Boroszko Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 WitamKupiłem wędkę dragona guaid select, zastanawiam sie nad multikiem ale nie mam zielonego pojęcia jaki wybrać przynęty bedą ważyły od 40-100g jakieś propozycje? Proszę was o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam!Jest taki dział jak baitcasting:http://jerkbait.pl/forum/20-baitcasting/. Tutaj powinieneś znaleźć odpowiedzi na większość swoich pytań... zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mam dokładnie tego samego kija . Jest to mój pierwszy Dragon i po pierwszych testach uważam go za super kij. Do customa mu daleko ale sam sobie wart jest swojej ceny.Ja kupiłem komplet ( kij + multik ) dla samego kołowrotka z myślą że natychmiast kij odsprzedam ale po testach nad wodą - zostaje.Świetnie sprawdził się nad morzem podczas wędkowania z kutra ( gumy na główkach 75gr i pilkery 100gr ). To tyle o kiju. Odpowiadając na Twoje pytanie to ja do tej wędki używam multika DAIWA Pluton ( tańsza wersja dużej RIOGI ) i świetnie się sprawdza z przynętami w przedziale 30g - 110 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi