Mariano Italiano Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jaka gramatura i na jaką głębokość schodzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 sdr-y z tego modelu i malowania też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, prezentuję nowe 4 cm niezawodne na klenie i jazie20140513_091231.jpg20140513_091013.jpgKolorki fajne Widzę, ze zaokrągliłeś charakterystyczny element swoich woblerów jakim jest ster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 sdr-y z tego modelu i malowania też będą?Sa od dawna, nazywają sie okon. Te chodzą dość delikatnie, mi sprawdziły sie na jesieni na szybkich odcinkach rzek. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Michał podrzuc info gdzie do nabycia bo byłem w CW w Warszawie i nie widziałem.Ten szał zakupowy mnie omamił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Michał podrzuc info gdzie do nabycia bo byłem w CW w Warszawie i nie widziałem.Ten szał zakupowy mnie omamił Nie wiem gdzie je kupic w Warszawie. Ja wziąłem kilka sztuk na jesieni jak byłem u Jacka. Możemy sie wybrać razem za dwa tygodnie. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kilka dni temu wróciłem z PL.Pozostaje wyslac info do producenta i zapytac jak z dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 3,5 cm beda z takim sterem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Sa od dawna, nazywają sie okon. Te chodzą dość delikatnie, mi sprawdziły sie na jesieni na szybkich odcinkach rzek. Bujo..Michał, tych 3.5cm SDRów mam z pół pudełka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) ..Michał, tych 3.5cm SDRów mam z pół pudełka ...Hej, Te maja 4 cm. Przynajmniej te, które mam od jesieni. 3.5 cm sa bardziej pekate, te splaszczone. Tak na wszelki wypadek: http://www.woblerybonito.pl/index.php?url=oferta Bujo Edytowane 13 Maja 2014 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 jest jeszcze model pstrag i bolen o ile sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Witam , a to moje weekendowe zdobycze Kleń 40 , 42 i 43 cm złowione na płytkochodzące nowe 4 cm Edytowane 14 Maja 2014 przez wobek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dobrze podnosisz cisnienie na forum nikt nawet nie pogratuluje a jest czego wyniki w tym sezonie bardzo dobre a miejscowka ma jeszcze potencjal.... kwestia czasu jak 60 padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A to moje wczorajsze rybki.Kleń 46cm na okonia 4cm płytko pracującego i bolek 67cm na bonito boleń 7cm 12g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Kamil 60 może nie paść bo okonie 4cm mi się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam, prezentuję nowe 4 cm niezawodne na klenie i jazie20140513_091231.jpg20140513_091013.jpg @wobek, kiedy realnie pojawią się w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 @wobek, kiedy realnie pojawią się w sklepach ?Zwierzu te wobki już są w sklepach tylko w tych które je chciały.Na spójni były ale chyba już się sprzedały,myślę że za dwa tygodnie będę tam ponownie.No i od poniedziałku zacznę troszkę więcej odlewać tych wobków bo zaskoczyły mnie swoją skutecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 U mnie w sklepie była dostawa Bonitków ale nowego modelu nie wypatrzyłem :/ Za to boleniówki rozeszły się w tydzień U mnie ludzie nie mają przekonania do woblerów. Salmiaków, rapali, jaxonów wisi cała ściana ale bonito schodzą jak woda. Żeby nie było za słodko w modelu sandacz niegdyś poluzował mi się ster. Ale spoko, wkleiłem, ustawiłem i nadal łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 witam,wczorajsza wyprawa nad wodę bardzo owocna, trzy klenie po 40 cm, jeden 47 cm , jeden 45 cm i dwa po 30 cmniezmiennie nowa płytkoschodząca czwóreczka Bonito 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczorajszy wypad na Bzurę zaowocował jaziem 40cm i kleniami 40 i 54cm. rJaz wziął na różankę bonito a klenie na okonia 4cm z małym sterem pracującym na głębokości do jednego metra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 a tam ryby pokazujesz wiadomo ze woby lowia......wobki NOWE pokaz z kalkomania....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Bielik nowe z kalkomanią będą za tydzień może dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Gratuluję tak pięknych rybek.Dodam,że mam kilka boniciaków w swojej skromnej skrzyneczce,ale i tak będę coś dokupywał,chyba jak każdy. Pzdr. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez zybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam dawno mnie nie było,niestety praca nie pozwala na częste zaglądanie na forum.Zrobiłem nowe wobki jeden model do trola na suma i wczoraj połowiłem na wiśle 190 suma i jeszcze jedną walkę przegrałem z wąsatym.A oto rybka i wobki.Woblery to baryłka 6.5cm z kanciastym sterem pracuje na głębokościach od 3.5m do 5m oczywiście w trolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam dawno mnie nie było,niestety praca nie pozwala na częste zaglądanie na forum.Zrobiłem nowe wobki jeden model do trola na suma i wczoraj połowiłem na wiśle 190 suma i jeszcze jedną walkę przegrałem z wąsatym.A oto rybka i wobki.Woblery to baryłka 6.5cm z kanciastym sterem pracuje na głębokościach od 3.5m do 5m oczywiście w trolu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi