wobek Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dzień Dobry. Całkiem przypadkowo w połowie stycznia w moje ręce wpadło kilka woblerów trociowych - jako nowość Bonito. Bardzo byłem ciekaw co to może być, tym bardziej że wieści z nad Drwęcy były niesamowite, wiele ryb złowiono na te nowości. Pierwsze wrażenie zanim wrzuciłem je do wody było takie - bardzo agresywna ogonowa praca, po wrzuceniu do wody totalne zdziwienie, przy długościach ok. 8 cm dość drobna intensywna praca całym korpusem przy jednoczesnym "myszkowaniu". Kawał naprawdę udanej roboty. Dodam tylko że test odbywał się na Drawie, gdzie woda pędzi jak w górskiej rzece. Taka praca woblerów bardzo mi odpowiada, nie przepadam za zamiataczami. A za chwilę w Orzechowie poszukam srebrniaków, Panie Jacku czekamy na bezsterowce w ofercie. Witam,Pana dziękuję za miłe słowa.A co do bezsterowców to mała niedyspozycja w postaci grypy pozwoliła na wystruganie nowych modeli na jazie,klenie no i wspomniane bezsterowce.A w przyszłym tygodniu zamówię foremki o ile testy wypadną pozytywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Witam...woblery BONITO to jedne z moich ulubionych na które od kilku lat łowię w odrze klenie i jazie.Wyróżniają się dużą skutecznością.Świetnie trzymają się wody ,nie wymagają żadnej korekty,nie wykładają na boki,podczas prowadzenia ich praca nie gaśnie nawet w zmieniającej się sile nurtu oraz tworzących się bełtach i prądach wstecznych, podobają się rybom ,sprawdziłem osobiście ...... i o to chodzi !!! Polecam z czystym sumieniem. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Darekspin 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgadza się zbliżona do rapalkiSuper a masz takie 9cm? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nie,ale mam zamiar mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Dla potwierdzenia skutecznosci dwie foteczki w klimatach BONITO .....klen i jaz Pozdrawiam serdecznie ..... Edytowane 15 Lutego 2014 przez Darekspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełd1980 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam Wszystkich!Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja również mogę wszystkim polecić woblery BONITO Świetnie sprawdzaja mi się na kleniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam Wszystkich! Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem. Pozdrawiam Dziękuje za miłe słowa pod adresem moich wyrobów.Na zawody chętnie się wybiorę pod warunkiem że mi czasu wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 WitamWątek trochę zakurzony.Dzisiejsze rybki na woblerki bonito - 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam a to dzisiejszy wypad sprawdzający czy wirus nie wkradł się w ustawieniach kątów wycięć sterów.I kilka rzutów a efekt 62cm pstrągPstrążek zapalił w klenia 3.5cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 62 cm!Ło matulu. Jak mała głowatka Nie będę Ci gratulował, bo szczerze zazdroszczę. Takiego na własne oczy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 62 cm!Ło matulu. Jak mała głowatka Nie będę Ci gratulował, bo szczerze zazdroszczę. Takiego na własne oczy nie widziałem "Gratulacje – najpiękniejsza forma zawiści"Julian Tuwim Tak więc wszyscy szczerze gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To moze i ja cos wrzuce z dzisiaj (ostatniej rybce nic sie nie stalo, kotwiczka nie wbila sie w oko) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Fajne rybki.Ja nie mam czasu na jazie i klenie.Zrobiłem cztery nowe wobki na klenie i jazie i nie mam kiedy wrzucić fotek.Co zrobię to sprzedam za nim aparat wezmę do ręki.Ale może tą partyjkę przed wyjazdem uwiecznię na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam, takie mam pytanie bo swego czasu były dostępne takie wobki bonito chyba okon2 niecałe 3 cm takie troszkę splaszczone z boku sąmoże jeszcze dostępne bo juz długi czas nie mogę je znaleść i jeszcze drugie woblery a mianowicie smuzaki pływające też nie mogę ich znaleść a zostały tylko dwa w pudełku a na moją wodę to jest ideał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam, takie mam pytanie bo swego czasu były dostępne takie wobki bonito chyba okon2 niecałe 3 cm takie troszkę splaszczone z boku sąmoże jeszcze dostępne bo juz długi czas nie mogę je znaleść i jeszcze drugie woblery a mianowicie smuzaki pływające też nie mogę ich znaleść a zostały tylko dwa w pudełku a na moją wodę to jest ideał pozdrawiam Lukaszryba jeżeli mówisz o smużakach to mam takie w ofercie na ten sezon.Okonia II już nie produkujęWcenie 13zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Lukaszryba jeżeli mówisz o smużakach to mam takie w ofercie na ten sezon.Okonia II już nie produkujęDSC_1090.JPGWcenie 13zł Świetne wobki, szczerze polecam. taki wobek dał mi pierwszego medalowego jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15misiek Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) WitamWoblery Bonito są super.Klenie i Jaźie same sie przyczepiają!!! pozdrawaimPOLECAM!!! Edytowane 25 Marca 2014 przez 15misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15misiek Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) WitamWoblery Bonito są super. Edytowane 25 Marca 2014 przez 15misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 WitamWoblery Bonito są super.Klenie i Jaźie same sie przyczepiają!!! pozdrawaimPOLECAM!!! WitamWoblery Bonito są super. Że są super to wiemy ale po co pisać to dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Bo są super do kwadratu Wróć,matematyka., jeden do kwadratu daje nam ciągle jeden....Bo na sklepowych półkach są jednymi z lepszych. Edytowane 25 Marca 2014 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 e tam na sklepowych polkach, nad woda sa jednymi z lepszych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Piękny jazior, zazdroszczę takiej wody... po wczorajszym łowieniu w ka(na)le... co to za rzeka:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Rzeka Ijssel w Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, prezentuję nowe 4 cm niezawodne na klenie i jazie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi