gajosik Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja też pamiętam jak kiedyś mówił że nie, on nie ma czasu itp a tu proszę wobki pochłonęły Marcina bez reszty Tak trzymać! Wobki nie tylko piękne ale tez i łowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Widziałem i faktycznie kilka okonków już się oszukało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Doleciały i do mnie przed chwilą te precjoza Super odpicowane ,szkoda do wody wrzucać.Malowanie niektórych to musi zajmować sporo czasu na bank Chwilowo operuję w pobliżu Bugu ,niedaleko miejscowości Mielnik(kolega obiecał pokazać znacznie ciekawsze miejsca) ,zwodowałbym je tam w celu obejrzenia ich pracy ale boję się że je zaraz tam pourywam.Jak wróce z wojarzy to dam znać jak pływają ,bo wyglądają znacznie lepiej niż na foto.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rudi takie "precjoza" to lewą ręka maluje stary Poczekaj jak do roboty wróci i armatę koorów przywiezie wtedy popatrzymy na landryny z innej perspektywy .No teraz Marcino to wziąłem Cie pod włos. Trzeba będzie się starać jeszcze bardziej.He He. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Super Michale że jesteś zadowolony, fotki robię z telefonu bo jest w nim lepszy aparat niż ten który mam. Mam w planach nabyć coś czym da się robić dobre fotki ale to troszkę potrwa, chociaż grzeczny byłem to może Mikołaj wpadnie do mnie .nie zawsze ilość pix'ow przeklada sie na jakoś zdjecia.. Wazna jest optyka, wielkość matrycy i inne takie ciekawostki... Stado Twoich cukierów do mnie własnie dotarło i musze przyznać, że jest lipa straszna.... na zdjęciach oczywiście... bo w realu faktycznie wyglądają o niebo lepiej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Fajnie że się podobają, niedługo jakieś nowości zapodamJa ogólnie mam stare i kiepskie foto. Może w nowym roku kupię cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam , chcialem bardzo podziekować za szybka i bezproblemowa tranzakcje , Wobki naprawde robia wrażenie , żaluje ze sam nie mam takiego talentu , wobki w realu wygladaja znacznie lepiej niz na fotkach .........Napewno jeszcze dokonam zakupów Twoich Wobasów.............. Pozdrawiam Serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam.Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.Miłego oglądania naturalesy w trzech odsłonach fluo i peper takie tam i wszystkie razem Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam.Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.Miłego oglądania naturalesy w trzech odsłonach fluo i peper takie tam i wszystkie razem Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutroTylko wyjechalem a ten znowu cos nowego,ale za kare wzialem te wobki co mi wyslales nad Bug i Toma bez stera ,jutro troche roboty bedzie ale pojutrze beda plywac,jak nic zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Fajny kształt Marcino. Malowania standard czyli jak zwykle dobre No to co ? Teraz na testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Krystekwolf , koniecznie musisz zdać raport . BARENZ , dopiero w przyszły weekend , brak sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Krystekwolf , koniecznie musisz zdać raport . Moge pochwalic ,albo nie,chociaz raczej to bedzie plusik,he he he he.Na szczescie dla niektorych raportow juz nie zdaje he he.Jak praca dorowna wygladowi to bedzie miodzio,poki co tylko tyle.Siemanko Marcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Czwóreczki wyszły świetne Marcin.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Świetne te czwóreczki, czysta sterylna robota bez zbędnych fajerwerków, berdzo mi sie podobaja i myślę że nie tylko pstrągi je polubia a że będzie to woblerek mocno uniwersalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No. Powiem Ci Marcin, że jestem zaskoczony tymi ostatnimi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fluo, pepper i pstrążki powalają na kolana^^ ;D reszta też niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Fachowa robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo dobra robota. Najważniejsze, że dodałeś coś od siebie do malowania areo. Te kreski i kropki dopinają całość. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Super, naprawdę fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dziękuję panowie za dobre słowa . Dziś pstrążki 2.8cm nieźle sobie radziły, szkoda że 4cm nie miałem. W przyszły weekend tylko one będą łowić ( albo i nie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zobaczymy Marcino. Maluchy dają radę to najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 widze styl pstragowy zachowany , jak przystalo na lakiernika malowanie musi byc 1 klasa, wobler jak auto musi byc pomalowany precyzyjnie...... dobra robota Marcinie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ze stylu pstrągowego nie zrezygnuje nigdy, daje mi najwięcej frajdy a i rybcie nim nie gardzą. Będę starał się popróbować kolejnych wzorków pstrągowo-łososiowych.Pomalowałem ostatnio kilka wobków 2.5cm w jednolitych kolorach z różnymi kropami, wiem że rybki lubią takie cóś ale ja przy tym radochy nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Hej, wobki dotarły, wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Super wobki, widzę że sie zbroisz na kropkowańca na całego i słusznie jak już będą gryzły to poganiamy razem za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi