Night_Walker Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam Kwestia dostępności Envirotexu na forum wałkowana była parokrotnie, stanęło na tym że trzeba ściągać zza granic RP. W związku z tym prosiłbym o namiar na godnego polecenia sprzedawce na ebayu (no chyba że ktoś wie gdzie go dostać w PL?) pozdrawiam,Night Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Może to Ci pomoze www.lure-world.com niestety nie mogę wkleic linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Co prawda nie jest to pytanie o zrodlo ale o envirotex więc umieszczam je tutaj. Jak z jego żywotnością? Czy po otwarciu trzeba go zuzyc super szybko czy chwilę polezy. Hartzlacka niestety zuzywam max 40% i zasycha. Jutro będę zamawial envirotex i nie wiem ile go brać. Jest sporo droższy od poliuretanow więc nie chce wywalac kasy w błoto. Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Melanzyk - wykorzystaj patent z gwoździami w puszce - mi w tym roku po raz pierwszy udało się zużyć całą puszkę Domaluxu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 na czym polega ten patent? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Patenty nie są potrzebne. Mam resztkę średniego opakowania 2x250ml, kupionego ponad 3 lata temu. Nic się nie dzieje. Nie zmienia koloru, ani konsystencji, wciąż dobrze żeluje. Po każdym użyciu wycieram gwint butelki, jeśli tylko spadnie jakaś kropla + zawsze czyste strzykawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Bigrafi nie znam patentu z gwoździami, o co kaman?Ja raczej i tak będę przechodził na envirotex gdyż daje twardzszą powieżchnię. Ja większość wobków robię pod duże szczupale więc to coś dla mnie Może jak poznam ten "myk" to może jakieś małe wobki na pstrągi będę traktował hartzlakiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Krzyśku piszesz o żywicy tak? Czy to było do poliuretanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 O żywicy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Patent pokazał Maciek - wobler 129. Ja akurat wkręciłem śrubę w bok puszki lakieru - kiedy potrzeba odkręcasz śrubę - odlewasz trochę lakieru, bierzesz pędzel i lakierujesz. Trochę wygodniejsze rozwiązanie niż gwoździe w paru miejscach w puszce. To wszystko Lakier przez kilka miesięcy nic nie stracił na właściwościach, nie zgęstniał.Po skończeniu otwarłem puszkę - nie było w niej nic, żadnego kożucha zaschniętego lakieru na ściankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jakby ktoś szukał Envirotexu w dobrej cenie i z tania wysyłką to można go dostać tutaj - https://www.amazon.c...ag=melhanlur-21 . Sprzedawca ma UK w nazwie, sprzedaje na amazonie UK a wysyłki są bezpośrednio ze Stanów. Warto go co jakis czas sprawdzic bo robią promocje. Kiedyś kupiłem 1/2 gallon kit (prawie 2kg) za 46€ z darmową wysyłką, oczywiście towar wysłali ze Stanów Ostatnie zamówienie i wysyłka w piątek 27-go (ze Stanów) przyszło we wtorek 31-go, wow. Co ciekawe u tego sprzedawcy wysyłka zawsze kosztuje 2Ł nie zależnie od ilości zamawianego materiału. Jak on to wysyła, nie mam pojęcia. Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi