mrozik Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie ma co się rozpisywać. Dopadło i mnie - postanowiłem w przyszłym sezonie połowić na samodzielnie zrobione przynęty więc powoli przymierzam się do lurebuildingu.Na początek popełniłem takie maleństwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Fajne żuczki. Jakiej są wielkości?I witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mniejszy 2cm, większy 3,2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witaj. Milo zobaczyć takie maleństwa.Zabrałeś się za struganie od tej trudniejszej strony. To się chwali.Powodzenia i sukcesów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Do wiosny dorobisz całe stadko robalów i na pewno coś będzie je zjadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Noo ładnie ładnie Witaj w gronie zarażonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witaj Jak na pierwsze modele to muszę przyznać, że bardzo starannie wykonane - widać, że talent jest !Gdy zobaczyłem tego w "śliwkowym" kolorze to przypomniały mi się moje pierwsze żuczki (wtenczas miałem tylko taka farbe i i wszystkie modele tak pomalowałem ....jeśli chodzi o łowność to bardzo dobry kolor na klenia).Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nooo wyjechał z grubej rury Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ładniusie jak na pierwszy raz ,naprawdę fajnie wyszły i fajnie pomalowane pokrywy skrzydeł tego większego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi