salmon1977 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Bardzo fajny szczupak Nie rozumiem jednak tego:Szczupak uderzył w woblera na czternastu metrach gdy ten był na dziewięciu? Bardzo fajny szczupak Nie rozumiem jednak tego:Szczupak uderzył w woblera na czternastu metrach gdy ten był na dziewięciu? Czego tu nie rozumiec/ Łowiłes kiedus na jerki?szczyply na wodzie 8-10 m potrafi wyjsc do jerka chodzacego metr pod woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Niet, nie łowiłem nigdy szczupłych na wodzie powyżej dwóch metrów, a jerki są mi całkowicie obce chadzam raczej po górskich rzekach. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jutro będzie walka z kaczorami? Albo będę sztywny z zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Siemka. Zdjęcia zdjęciami i każdy sceptycznie podchodzi do nich. Ale ja wiem, że są wynikiem nowego wobka o którego wszyscy u nas się zabijają i walą do Jacka Gratki za naprawdę ładne szczupaki. Krzyśkowi dodatkowo gratuluję pięknego okonia - też wybrał się z nieodpowiednimi kijami jak ja ale dał radę. Czekam na zdjęcie obiecanej metrówki ! Mi także udało się wyskoczyć z Jackiem na łódkę i poznać jego szczupakowego killera W końcu udało się nadrobić zaległości i tu można bliżej się przyjrzeć najnowszej "kalapecie". Niestety wielkość ryb nie spełnia wymogów forum Edytowane 10 Grudnia 2014 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wypad w niedzielę w -5 był bardzo owocny.Kilka małych sześćdziesiątek i zamarzający sopel pod nosem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A to kilka zdjęć z trola na bonito szczupaka 12.5cm. Wyprawa z Arturem właścicielem salonu wędkarskiego PRZELOTKA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 no Jacku gratulacje udanego modelu woba ....do tych fotek to juz chyba nikt sie nie przyczepi chociaz dla mnie za malo usmiechu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Uśmiech bedzie jak filmik odpalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A ja myślałem że już zamarzło,graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 woda ma 4 stopnie i zero lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 nakręciłem filmiki z holu i wypuszczania jak to tu można umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wstawić film na YT,a później tutaj dać link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Lubię łowić na wobki Bonito,ale winda szczupaka na wobku jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 wszak to czysto profesjonalny wslizg do lodki na wobku. Sedziowie dali dyche za wrazenia artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Profesjonalizmu tam za grosz. Klip urąga godności współczesnego wędkarza i jako taki poleciał w niebyt. Ten los podzielą następne materiały, o ile będą utrzymane na tak abysmalnym poziomie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 A co z tym filmem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Windowanie szczupaków na kotwicy woblera i trzymanie ich w tej pozycji? Mało? To dodajmy windowanie we wspomniany sposób, gdy jedna z kotwic tkwi w oku ryby lub jego bezpośrednim sąsiedztwie. Uprzedzając komentarze pół-mózgów nie pojmujących słowa pisanego - nie, nie da się wykluczyć takiego nieszczęśliwego zacięcia i nikt tu nie obarcza winą wędkarza za taki rozwój wydarzeń. Jednak to, co nastąpiło przy lądowaniu tak zahaczonej ryby, woła o pomstę do nieba. Koniec OT, wróćmy do woblerów autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Profesjonalizmu tam za grosz. Klip urąga godności współczesnego wędkarza i jako taki poleciał w niebyt. Ten los podzielą następne materiały, o ile będą utrzymane na tak abysmalnym poziomie.Film zamieszczony powyżej także nie pokazuje niczego poza wyjęciem kilku niewymiarowych, ostentacyjnie wypuszczanych przed kamerą szczupaczków i jednego 50 taka którego los nie jest znany... Sądziłem, że skoro jest forumowe minimum długości fotografowanej ryby to w przypadku filmu jest podobnie. Brak reakcji moderatora pozwala domniemywać, że chyba jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Filmu nie widziałem. Ten temat z powodu wielu uchybień pojawił się na moim radarze stosunkowo niedawno. Zbadam sprawę. Dziękuję za informację (do mnie sygnał spod guzika "Zgłoś" nie dociera). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W sumie ładny szczupal jakoś dał radę i wrócił do wody ale panie wobek ... łowiąc takie ryby , nastawiając się na nie trzeba mieć czym podebrać , na co położyć i zupełnie nie tak wypuszczać jak na filmie ..... musisz pan doszlifować parę spraw i będzie ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 za kilka dni umieszcze nastepny film jak wypuszczam szczupaka 94 cm. Ciekawe co wtedy wymyslicie. Ponawiam prosbe by tworcy nie pisali w moim watku. Bo to niesmaczne. Zapewne usuniecie filmik. A ja bede bawil sie wasza nadgorliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Film zamieszczony powyżej także nie pokazuje niczego poza wyjęciem kilku niewymiarowych, ostentacyjnie wypuszczanych przed kamerą szczupaczków i jednego 50 taka którego los nie jest znany... Sądziłem, że skoro jest forumowe minimum długości fotografowanej ryby to w przypadku filmu jest podobnie. Brak reakcji moderatora pozwala domniemywać, że chyba jednak nie...A powiedz mi w jaki sposób zmierzyłeś tamte szczupaczki na filmiku , bo z miarką chyba nie występowały ? Dobrze by było abyś nam moderującym to forum podpowiedział jak to czynić bo miarki w oczach nie mamy a i pewnie żaden z nas nie jest prorokiem . Jeśli chodzi o inne uwagi dotyczące filmu to nie dyskutuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie podbieram podbierakiem bo ryba cierpi jak sie zakreci w podbieraku. Kazdy kto lowi takie ryby wie o czym pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 za kilka dni umieszcze nastepny film jak wypuszczam szczupaka 94 cm. Ciekawe co wtedy wymyslicie. Ponawiam prosbe by tworcy nie pisali w moim watku. Bo to niesmaczne. Zapewne usuniecie filmik. A ja bede bawil sie wasza nadgorliwoscia. To jest forum publiczne i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie na prezentowane tematy. Praca moderatorów nie ma służyć zabawie, regulamin zawiera punkt świadczący o notorycznych "zabawach" ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 za kilka dni umieszcze nastepny film jak wypuszczam szczupaka 94 cm. Ciekawe co wtedy wymyslicie. Ponawiam prosbe by tworcy nie pisali w moim watku. Bo to niesmaczne. Zapewne usuniecie filmik. A ja bede bawil sie wasza nadgorliwoscia.Niesmaczna jest nachalna reklama, kosztem estetyki i panujących na forum zasad. Zasad klarownych i zrozumiałych nawet dla średnio ogarniętej małpy, szumnie zwanej człowiekiem. Nikt z tu obecnych "nie wymyśla", a jedynie reaguje na to, co sam gospodarz czyni. I nie ma znaczenia, że linkują osoby trzecie. Nikt też nie czyha na kolejne potknięcie. Ba, liczę na to, że w końcu przestaniemy być "nadgorliwi", tj nie będziemy mieli powodów do egzekwowania obowiązującego tu porządku. A wierz mi, będziemy to robić z żelazną konsekwencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi