SHIT_TLER Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wiem Darku, że różnie to bywa. Kleniki super, pozostałe zdjęcia też ale to jedno jakoś tak, przynajmniej w moim odczuciu, nie pasowało tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wobek jak możesz sprawdź skrzynkę wiadomości.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam,Już od długiego czasu mam wzór na ładne Rapy. Wisła+Bonito=Bolenie powyżej 70. Widać, że już silne i nażarte:) Jacku, muszę przyznać, że nowe woblery boleniowe sprawują się rewelacyjnie!!! Jutro robimy małe "teamowe" zawody więc mam nadzieje że będą kolejne fotki:) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 w niedzielę udało mi się przetestować nowy wobler i pomysł na jego wykorzystanie. Plan to jezioro, woda dwa góra trzy metry i roślinność metr pod powierzchnią.Wobler to krąp 9cm pracujący na głębokości do półtora metra.Wynik to cztery szczupaki 65,76,77 i 81 i trzy wypięte z czego jeden gad musiał być słusznych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 w niedzielę udało mi się przetestować nowy wobler i pomysł na jego wykorzystanie. Plan to jezioro, woda dwa góra trzy metry i roślinność metr pod powierzchnią.Wobler to krąp 9cm pracujący na głębokości do półtora metra.Wynik to cztery szczupaki 65,76,77 i 81 i trzy wypięte z czego jeden gad musiał być słusznych rozmiarów. . W czwartek jadę ponownie na potwierdzenie słuszności koncepcji.Fotki wobka nie mam bo Kościelok mi zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Prezesie ryby ladne widac konstrukcja lowna sie zapowiada pokaz jak wyglada ten wob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wczoraj lipa a wobka cykne jak potwierdze slusznosc koncepcji. Na pocieszenie na cztery lodki nikt nie zlowil miarowego kaczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 no kolego gratuluje wyników i skuteczności przynęt, jak to możliwe że mieszkamy w tym samym mieści i jeszcze nie miałem przyjemności Cię poznac ) aha zamawiam dwa woby na suma zaznaczam że odbiorę je osobiście pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Tomik czas to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 w niedzielę udało mi się przetestować nowy wobler i pomysł na jego wykorzystanie. Plan to jezioro, woda dwa góra trzy metry i roślinność metr pod powierzchnią.Wobler to krąp 9cm pracujący na głębokości do półtora metra.Wynik to cztery szczupaki 65,76,77 i 81 i trzy wypięte z czego jeden gad musiał być słusznych rozmiarów.DSC_1265.JPGDSC_1258.JPGDSC_1271.JPG.W czwartek jadę ponownie na potwierdzenie słuszności koncepcji.Fotki wobka nie mam bo Kościelok mi zabrał.To te 76, 77 i 81 ci się wypięły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Tak to te co wypiely sie na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 A na dzien dzisiejszy szczupaki sa na 10 metrach i lowimy je na kalapety schodzace na 9 metrow. A wczoraj zrobilem prototypa pracujacego na 11 metrach, oczywiscie w trolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A tu niespodzianka Kościelok palnął na nowy wobler bonito 12.5cm okonia 44cm.Wobler pracuje w trolu na głębokości 9m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dopiero uczymy się trola i mamy dużo brań po krótkim holu ryby nam spadają.Jaka może byc przyczyna? Słabe zacięcie,za grube kotwice a może za małe.Stosuję 1/0 kamatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Mój kolega z wspólnego trolowania z kaczorem na szczupaka bonito 12.5cm Zdjęcie niezgodne z zasadami zamieszczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Trolujecie przy użyciu takich wklejanek? DSC07843.JPGA tu niespodzianka Kościelok palnął na nowy wobler bonito 12.5cm okonia 44cm.Wobler pracuje w trolu na głębokości 9m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ten wobler schodzi na 9 metrów? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Chyba, że właśnie na tym wklejkowym zestawie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ta wklejanka to wedka na lodce kolegow ktorzy przyjechali kupili, zlowili i nie bajdurzyli ze nie wierzą w głębokość pracy wobka. Ja lowie na talona do 60gram. Mozliwe ze jest to za miękki patyk. Parf jaki z Ciebie twórca ze na podstawie zdjecia potrafisz ocenić prace wobka, ja zrobiłem setki tysięcy wobkow i nie potrafię po fotce ocenić pracy przynęty. Ale moge Tobie pomóc zrobie takiego wobka zaplacisz 40zl i w trolu na plocionce 15 przekonasz sie do jakiej głębi ten wobek nurkuje. Zapewniam ze z tej lekcji wyciangniesz same pozytywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Panie Wobek, Zabiera sie Pan za malowanie bo pare kolorow potrzebne na nowy sezon bedzie Dobrowolnie albo sila ale po swietach pojawiam sie w Plocku :) Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Dzisiejsza wyprawa z woblerem bonito szczupak 12.5cm. Skończyła się wyjętymi szczupakami 82 i 91 cm trzeci bliski metra odciął plecionkę przy samej łódce. Tak się owinął że zabrakło wolframu i pod zęby trafiła pletka. Szkoda bo pewnie zginie w cierpieniach, a może pozbędzie się woba miał na zewnątrz szczęki.A o to wobki szczupaki 12.5cm,głębokość pracy w trola 9m Edytowane 22 Listopada 2014 przez wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ładne pajki i woblery. To te są z lipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Woblery z lipy to przeszłość. Teraz jak to powiedział mój dzisiejszy kompan z łódki są to woblery marzeń oczywiście z pianki.Dla potwierdzenia jego słów szczupak 94 cm. było jeszcze kilka mniejszych. A kolega złowił 85 cm. Woblery byly prowadzone w trolu na 9 m.Głębokość wody od 9 m do 14 m.Kolega chciał błysnąć jakimś rękodziełem i jak pokazałem pracę piankowego szczupaka zrezygnował z cudownej lipowej przynęty. Ryba ładna, ale zdjęcie z chwytakiem Rapali w jej paszczy nie wpisuje się w konwencję, którą promujemy na JB.PL Jak kolega przyśle mi zdjęcia swojego zębatego to też zamieszczę no i filmiki jak wypuszczamy kilka szczupaków. Edytowane 24 Listopada 2014 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiejszy 90+.Niestety kolega Struś z sąsiedniej łódki, na całe szczęście wierny fan bonito szczupaka 12.5 cm.A jak wiadomo bonito nie zdradza i potrafi odwdzięczyć się za zaufanie którym jest obdarzone. Szczupak palnął na czternastu metrach w woba na głębokości 9 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Bardzo fajny szczupak Nie rozumiem jednak tego: Szczupak palnął na czternastu metrach w woba na głębokości 9 metrów.Szczupak uderzył w woblera na czternastu metrach gdy ten był na dziewięciu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 woda 14 metrow,praca woblera na glebokosci 9 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi