RUDI75 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tego różowego bym przytulił .Mówisz i masz. Napisz mi na priw. dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Sobota i zabawa z siatką dała mi taki oto efekt. Jak dla mnie super i myślę że pstuniom też się spodobają. 64mm , pływające. Stery w środę i finito 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Koledzy basika w nowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Marcin odezwij się wysłałem privaFarb mi trza Edytowane 21 Marca 2016 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Koledzy czy ktoś ma może telefon do Marcina bo coś się tu nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Koledzy czy ktoś ma może telefon do Marcina bo coś się tu nie pojawiaZaraz go pogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pierwsza odsłona wobka trociowego Rudi68. Malowanie na letnią troć, ale będą i zimowe. 68mm, ok 6g wagi, pływaki. Wobki po testach , ruszam z produkcją 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Stu lat, starcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Najlepszego rudzielcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Marcin wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Najlepszego zgredzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Rowniez przylacze sie do zyczen ale zrobie troche prywaty-kiedy otrzymam opłacone w GRUDNIU woblery??? 3 razy juz slyszalem ze wysłane albo jutro wysle na 100%. Temat nie jest juz dla mnie smieszny i moja cierpliwosc dobiegla końca. Na odpowiedz na priva nie moge widac liczyc mimo logowania kolegi...Koniec moich zali, mam nadzieje ze woblery w piatek beda w moich rekach.Mimo wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dzisiaj odebralem zamowione przynety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 U Rudaska jak w cukierni. Dzisiaj pierwszy raz otworzyłem zamówioną farbę i do tej pory nie pozbierałem szczęki z podłogi. Najlepsza maziaja jaką miałem- czekoladowy metallic. Pierwszy raz mam ochotę zrobić woblera pod farbę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam serdecznieOj dawno mnie tu nie było, i nadszedł czas to zmienić. W przygotowaniu kilka modeli wobków i mam nadzieję już bardzo nie długo wam je pokazać. A dla zaspokojenia waszej ciekawości pokarzę wam teraz jeden z kilku nowych modeliRUDI100. 10 centymów szczupakowego woblera o wadze ok 18g. Wobler do wolnego prowadzenia w spokojnej wodzie, zejdzie na ok 2 metry. Pływający, wynurza się bardzo powoli. Można nim spokojnie łowić także w rzece.I trociówki, ale one miały niedawno swoją premierę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Szczupakowe miazga! Światowy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No panie rzeczywiście zaszalałeś.Zajebiście wygłądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 O kurcze, malowanie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Design szczupakowych wobków znakomity! W każdym elemencie Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Szczupakowa makrela genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy że się podobają. Większość malowań które siedzą mi w głowie będą na alu. Mam też dwa malowania bez alu ale to wymaga wycięcia kilku szablonów do jednego i trochę zabawy. Jak się uda to będzie miazga. W weekend pierwsze próby. Jak macie jakieś pomysły na malowania piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jest moc. Kolorki dopracowane do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pomyśl nad takim sdrem żeby schodził na 4-5m. Kształt będzie super. Stelaż przez cały korpus i drut 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nowa odsłona malowania super! Świetne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pomyśl nad takim sdrem żeby schodził na 4-5m. Kształt będzie super. Stelaż przez cały korpus i drut 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi