak dziś skubią to jutro poszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 O proszę twórca moich ulubionych małych sprośnych (tak pieszczotliwie je nazywam) bonito-kleń.Uwielbiam te wobasy, to jedyny seryjnie produkowany wobler który w 100% mi odpowiada, zostawiłem ich już mnóstwo po różnych krzokach.A ilekroć jestem w sklepie zawsze kupuję na zapas. PozdrawiamDzięki za zaufanie.Co znaczy seryjnie?Z każdym woblerem śmigam nad wodę i ustawiam podginam drut góra lub dół by były odpowiednio agresywne.Wycinam dziesięć i sprawdzam jak pracują jak jest dobrze to dopiero resztę.Z tą seryjnością to bym polemizował.A może dlatego są skuteczne.Pozdrawiam i dziękuję za zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Bielik ja tam jestem jutroTylko jaśki nie zawsze chcą brać Zazwyczaj jak dziś skubią to jutro poszczą To jestesmy wstepnie umowieni reszte dogadamy telefonicznie jutro.. Jacku jak nie jaski to beda klenie a ty to zawsze cos wyciagniesz nawet sandalki ci sie trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Bo do "jaśków" to trzeba się skradać, a nie lecieć jak z siatką za motylem Jak siedzi na kiju to już jest wolna amerykanka i tak jak wypuścisz to następne dadzą dyla,dziś spięły się dwa i było po braniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Już widzę jak jutro będziemy płakać,a jaśki popękają ze śmiechu.Jutro chyba zacznę od tych główek co dziś Ci mówiłem.Tam też teraz powinna być ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ryba jest tam na bank caly odcinek jest dobry...... za pamieci wez mi te bajery co zapomniales dzis :-) wolna amerykanka dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak sobie dzisiaj skojarzyłem że mój rekordowy Kleń został złowiony na 4 cm model Okoń, było to jakiś czas temu ale miło powspominać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jacku dawaj fotki bo dzis troche twoje boniciaczki polowily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kamil daj spokój brały ale kryminał groził za te jaziki,ale jeden na granicy wymiaru Rafał strzeliłMi niestety albo nie zapięły się albo malizna.Rafał odkurzył mi okonia 4cm,już myślałem ze na jaśki kleń 3.5cm jest lepszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 To Jacek połowiliście trochę dzisiaj .Jazik widzę za tym zakrętem z piachem,fajny.Kolor wobka też naturalnie fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 To Jacek połowiliście trochę dzisiaj .Jazik widzę za tym zakrętem z piachem,fajny.Kolor wobka też naturalnie fajny.Koledzy połowili ja miałem pecha.A za zakrętem na prostce,dziś tam brały,a wczoraj tam gdzie ostatnio klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jeszcze se odbijesz Jacek Lubią tą prostkę nie,a tam gdzie te wtedy te klenie to miejsce jest mega,tam może parkować duża rybka.Jak ochłonę po ostatnich wydarzeniach , to pojadę tam z Tobą ,może znów będzie fajnie.Te czarnuchy z żółtymi paskami zrobiłeś? No i kilka tych złotych z foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jeszcze se odbijesz Jacek Lubią tą prostkę nie,a tam gdzie te wtedy te klenie to miejsce jest mega,tam może parkować duża rybka.Jak ochłonę po ostatnich wydarzeniach , to pojadę tam z Tobą ,może znów będzie fajnie.Te czarnuchy z żółtymi paskami zrobiłeś? No i kilka tych złotych z foty.Krystian ja takie wobki mam prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi