RUDI75 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To właśnie zrobione na te gonitwy Pawle . Jeszcze kilka malowanek mam w głowie, w tygodniu je popełnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 te nowe bardzo ciekawie się zapowiadają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Panie Marcinie słyszałem, że padł dziś ładny garbusek na Rudaska Ja już zdjęcie widziałem ale może inni też by chętnie zobaczyli Czekamy...P.s. Jak nie masz to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Marcino to wstaw tą fotę, mi coś komp szwankuje. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A proszę Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzięki. Od siebie dodam że okoń miał 43cm, odzyskał wolność oczywiście a złowiony przez kumpla na mojego wobka 2.5cm naturala ze złotym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Podoba mi się bardzo "czystość" wykonania woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) widać ,że masz rękę do woblerów czekam na dalsze zdjęcia Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Marcin jak obiecałem ,była chwila czasu to spróbowaliśmy wobów ...Smacznie pracują ,będę słodził ... bo mi pasują jak złoto ,praca luks ,wygląd widać to co tu gadać .Dziękuję za wobki ,podarowałem dwa koledze ,on częściej lata za klonkami i jaziorkami ,szybszy efekt będzie.Wiosna będzie fajna na małych ciekach ,dobra robota.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Naprawiaj Marcino tego kompa bo wątek na trzeciej stronie .Widziałem nowe wobki i jest co pokazać.Czekamy Edytowane 12 Grudnia 2013 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nowych to jeszcze foto nie mam, ale pokaże malowanka ciut starsze ( tydzień hehe )4 cm, tonące. Mam już do nich stery więc nie długo będą w całej swojej krasie2.5 cm, walące po oczach fluo2.5cm, takie tam tygryski2.5cm, cosik pod jazio-klenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Klenie będą miały co zajadać, gratuluję staranności wykonania, czekam na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ta zielona gruszeczka może nawywijać.Bardzo niedoceniany kolor panie Marcinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 te nowe bardzo ciekawie się zapowiadają... Piękne staranne woblerki ;-)Chciałbym wykonywać tak dopieszczone pstrągowce ;-)Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 No Maćku. Ty artysta, piszesz mi, początkującemu wobkowemu takie rzeczy. Nie wiem co powiedzieć :) :) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Rudi nie czaruj mi tu tylko powiedz kiedy będą gotowe te z mojego cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Łoooooo, po nowy roku będę miał dość pokaźną partyjkę . Chcesz konkretnie takie pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 no taka kolorystyka jest ok. chyba ze bedziesz mial coś ciemniejszego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam.Kolejnych kilka wobków z pod mojej ręki 4cm, szybko tonące. Troszkę bawiłem się opalizacją a przy okazji strzeliłem taką salamanderkę 2.8cm, powoli tonącę. Czarny ma cały brzuszek czerwony czego na foto nie widać Całe stadko 2.8cm. Zima idzie, w kupie cieplej. Albo i nie idzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Marcin, zwolnij szkoda życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Szkoda to jak Teściowa wpadnie do studni i się nie utopi Rudasie tak trzymaj . Pełna profesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Co tu taki zastój.?Gdzie małe Rydasy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W PODKŁADZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam po dość długiej przerwie. Do pracy niestety po zwolnieniu wróciłem i z czasem troszkę lipa. Poniżej kilka wobasków dla kolegi PANKA, wobki dedykowane na jazie i klenie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Piękne te "Rudaski" Widać doświadczenie lakiernika, Marcino na wiosnę też chętnie po testuję Twoje cukierasy na moich kleksach jak woda na Wiśle pozwoli Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi