bielik Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 no prezesie gratulacje ladna rybka i jak widac konstrukcja udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kiedy będą dostępne w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 z tego co mi sie obilo o uszy to juz sa w obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, Najlepiej jakby Jacek porobil zdjecia wszystkiego co jest w obiegu, bedzie latwiej zlozyc jakies wieksze zamowienie Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Jutro zrobię zdjęcia wobków sumowych,bezsterowców i boleniowych. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jutro zrobię zdjęcia wobków sumowych,bezsterowców i boleniowych.To jeszcze dodaj pstragowe, kleniowe i cokolwiek jeszcze wymyśliłes ostatnio U mnie za chwile trocie i lososie sie zaczną Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jutro zrobię zdjęcia wobków sumowych,bezsterowców i boleniowych.a szczegolnie tych sumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 a szczegolnie tych sumowych I jeszcze tych z wiadra co pod sumowymi sie przewalaly, okońie jakieś chyba Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 no to fotki nowości , kalkomanii i wzorów w kalkomanii występują również wszystkie wczesniejsze modele 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jakie są parametry tęczaka i uklei ( dł i gr ) , pływajace , tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 tęczak i ukleja 7 cm tęczak F 5,0 g S 6,0 g głębokość pracy 3 m ukleja F 4,5 g S 5,5 g głębokość pracy 1,5 m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 no prezesie ladne te kalkomanie pelna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 nowa era bardzo łownych woblerów ..ukleja prima reszta zacna tez trociowe trzeba porzaddnie potestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam....SUMOWE BONITO po pierwszych testach na stałe zagościły w moim pudełku z woblerami. Powierzony im temat i zadanie ogarniają w sposób bardzo dobry :-) Pozdrawiam i dziękuję..... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gratulacje Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie ma czego mi gratulować ale dla BONITO jak najbardziej .....nowej udanej serii woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 A to dzisiejszy z Wisły na bonito sum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gratuluję Darku rybek.Ciesze się że na Odrze bonito sumowe daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ajj co ja bym dał zeby takiego złapać ajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 noto widze ze mamy nowa gwiazde na rynku z woblerami przy tych twoich,,wobku;;rapala sa słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć Jacku, muszę przyznać, że Twoje nowe boleniówki spisują się wyśmienicie!! Ostatnio byłem nad Renem w miejscowości Bonn i tam również działają. Łapałem tylko turystycznie 2 razy na spacerach ale i tak 4 bolki zasmakowały w BONITO. Dołączam 2 fotki tylko pierwszego ze złowionych ale to dlatego, że mają tam przedziwne przepisy dotyczące konieczności uśmiercania wszystkiego co się złowi więc kolejne wypinałem jeszcze w wodzie, żeby nie mieć rozmów z ich służbami... Podczas podbierania udało mi się przebić kotwicą dłoń i musiałem użyć noża do wyjęcia woblera. Muszę przyznać, że wypinanie ryby (nawet niewielkich rozmiarów) z wbitą kotwicą nie należy do przyjemnych:) BONITO łowi również na Renie!!! Ryba nie spełnia wymiarów forum, proszę zapoznaj się z zasadami zamieszczania zdjęć. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Jedne z ulubionych moich woblerów na klenio-jazie z Odry ! Pozdrawiam twórcę woblerów i użytkowników forum :-) Edytowane 8 Września 2014 przez Darekspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Drugiego zdjęcia nie musiałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No fakt drugie trzeb bylo zostawić dla siebie bo rybcia tak wygladajaca nie lubi publikowania zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Już usunąłem....... zdjęcie drugie Jednak niezależnym od nas elementem łowienia ryb przy użyciu kotwiczek jest to.... że ryba jednym razem zacina się pod oko a drugim razem w oko....ŻYCIE ! Takie obrazy mimo że niesmaczne są wkalkulowane w to zajęcie i każdy kto ŁOWI ryby ! ogląda je nad wodą Obraz mało estetyczny ale prawdziwy. A oryginały i prawdę trzeba cenić bo jest bezcenna Pozdrawiam Edytowane 9 Września 2014 przez Darekspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi