TomaszKKK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 jak będą z lipy oklejone i pomalowane w moje widzi mi się to obiecuje ze wstawie foto dwuśrodowiskowej ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 pewnie ze polowily na Drwecy przez Jacka i Przemka. A zdjecia wstawie jak mi sie bedzie chcialo na dzis mi sie nie chce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 co do wobkow z lipy to po 150 zl za sztuke moge moge temu Panu wystrugac i w folii lub szmacie wykonczyc. Zaliczkowac nalezy w stu procentach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 pewnie ze polowily na Drwecy przez Jacka i Przemka. A zdjecia wstawie jak mi sie bedzie chcialo na dzis mi sie nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Za 150 tak ? a za 200 to co jesteś w stanie zrobić ??? Edytowane 7 Stycznia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) a jak sadzisz? Bo ja zaleje baczek i pognam na ryby a Ty? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A to trotki na boniciaki w 2015 roku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 IMG_1624.jpgCAM00089.jpgCAM00081.jpgA to trotki na boniciaki w 2015 rokuPiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 IMG_1624.jpgCAM00089.jpgCAM00081.jpgA to trotki na boniciaki w 2015 rokuNa pierwszej fotce przeciwny brzeg ładne "zagęszczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Na pierwszej fotce przeciwny brzeg ładne "zagęszczenie" a na ostatnim zdjeciu prawdopodobnie łosoś super wobki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Gratuluję,ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madball Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 byłem przy podbieraniu tego z drugiego zdjęcia i też wydaje mi się że to łosoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wyskoczyłem dziś na godzinkę i uczepiły mi się trzy kropkowane. A 37 na fotce, na ukleję 7 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ta pierwsza trotka chyba występuje w ostatnim odcinku z wędką nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ta pierwsza trotka chyba występuje w ostatnim odcinku z wędką nad wode Zielonkawy wobek u tego pana wydał mi sie wyjatkowo znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a to skutek krótkiego wypadu niedzielnego nad rzekę- pstrag 44 cm na ukleję Bonito 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 swietnie wygladaja i pieknie pracuja Wchodzi do czołowki pstragowej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Taka mała niespodzianka dzisiaj mnie zaskoczyła dziękuję serdecznie Jacek Wargocki - BONITO Sumówki w ubiegłym roku dały już piękne rybki pomimo że dostałem je już dość póżno ( wrzesień )W tym sezonie będą miały okazję zagrać pierwszoplanową rolę od samego początku Ps.O kleniówkach 3,5cm nie będe się rozpisywał bo według mnie to przynęta nr.1 na rzeczne klenie Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Karol Krause 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @wobekSprawdź skrzynkę i odpisz jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam woblery Bonito to już klasyka na odrzańskie klenie.Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich, Przez ostatni sezon kompletowanie sprzętu i w sobotę razem z kolegą stawiamy pierwsze kroki w połowie wiślanych sumów. Brak doświadczenia ale pod okiem wytrawnego łowcy wiślanych okazów (nie tylko sumów) w osobie Jacka, oraz uzbrojeni w woblery BONITO daliśmy radę W załaczeniu prezętuję pierwsze efekty zaledwie kilku godzin łowienia. Z informacji uzyskanych od Jacka sumy były w sobotę mało aktywne jak na ostatnie dni ale i tak udało się kilka złapać. Łącznie 3 sztuki od 1m do ok.1,3m. Dodatkowo były jeszcze 3 uderzenia ala niestety kolejne nie zawitał na kiju dłużej niż kilkanaście sekund:( Sumy może niezbyt wielkie ale jak na pierwszy wypad i tak jesteśmy zadowoleni! Jestem pewny, że wiedza przekazana przez Jacka oraz jego weblery sumowe już niedługo pozwolą nam spotkać się z bardziej wymagającym przeciwnikiem:) :)PS. Oczywiście wszystkie sumki pływają i rosną dalej!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Panie Jacku, mam pytanie do Pana. Czy zaprzestał już Pan produkcji modelu "boleń"? Chodzi o wersję 7 cm (bodajże 13 i 18g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie zaprzestalem produkuje 16 i 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Witam zrobiłem dziś na rybach zdjęcie sumowych woblerów, które wprowadzę do swojej oferty w 2016r. Myślę że będą to bardzo dobre przynęty ja i moi koledzy w tym sezonie połowiliśmy na nie piekne ryby. A wczoraj złowiłem rekord polski w trolu. Sum 255 cm,zdjęcie wyszło z miarką na 254 więc oficjalnie taka długość będzie zgłoszona. A to kilka sumów z tego sezonu na bonito sum 6.5 cm,szczupak 12.5cm i nowe prototypy na rok 2016. Edytowane 27 Września 2015 przez wobek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jacek gratulacje przepiękna sztuka, napisz coś więcej o okolicznościach połowu i sprzęcie, kotwice już wiem jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi