kubaS 1 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Klusek-ryby będą wciągać je jak włosi kluski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wobler Pech- ma go ten, kto go nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie było mowy że musi być jedna propozycja więc: ŁowcaPigmejLiliputMalutkiŁezkaKropelkaGagatekWyrzutekRumcajsBanitaKajtekMalecKruszynkaSmykMikrus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Ja dałbym Misiek (Miśki) bo chętnie bym przytulił te wygraną. Edytowane 15 Listopada 2014 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Krakuski? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Krakuski? :-)To już akurat jest. Ja dałbym - Mały Marcinek (MM) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Sorry nie zwróciłem uwagi :-P pomyślę nad inna nazwa w takim razie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Pyrdek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Rudolf (Rudolfy) Ps.Bardzo fajne wobki podoba mi się malowanie ala osa (te jaskrawe) Ps2.Zapomniałem podziękować za lakiery które dostałem juz jakis czas temu! psika się świetnie i można uzyskać naprawde cacy efekty! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Marcinu mam nazwę dla woblerów ze zdjęcia Gajosikowe A tak w ogóle poproszę po dwie sztuki wobków z pozycji 3, 12 i 18 :D :D .Ale się ubawiłem A tak serio może Gizmo ?Albo może od ich pracy: Boczek lub Nerwus?Pozdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 irys, neon, selen, rubin a może poprostu RYDZ (np. "przygarnal bym takie rydze...") 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ja bym nazwal je ''szpont-y'' wiadoma sprawa ze jak wob dobrze chodzi to wyszponci rybe nawet w kaluzy pozdro Marcinie dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Wszystkich.Mi przypomina on budową prężącego się byka, więc może byczek, lub chojrak, albo cwaniak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam ponownie Konkursu koniec :D :D Po najświeższej wtopie PKW, postanowiłem zrezygnować z liczenia głosów komputerowo i po wielogodzinnym liczeniu w końcu są wyniki.Głosowało 100% uprawnionych, ja, żona, córka i kot . Niestety córka wstrzymała się od głosu, żona była dla mnie opozycją ale kotka, jak to kotka murem stała za moim wyborem.UWAGA, UWAGA Nowy wobek otrzymał imię SMYK a jego ojcem chrzestnym został Pawelek 55 :D :D :D :D Jest też nagroda dla kol Pride za pomysł z PECHEM i hasłem go promującym, bardzo nam się podobało i dwa SMYKI lecą do niego. Jest też jeszcze jedna wiadomość. Żonie mojej tak się spodobał BANITA że postanowiłem nazwać tak nowy model, którego debiut będzie za 2-3 tygodnie. W związku z tym PAWEŁEK 55 otrzyma stosowną nagrodę uf...................... Po nowym roku pokarzę jeszcze kilka modeli które w głowie mojej robią taki harmider że muszę je z niej wypuścić Edytowane 18 Listopada 2014 przez RUDI75 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Gryfki ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 O kurde, nie spodziewałem się, ale czadowo adres podeślę na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Gryfki ;]Niestety konkurs trwał do 20, ale nazwa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 O rany koguta! hehe Wygrać to wygrać ale dwukrotnie wygrać to dopiero fart . Dzięki Chyba sam jakiś konkurs zrobię i komuś sprawię radochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Niestety konkurs trwał do 20, ale nazwa fajna No to wtopa ;/ nagroda pocieszenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No to wtopa ;/ nagroda pocieszenia? Za giapostwo niech będzie sztuka dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ehhh spóźniłem się a mam dobrą nazwę dla tak dużego woba 27mm "MACZO" Albo "PUDZIAN" hehe to tak po za konkursem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Gratki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rudi, co taka cisza nastała?Kombinujesz nowe modele dla nas na nowy rok?Robisz jeszcze 4cm? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ano kombinuję i to ostro. W 2015 całkowicie nowe modele będą. Smyk 2.7 już jest, Banita 6.5 cm w fazie testów, myślę że za 2 tyg. go pokażę. Dojdzie jeszcze 5cm po głodówce, typowy smużak, 9 cm na sandałki i taki 1.5cm maluszek. Takie to plany. 4cm to tylko na indywidualne zamówionko, jak by co to pisz na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi