Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

no nawet bardzo ok zdolniacha a branka byly?

Wiedziałem :D :D :D :D :D :D :P

Miałem dziś przy ustawianiu jedną rybę ale niestety po ok. 10 sekundach spina i jedno wyjście klenika około 40cm i tyle. A wobek w malowaniu małego tęczaka był sprawcą tego zamieszania.

Marcin czyli miałeś jakiś kontakt z  rybką stojąc w jednym miejscu-brawo :) 

Ja z kolegą jeszcze przez ok godz próbowałem , ale nic :(

Podobają mi się te twoje woblery, są bardzo lotne, dobrze trzymają się w nurcie,praca wyczuwalna, no i te malowanie-pierwsza klasa :D

Pozdrawiam

• Like 1

Wiedziałem :D :D :D :D :D :D :P

Miałem dziś przy ustawianiu jedną rybę ale niestety po ok. 10 sekundach spina i jedno wyjście klenika około 40cm i tyle. A wobek w malowaniu małego tęczaka był sprawcą tego zamieszania.

No widzę, że ryby się Rudaskami interesują gratulację Marcino. :P

Nooo Marcin jestem pod wrażeniem, ostatnio testowałem te Twoje woblerki :pracują zjefajnie,tak samo też wyglądają,drapieżniki też się nimi interesują.

Nie mogę się doczekać aż wybierzemy się w maju na to starorzecze co byliśmy w ostatni wekeend,ojjj będzie się działo ;-)

Edytowane przez cezary1976
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Jakiś czas temu stałem sie szczęśliwym posiadaczem partii rudaskow. Będąc na urlopie w PL wybrałem się na moja mała rzeczke na 2 krótkie wypady złowić pierwsze w zyciu kleniojazie. Polapalem na nie okoni i spadlem 2 kleniojazie niestety :( zajefajne wyroby!!

A te czwóreczki Marcinie wyglądają mega soczyście :))

• Like 1

Jakiś czas temu stałem sie szczęśliwym posiadaczem partii rudaskow. Będąc na urlopie w PL wybrałem się na moja mała rzeczke na 2 krótkie wypady złowić pierwsze w zyciu kleniojazie. Polapalem na nie okoni i spadlem 2 kleniojazie niestety :( zajefajne wyroby!!

A te czwóreczki Marcinie wyglądają mega soczyście :))

Cieszę się że Ci moje wobki podpasiły. Ciekaw jestem czy Twoje pstrunie posmakują w czwóreczkach bo niedługo partyjka leci do irl. :lol: :lol:

• 2 tygodnie później...

Ostatnio na prośbę kolegi pomalowałem mu takie oto przynęty na morskie trotki :

post-52028-0-41868800-1397934363_thumb.jpg  przynęta jaxon

i trafiła mu się na jedną z nich taka oto rybka:

post-52028-0-67248100-1397934568_thumb.jpg

nie wiem na ile moje malowanko przyczyniło się do złowienia tej rybki, ale satysfakcja dla mnie ogromna

WESOŁYCH ŚWIĄT KOLEDZY

• Like 4