Skocz do zawartości

Woblery BONITO strugane z lipy

wobek

Rekomendowane odpowiedzi

@wobek, kiedy realnie pojawią się w sklepach ?

Zwierzu te wobki już są w sklepach tylko w tych które je chciały.Na spójni były ale chyba już się sprzedały,myślę że za dwa tygodnie będę tam ponownie.No i od poniedziałku zacznę troszkę więcej odlewać tych wobków bo zaskoczyły mnie swoją skutecznością.

U mnie w sklepie była dostawa Bonitków ale nowego modelu nie wypatrzyłem :/ Za to boleniówki rozeszły się w tydzień :)

U mnie ludzie nie mają przekonania do woblerów. Salmiaków, rapali, jaxonów wisi cała ściana ale bonito schodzą jak woda. Żeby nie było za słodko w modelu sandacz niegdyś poluzował mi się ster. Ale spoko, wkleiłem, ustawiłem i nadal łowi :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam dawno mnie nie było,niestety praca nie pozwala na częste zaglądanie na forum.Zrobiłem nowe wobki jeden model do trola na suma i wczoraj połowiłem na wiśle 190 suma i jeszcze jedną walkę przegrałem z wąsatym.A oto rybka i wobki.Woblery to baryłka 6.5cm z kanciastym sterem pracuje na głębokościach od 3.5m do 5m oczywiście w trolu.

post-49603-0-65782000-1407661733_thumb.jpgpost-49603-0-43529900-1407661788_thumb.jpgpost-49603-0-69493200-1407661829_thumb.jpg

Witam dawno mnie nie było,niestety praca nie pozwala na częste zaglądanie na forum.Zrobiłem nowe wobki jeden model do trola na suma i wczoraj połowiłem na wiśle 190 suma i jeszcze jedną walkę przegrałem z wąsatym.A oto rybka i wobki.Woblery to baryłka 6.5cm z kanciastym sterem pracuje na głębokościach od 3.5m do 5m oczywiście w trolu.

• Like 4