joker Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Marcin, ładnie podtrzymujesz wcześniejszą stylistykę z mniejszych woblerów. Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Z.............e panie Janie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 no nawet bardzo ok zdolniacha a branka byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Marcin te 4ki są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 no nawet bardzo ok zdolniacha a branka byly?Wiedziałem :D :D :D Miałem dziś przy ustawianiu jedną rybę ale niestety po ok. 10 sekundach spina i jedno wyjście klenika około 40cm i tyle. A wobek w malowaniu małego tęczaka był sprawcą tego zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 mi wpadły w oko niebieskie z 1 i 3 fotkiRudi natchnęło by Cię na osę, chrabąszcza czy kijankę w okolicy 3,5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Marcin czyli miałeś jakiś kontakt z rybką stojąc w jednym miejscu-brawo Ja z kolegą jeszcze przez ok godz próbowałem , ale nic Podobają mi się te twoje woblery, są bardzo lotne, dobrze trzymają się w nurcie,praca wyczuwalna, no i te malowanie-pierwsza klasa Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Rudi wobki 1wsza klasa,na pewno moje dzikie pstrągi by w nich gustowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 gdzie mozna kupic takie pokrowce z taką gąbka na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 gdzie mozna kupic takie pokrowce z taką gąbka na woblery Przy portfelach widzę małą karteczkę z napisem "Zrób to sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 xD chciałbym zrobić samemu tylko nwm jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Wiedziałem :D :D :D Miałem dziś przy ustawianiu jedną rybę ale niestety po ok. 10 sekundach spina i jedno wyjście klenika około 40cm i tyle. A wobek w malowaniu małego tęczaka był sprawcą tego zamieszania.No widzę, że ryby się Rudaskami interesują gratulację Marcino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 ale jak samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Piórniki na wobki kupne tu na forum, ale już nie dostępne. KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Widać pewną rękę :-) , malowanie klasa mogę tylko pozazdrościć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Estetyka i czystość wykonania powalają na kolana, szczerze gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Nooo Marcin jestem pod wrażeniem, ostatnio testowałem te Twoje woblerki :pracują zjefajnie,tak samo też wyglądają,drapieżniki też się nimi interesują.Nie mogę się doczekać aż wybierzemy się w maju na to starorzecze co byliśmy w ostatni wekeend,ojjj będzie się działo ;-) Edytowane 27 Marca 2014 przez cezary1976 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jakiś czas temu stałem sie szczęśliwym posiadaczem partii rudaskow. Będąc na urlopie w PL wybrałem się na moja mała rzeczke na 2 krótkie wypady złowić pierwsze w zyciu kleniojazie. Polapalem na nie okoni i spadlem 2 kleniojazie niestety zajefajne wyroby!! A te czwóreczki Marcinie wyglądają mega soczyście ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jakiś czas temu stałem sie szczęśliwym posiadaczem partii rudaskow. Będąc na urlopie w PL wybrałem się na moja mała rzeczke na 2 krótkie wypady złowić pierwsze w zyciu kleniojazie. Polapalem na nie okoni i spadlem 2 kleniojazie niestety zajefajne wyroby!! A te czwóreczki Marcinie wyglądają mega soczyście )Cieszę się że Ci moje wobki podpasiły. Ciekaw jestem czy Twoje pstrunie posmakują w czwóreczkach bo niedługo partyjka leci do irl. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A czemu mają nie podpasować? Wyglądają super, pracę mają ok - co więcej trzeba? Moim zdaniem to tylko kwestia czasu Panowie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Marcin sezon zaczęty na rybach już byles?wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Marcin sezon zaczęty na rybach już byles?wyniki?Tak typowo na rybkach to jeszcze nie byłem , tylko przy okazji ustawiania wobków. Tak więc z rybciami lipa. Kończę obecną partyjkę i biorę się za łowienie. A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tez lipa ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ostatnio na prośbę kolegi pomalowałem mu takie oto przynęty na morskie trotki : przynęta jaxon i trafiła mu się na jedną z nich taka oto rybka: nie wiem na ile moje malowanko przyczyniło się do złowienia tej rybki, ale satysfakcja dla mnie ogromna WESOŁYCH ŚWIĄT KOLEDZY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fajnie wyszły te Jaxony P.S. Ja też chcę na Rozewie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi