TAJMIEN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 znalazłem coś takiego na najbardziej popularnym portalu aukcyjnym i nie bardzo wiem co to jest. A ciekawość fajnie zaspokoić. Dorzucam fotki z aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Pewnie użytkowe własności są minimalne ale może jakaś wartość historyczna. Do powieszenia nad kominkiem czy do spalenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ciekawostka Wygląda jak wędka podlodowa.Czy możesz podać link do tej aukcji,chciałbym zobaczyć opis tej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 piekna, stara wedka, prawdopodobnie ze stali ... hmmm podobne 'cuda' znajdziesz w artykule o genezie jerkowania na stronie glownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzieki za pomoc !! Teraz już wiem co to takiego a niedługo przekonam się o tym naocznie hehe Przy okazji - może jestem troche do przodu - ale co wy na to zeby zorganizować kiedys zawody retro albo spotkanie retro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jestem za!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Te zawody to chyba we dwóch zrobimy ty z tymi swoimi cormoranami a ja z tą pukawką hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAJMIEN Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Okazuje się że nie bede na nią łowił i wedka jest do sprzedania, ogłoszenie na forum w dzile sprzedam/kupie/zamienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Na e-bay jest za 300$ chyba a kiedyś była za 550$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TAJMIEN
znalazłem coś takiego na najbardziej popularnym portalu aukcyjnym i nie bardzo wiem co to jest. A ciekawość fajnie zaspokoić. Dorzucam fotki z aukcji.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi