Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie

Konkursu koniec :D :D :D :D :D

Po najświeższej wtopie PKW, postanowiłem zrezygnować z liczenia głosów komputerowo i po wielogodzinnym liczeniu w końcu są wyniki.

Głosowało 100% uprawnionych, ja, żona, córka i kot :) . Niestety córka wstrzymała się od głosu, żona była dla mnie opozycją ale kotka, jak to kotka murem stała za moim wyborem.

UWAGA, UWAGA

Nowy wobek otrzymał imię SMYK a jego ojcem chrzestnym został Pawelek 55    :D :D :D :D :D :D :D :D

Jest też nagroda dla kol Pride za pomysł z PECHEM i hasłem go promującym, bardzo nam się podobało i dwa SMYKI lecą do niego. :lol:

Jest też jeszcze jedna wiadomość. Żonie mojej tak się spodobał BANITA że postanowiłem nazwać tak nowy model, którego debiut będzie za 2-3 tygodnie. W związku z tym PAWEŁEK 55 otrzyma stosowną nagrodę

uf......................

Po nowym roku pokarzę jeszcze kilka modeli które w głowie mojej robią taki harmider że muszę je z niej wypuścić

Edytowane przez RUDI75
  • Like 2

• 1 miesiąc temu...

Ano kombinuję i to ostro. W 2015 całkowicie nowe modele będą. Smyk 2.7 już jest, Banita 6.5 cm w fazie testów, myślę że za 2 tyg. go pokażę. Dojdzie jeszcze 5cm po głodówce, typowy smużak, 9 cm na sandałki i taki 1.5cm maluszek. Takie to plany.

4cm to tylko na indywidualne zamówionko, jak by co to pisz na pw.

• Like 1