Skocz do zawartości

Woblery BONITO strugane z lipy

wobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio mam masę telefonów o możliwość pływania  ze mną w trolla za sumem.

Oświadczam że najprzyjemniej pływa mi się z moim kompanem Jasiem a jak ktoś chce to zakłócić to koszt takiej imprezy wynosi 300.00zł.

To za godzinę?

ps. Pisze się Jaziem.

• Like 2

Coś Ty! Dla mnie płacą żebym z nimi nie jeździł hehe

A tak poważnie, czy to jest cena spalenia ostatnich miejscowek gdzie jeszcze coś żyje? Tak, spalenia, bo uwierz mi, że dzisiaj zarobisz 400 zł, a jutro będzie tam już pływać 5 łódek, za miesiąc 15, a w przyszłym sezonie nie będziesz miał gdzie testować swoich woblerów. Nie mierzę wszystkich jedną miarą, ale ludzi którym można przekazać jakąś wiedzę na temat łowisk - bez szkody dla ryb jest naprawdę garstka. Sam wiesz ile sumów w sezonie, i poza sezonem dostaje w łeb...

Powodzenia w piątek ;)

• Like 12

Coś Ty! Dla mnie płacą żebym z nimi nie jeździł hehe

A tak poważnie, czy to jest cena spalenia ostatnich miejscowek gdzie jeszcze coś żyje? Tak, spalenia, bo uwierz mi, że dzisiaj zarobisz 400 zł, a jutro będzie tam już pływać 5 łódek, za miesiąc 15, a w przyszłym sezonie nie będziesz miał gdzie testować swoich woblerów. Nie mierzę wszystkich jedną miarą, ale ludzi którym można przekazać jakąś wiedzę na temat łowisk - bez szkody dla ryb jest naprawdę garstka. Sam wiesz ile sumów w sezonie, i poza sezonem dostaje w łeb...

Powodzenia w piątek ;)

Ustaliłem taka cenę bo wszystkim się wydaje ze ja to nie muszę pracować tylko pływać  najlepiej za darmo. A tak to koledzy odbiją i mam problem z głowy.Ostatni dzień wolny miałem 03 05 2016. I nie mam czasu na pływanie z wszystkimi. 

Do zobaczenia  jutro

• Like 1

Pytałem jakie kółka i jakie kotwice do tych sumowych woblerów zakładasz ?

Franc a co 

Ciebie to interesuje?

Po takiej wysokiej klasie  odpowiedzi już nic . Nie odpowiada się pytaniem na pytanie .

Grzecznie zapytałem , ale już nie oczekuję odpowiedzi . :(

Na pewno już mnie to nie interesuje .

I mam nadzieję że będziesz sie tego trzymał

Rety! Co tu się dzieje!?

...No mnie to również zainteresowało... O ile kotwice raczej rozpoznaję, to w kwestii kółek chciałem również ustawić się w kolejce po odpowiedź...

Jest to forum koleżeńskie i dzielimy się tutaj wiedzą i doświadczeniami, no chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że jest królem własnego wątku i przyświeca mu tylko cel: "Jak mi dasz zarobić, to ci odpowiem a jak dobrze zapłacisz, to może jeszcze na łódkę zabiorę!" Ż-E-N-A-D-A!!!...

• Like 11

Witam ostatnio mam masę telefonów o możliwość pływania  ze mną w trolla za sumem.

Oświadczam że najprzyjemniej pływa mi się z moim kompanem Jasiem a jak ktoś chce to zakłócić to koszt takiej imprezy wynosi 400.00zł

Panowie litości,nie poniżajcie się.Za darmo bym nie połyną z tym niezwykle uprzejmym człowiekiem.

• Like 11

• 3 tygodnie później...