Skocz do zawartości

Woblery BONITO strugane z lipy

wobek

Rekomendowane odpowiedzi

A tak wygląda oklejony ośmiocentymetrowy  woblerek z lipy a ten większy ma 9.5 cmattachicon.gifDSC_0287.JPG

Jacek ,ten większy złowił wczoraj dwa szczupłe ale maluchy do 60 paru centów ,spuścili wodę i pokrzyżowali mi plany .Schodzi gdzieś na 3,5 m ,a tam teraz tyle jest,trochę za płytko do tego wobka ,jak spiętrzą to go zwoduję znowu.Praca mocna ,bardzo fajna .

• 2 tygodnie później...

O proszę :) twórca moich ulubionych małych sprośnych (tak pieszczotliwie je nazywam) bonito-kleń.

Uwielbiam te wobasy, to jedyny seryjnie produkowany wobler który w 100% mi odpowiada, zostawiłem ich już mnóstwo po różnych krzokach.

A ilekroć jestem w sklepie zawsze kupuję na zapas.

Pozdrawiam

a dzisiejsze klonki nie gardziły boniciakiem 3.5cm,miałem jeszcze dwa śliczne jazie ale niestety spadły pod koniec holuattachicon.gifDSC_1006.JPGattachicon.gifDSC_1001.JPG

no panie troche bylo zabawy ale szkoda jaskow bo byly ladniutkie..... juz lecialem z podbierakiem ale rybki pozwiewaly  :(  Ja juz korpusiki od ciebie pokolorowalem i szykuje sobie na nastepny wypadzik  :)

O proszę :) twórca moich ulubionych małych sprośnych (tak pieszczotliwie je nazywam) bonito-kleń.

Uwielbiam te wobasy, to jedyny seryjnie produkowany wobler który w 100% mi odpowiada, zostawiłem ich już mnóstwo po różnych krzokach.

A ilekroć jestem w sklepie zawsze kupuję na zapas.

Pozdrawiam

Dzięki za zaufanie.Co znaczy seryjnie?Z każdym woblerem śmigam nad wodę i ustawiam podginam drut góra lub dół by były odpowiednio agresywne.Wycinam dziesięć  i sprawdzam jak pracują jak jest dobrze to dopiero resztę.Z tą seryjnością to bym polemizował.A może dlatego są skuteczne.

Pozdrawiam i dziękuję za zaufanie :)

Bielik ja tam jestem jutro

Tylko jaśki nie zawsze chcą brać ;) Zazwyczaj jak dziś skubią to jutro poszczą ;)

To jestesmy wstepnie umowieni reszte dogadamy telefonicznie jutro..

Jacku jak nie jaski to beda klenie  :)  a ty to zawsze cos wyciagniesz nawet sandalki ci sie trafiaja

Jeszcze se odbijesz Jacek ;)

Lubią tą prostkę nie,a tam gdzie te wtedy te klenie to miejsce jest mega,tam może parkować duża rybka.

Jak ochłonę po ostatnich wydarzeniach , to pojadę tam z Tobą ,może znów będzie fajnie.

Te czarnuchy z żółtymi paskami zrobiłeś? No i kilka tych złotych z foty.

Jeszcze se odbijesz Jacek ;)

Lubią tą prostkę nie,a tam gdzie te wtedy te klenie to miejsce jest mega,tam może parkować duża rybka.

Jak ochłonę po ostatnich wydarzeniach , to pojadę tam z Tobą ,może znów będzie fajnie.

Te czarnuchy z żółtymi paskami zrobiłeś? No i kilka tych złotych z foty.

Krystian ja takie wobki mam prawie zawsze :)