wobek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam ostatnio mam masę telefonów o możliwość pływania ze mną w trolla za sumem.Oświadczam że najprzyjemniej pływa mi się z moim kompanem Jasiem a jak ktoś chce to zakłócić to koszt takiej imprezy wynosi 400.00zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Szybko cena idzie w górę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam ostatnio mam masę telefonów o możliwość pływania ze mną w trolla za sumem.Oświadczam że najprzyjemniej pływa mi się z moim kompanem Jasiem a jak ktoś chce to zakłócić to koszt takiej imprezy wynosi 300.00zł. To za godzinę? ps. Pisze się Jaziem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 To za godzinę?ps. Pisze się Jaziem.Ja mam kolegę Jasia nie Jazia, I bez niego pływam za 400.00 zł może być i za godzinę.Ps. Spinnerman a Tobie ktoś chciał kiedykolwiek zapłacić za wspólne wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Coś Ty! Dla mnie płacą żebym z nimi nie jeździł heheA tak poważnie, czy to jest cena spalenia ostatnich miejscowek gdzie jeszcze coś żyje? Tak, spalenia, bo uwierz mi, że dzisiaj zarobisz 400 zł, a jutro będzie tam już pływać 5 łódek, za miesiąc 15, a w przyszłym sezonie nie będziesz miał gdzie testować swoich woblerów. Nie mierzę wszystkich jedną miarą, ale ludzi którym można przekazać jakąś wiedzę na temat łowisk - bez szkody dla ryb jest naprawdę garstka. Sam wiesz ile sumów w sezonie, i poza sezonem dostaje w łeb... Powodzenia w piątek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Franc a co Ciebie to interesuje?Po takiej wysokiej klasie odpowiedzi już nic . Nie odpowiada się pytaniem na pytanie .Grzecznie zapytałem , ale już nie oczekuję odpowiedzi . Na pewno już mnie to nie interesuje . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Po takiej wysokiej klasie odpowiedzi już nic . Nie odpowiada się pytaniem na pytanie .Grzecznie zapytałem , ale już nie oczekuję odpowiedzi . Na pewno już mnie to nie interesuje .I mam nadzieję że będziesz sie tego trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Coś Ty! Dla mnie płacą żebym z nimi nie jeździł heheA tak poważnie, czy to jest cena spalenia ostatnich miejscowek gdzie jeszcze coś żyje? Tak, spalenia, bo uwierz mi, że dzisiaj zarobisz 400 zł, a jutro będzie tam już pływać 5 łódek, za miesiąc 15, a w przyszłym sezonie nie będziesz miał gdzie testować swoich woblerów. Nie mierzę wszystkich jedną miarą, ale ludzi którym można przekazać jakąś wiedzę na temat łowisk - bez szkody dla ryb jest naprawdę garstka. Sam wiesz ile sumów w sezonie, i poza sezonem dostaje w łeb...Powodzenia w piątek Ustaliłem taka cenę bo wszystkim się wydaje ze ja to nie muszę pracować tylko pływać najlepiej za darmo. A tak to koledzy odbiją i mam problem z głowy.Ostatni dzień wolny miałem 03 05 2016. I nie mam czasu na pływanie z wszystkimi. Do zobaczenia jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Pytałem jakie kółka i jakie kotwice do tych sumowych woblerów zakładasz ?Franc a co Ciebie to interesuje?Po takiej wysokiej klasie odpowiedzi już nic . Nie odpowiada się pytaniem na pytanie .Grzecznie zapytałem , ale już nie oczekuję odpowiedzi . Na pewno już mnie to nie interesuje .I mam nadzieję że będziesz sie tego trzymał Rety! Co tu się dzieje!?...No mnie to również zainteresowało... O ile kotwice raczej rozpoznaję, to w kwestii kółek chciałem również ustawić się w kolejce po odpowiedź...Jest to forum koleżeńskie i dzielimy się tutaj wiedzą i doświadczeniami, no chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że jest królem własnego wątku i przyświeca mu tylko cel: "Jak mi dasz zarobić, to ci odpowiem a jak dobrze zapłacisz, to może jeszcze na łódkę zabiorę!" Ż-E-N-A-D-A!!!... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talon Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam ostatnio mam masę telefonów o możliwość pływania ze mną w trolla za sumem.Oświadczam że najprzyjemniej pływa mi się z moim kompanem Jasiem a jak ktoś chce to zakłócić to koszt takiej imprezy wynosi 400.00zł Panowie litości,nie poniżajcie się.Za darmo bym nie połyną z tym niezwykle uprzejmym człowiekiem. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Wieje kulturą i uprzejmością w tym wątku... żałuję, że tu wszedłem. Pozdrawiam ozięble... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Uwielbiam Was koledzy jesteście jedyni w swoim rodzaju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi