Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Doleciały i do mnie przed chwilą te precjoza :wub: Super odpicowane :rolleyes:  ,szkoda do wody wrzucać.

Malowanie niektórych to musi zajmować sporo czasu na bank :o

Chwilowo operuję w pobliżu Bugu ,niedaleko miejscowości Mielnik(kolega obiecał pokazać znacznie ciekawsze miejsca) ,zwodowałbym je tam w celu obejrzenia ich pracy ale boję się że je zaraz tam pourywam.Jak wróce z wojarzy :P to dam znać jak pływają ,bo wyglądają znacznie lepiej niż na foto..

• Like 1

Rudi takie "precjoza" to lewą ręka maluje stary  :P

Poczekaj jak do roboty wróci i armatę koorów przywiezie wtedy popatrzymy na landryny z innej perspektywy ;).

No teraz Marcino to wziąłem Cie pod włos. Trzeba będzie się starać jeszcze bardziej.He He.

• Like 1

Super Michale że jesteś zadowolony, fotki robię z telefonu bo jest w nim lepszy aparat niż ten który mam. Mam w planach nabyć coś czym da się robić dobre fotki ale to troszkę potrwa, chociaż grzeczny byłem to może Mikołaj wpadnie do mnie ;) .

nie zawsze ilość pix'ow przeklada sie na jakoś zdjecia.. Wazna jest optyka, wielkość matrycy i inne takie ciekawostki...

Stado Twoich cukierów do mnie własnie dotarło i musze przyznać, że jest lipa straszna....

na zdjęciach oczywiście... bo w realu faktycznie wyglądają o niebo lepiej... 

• Like 1

Witam , chcialem bardzo podziekować za szybka i bezproblemowa tranzakcje , Wobki naprawde robia wrażenie , żaluje ze sam nie mam takiego talentu , wobki w realu wygladaja znacznie lepiej niz na fotkach .........

Napewno jeszcze dokonam zakupów Twoich Wobasów..............

Pozdrawiam Serdecznie

• Like 1

Witam.

Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.

Miłego oglądania

5rl1.jpg naturalesy w trzech odsłonach

5j5v.jpg fluo i peper

33o8.jpg takie tam

2aak.jpg i wszystkie razem

Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutro

• Like 4

Witam.

Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.

Miłego oglądania

5rl1.jpg naturalesy w trzech odsłonach

5j5v.jpg fluo i peper

33o8.jpg takie tam

2aak.jpg i wszystkie razem

Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutro

Tylko wyjechalem a ten znowu cos nowego,ale za kare wzialem te wobki co mi wyslales nad Bug i Toma bez stera ,jutro troche roboty bedzie ale pojutrze beda plywac,jak nic zobaczymy.
  • Like 1

Ze stylu pstrągowego nie zrezygnuje nigdy, daje mi najwięcej frajdy a i rybcie nim nie gardzą. Będę starał się popróbować kolejnych wzorków pstrągowo-łososiowych.

Pomalowałem ostatnio kilka wobków 2.5cm w jednolitych kolorach z różnymi kropami, wiem że rybki lubią takie cóś ale ja przy tym radochy nie mialem :P