Skocz do zawartości

Woblery BONITO strugane z lipy

wobek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry.

Całkiem przypadkowo w połowie stycznia w moje ręce wpadło kilka woblerów trociowych - jako nowość Bonito. Bardzo byłem ciekaw co to może być, tym bardziej że wieści z nad Drwęcy były niesamowite, wiele ryb złowiono na te nowości. Pierwsze wrażenie zanim wrzuciłem je do wody było takie - bardzo agresywna ogonowa praca, po wrzuceniu do wody totalne zdziwienie, przy długościach ok. 8 cm dość drobna intensywna praca całym korpusem przy jednoczesnym "myszkowaniu". Kawał naprawdę udanej roboty. Dodam tylko że test odbywał się na Drawie, gdzie woda pędzi jak w górskiej rzece. Taka praca woblerów bardzo mi odpowiada, nie przepadam za zamiataczami.

A za chwilę w Orzechowie poszukam srebrniaków, Panie Jacku czekamy na bezsterowce w ofercie.

Witam,Pana dziękuję za miłe słowa.A co do bezsterowców to mała niedyspozycja w postaci grypy pozwoliła na wystruganie nowych modeli na jazie,klenie no i wspomniane bezsterowce.A w przyszłym tygodniu zamówię foremki o ile testy wypadną pozytywnie.post-49603-0-41166300-1392380099_thumb.jpg

• Like 1

Witam...woblery BONITO to jedne z moich ulubionych na które od kilku lat łowię w odrze klenie i jazie.Wyróżniają się dużą skutecznością.Świetnie trzymają się wody ,nie wymagają żadnej korekty,nie wykładają na boki,podczas prowadzenia ich praca nie gaśnie nawet w zmieniającej się sile nurtu oraz tworzących się bełtach i prądach wstecznych,  podobają  się rybom ,sprawdziłem osobiście ...... i o to chodzi !!! Polecam z czystym sumieniem.

xixg.jpg

htgw.jpg

Edytowane przez Darekspin
  • Like 7

Witam Wszystkich!

Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ;) ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem.

Pozdrawiam

Witam Wszystkich!

Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ;) ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem.

Pozdrawiam

Dziękuje za miłe słowa pod adresem moich wyrobów.Na zawody chętnie się wybiorę pod warunkiem że mi czasu wystarczy.

• 3 tygodnie później...

Witam, takie mam pytanie bo swego czasu były dostępne takie wobki bonito chyba okon2 niecałe 3 cm takie troszkę splaszczone z boku sąmoże jeszcze dostępne bo juz długi czas nie mogę je znaleść i jeszcze drugie woblery a mianowicie smuzaki pływające też nie mogę ich znaleść a zostały tylko dwa w pudełku a na moją wodę to jest ideał pozdrawiam

Witam, takie mam pytanie bo swego czasu były dostępne takie wobki bonito chyba okon2 niecałe 3 cm takie troszkę splaszczone z boku sąmoże jeszcze dostępne bo juz długi czas nie mogę je znaleść i jeszcze drugie woblery a mianowicie smuzaki pływające też nie mogę ich znaleść a zostały tylko dwa w pudełku a na moją wodę to jest ideał pozdrawiam

Lukaszryba jeżeli mówisz o smużakach to mam takie w ofercie na ten sezon.Okonia II już nie produkujępost-49603-0-00181900-1395567652_thumb.jpgWcenie 13zł

• Like 1

• 1 miesiąc temu...