wobek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Może ja ślepy jestem ale miało być też, o tych na pstrąga a sezon tuż O strzał w dziesiątkę właśnie oklejam i maluję 6.5 cm pstrągowa nowość na sezon 2014.Po świętach wstawię zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wszystkim forumowiczom Zdrowych i Wesołych Świąt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No i zrobiłem na szybko kilka zdjęć nowych wobków na pstrąga.Waga 7g długość 6.5cm praca agresywna maksymalnie do 2 metrów.Najlepiej na wodzie do 1.5 metra,doskonale sprawdza się na zimowe kropki prowadzony w dryfie. A pierwszego przetestuję wobka na Drwęcy za trocią.Jak będzie głębiej przygotowałem wobki 7.5cm i 8.5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 no Jacku wkoncu pokazales swoje nowosci no przyznam ze calkiem fajnie wyszly , musze jeszcze "recami'' obejrzec hhehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) A to dzisiejsze ryby złowione na boniciaki 8.5cm i 7.5cm To nie wszystkie ryby,mam jeszcze kilka zdjęć ale obiecałem je koledze,więc poczekają na ujawnienie.Pozdrawiam Pana Krzysztofa z Warszawy który złowił komplet 80 i 46,oraz Marcina z Włocławka z łososiem 80cm i trotkami 78 i 56 cm. Fotki niestety nie C&R Edytowane 1 Stycznia 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Woblery Jacka dzisiaj rządziły na Drwęcy, większość widzianych przeze mnie ryb była złowiona na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 A to dziś mam lepsze zdjęcia rybek na boniciaki 7.5cm i 8.5cm A rybki zostały uwolnione czy znowu zostały zberetowane [możesz to jakoś udokumentować ]. Regulamin wstawiania zdjęć . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pięknie, kurczę, pięknie Gdyby mnie tak zazdrość nie zżerała, tobym jeszcze coś napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wal śmiało wszystko przyjmę he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jutro śmigam ponownie,ciekawe czy ryby będą współpracowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mógłbyś odpowiedzieć na pytanie moderatora napisane pod zdjęciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 sam widziałem jak odpływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jacku, Nie wiem dlaczego ale jakoś mnie te wszystkie ryby zlowione na Twoje woblery nie zdziwiły zdzwonimy sie na dniach i jak tylko zawitam w Polsce obieram kierunek na Płock Żeby nie było za łatwo to pomecze cię o coś specjalnego na Szwecję Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bujo będę dopiero od 08.01 2014.Ale mam niespodzianki na trocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj Na Twojej stronce znalazłem fajne kleniowe , ale czy mógłbyś napisac gdzie można popatrzeć na pstrągowe wobki w sensie zamówionka bo BONITO u mnie brak Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj Na Twojej stronce znalazłem fajne kleniowe , ale czy mógłbyś napisac gdzie można popatrzeć na pstrągowe wobki w sensie zamówionka bo BONITO u mnie brak Pozdrowionka Moje pstrągowe wobki są na stronie C i D w kolorach 04,05,06,13,14,19,35 i 39.A te mniejsze na troć 6.5cm też mogą być na pstrąga.Kilka pokazałem na zdjęciach w tym wątku,zapomniałbym o siedmiocentymetrowych ale dziś już wyjeżdzam jak wrócę w środę to pokażę tu kilka na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witaj Na Twojej stronce znalazłem fajne kleniowe , ale czy mógłbyś napisac gdzie można popatrzeć na pstrągowe wobki w sensie zamówionka bo BONITO u mnie brak Pozdrowionka Hej, Jeśli chodzi o wyspiarskie modele na pstraga: - model okon, masz je jak większość innych pływające i tonące. Świetna praca, potrafią bardzo dużo. Jacek nie napisał o kolorze nr. 17 ale dla mnie jest chyba najlepszy. - model sandacz, podobnie jak wyżej, bardzo polecam Jest jeszcze uklejka coś z 7 cm, przyda sie na płytsze lowiska. Na trociowe na jesieni brały ładne okonie, na pstragi szczególnie model krap za mocno pracują ale z kolei biorą na nie lososie. Co najważniejsze przynety są tanie i powtarzalne. Podczas jesiennego wędkowania na Bonito zlowilem wiecej ryb niż na wszystko inne razem wzięte włączając mykance i tak od paru ładnych lat gdy mój serdeczny przyjaciel powiedział, ze to dobre woblery i trzeba na nie łowić. On sie nie myli Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A to nowość na pstrąga.Wobler siedem centymetrów ze sterem wklejonym według pomysłu kolegi Darka.Darek podczas testów palnął pstrąga 48cm.Woblerek pracuje na głębokości jednego metra.Mi dziś uwiesił się pstrąg w zimowej scenerii i chyba muszę podziękować Darkowi za podsunięcie pomysłu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam, No uklejka jak widać tez lowna w Polsce. Mi jedna pstrag po prostu zezarl jak tylko wpadła do wody i to ciut większy ale to ryba na emigracji to nie dziwi Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Bujo ta uklejka jest z innym sterem,drobniej i płycej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Bujo ta uklejka jest z innym sterem,drobniej i płycej pracujeNo to znowu wydatek ten ster to mocniejszy jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Czy mocniejszy chyba nie.Na starym dobrym poziomie.Tylko inny i w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Bujo ta uklejka jest z innym sterem,drobniej i płycej pracujeCzyli zblizona do rapali orginal? lusterkuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgadza się zbliżona do rapalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybplay Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dzień Dobry.Całkiem przypadkowo w połowie stycznia w moje ręce wpadło kilka woblerów trociowych - jako nowość Bonito. Bardzo byłem ciekaw co to może być, tym bardziej że wieści z nad Drwęcy były niesamowite, wiele ryb złowiono na te nowości. Pierwsze wrażenie zanim wrzuciłem je do wody było takie - bardzo agresywna ogonowa praca, po wrzuceniu do wody totalne zdziwienie, przy długościach ok. 8 cm dość drobna intensywna praca całym korpusem przy jednoczesnym "myszkowaniu". Kawał naprawdę udanej roboty. Dodam tylko że test odbywał się na Drawie, gdzie woda pędzi jak w górskiej rzece. Taka praca woblerów bardzo mi odpowiada, nie przepadam za zamiataczami.A za chwilę w Orzechowie poszukam srebrniaków, Panie Jacku czekamy na bezsterowce w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi