RUDI75 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Myślę nad tym, trzeba by go troszkę pogubić bo teraz ma 13mm. Mam już rozrysowany praktycznie taki sam tylko 125mm długości i 20mm szerokości właśnie w wersji Sdr. Stelaże zawsze daje przez całość i tym raz będzie nie inaczej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 125 w tym kształcie to już kawał woba. Myślałem o rybach z wąsem, ale jak nawet zrobisz takiego to z chęcią bym wypróbował. Kolor makrela, natural w stylu krąpia i GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Moje zdanie sie nie liczy ale te trociówki sä świetne na lato i całoroczną Ine Bardzo fajna żwawa praca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Marcinie, miło mi, że również i Ty wsparłeś nasz konkurs "Opis miesiąca". W imieniu redakcji portalu, oraz pierwszego laureata, bardzo dziękuję! http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/#entry1974865 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 20160910_084419.jp Moje zdanie sie nie liczy ale te trociówki sä świetne na lato i całoroczną Ine Bardzo fajna żwawa praca.Liczy się, i to bardzo. Dzięki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja tez dziekuje,a pstrągowe bede cwiczył na dopływie pstrągowym ..pływające.Jesli nie bedziesz miał nic przeciwko za jakis czas odezwe sie o kilka trociowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Ja tez dziekuje,a pstrągowe bede cwiczył na dopływie pstrągowym ..pływające.Jesli nie bedziesz miał nic przeciwko za jakis czas odezwe sie o kilka trociowych No problemo. Zapraszam. Edytowane 15 Września 2016 przez RUDI75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam Ostatnio dużo dzieję się w mojej pracowni. Na pierwszy rzut posezonowe woblery pstrągowe (twitch). 62mm , ok 5g wagi , powoli tonące. Wobki nadają się do tradycyjnego spinningu jak i do twitchingu. Wobki będą tylko oklejane folią aluminiową i malowane farbami transparentnymi. Na razie trzy malowania, inne schną. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 No rzeczywiście kosmosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Zagapiłem się hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Baja Rudas masz tą rękę do malowania oj masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 WitamOstatnio dużo dzieję się w mojej pracowni. Na pierwszy rzut posezonowe woblery pstrągowe (twitch). 62mm , ok 5g wagi , powoli tonące. Wobki nadają się do tradycyjnego spinningu jak i do twitchingu. Wobki będą tylko oklejane folią aluminiową i malowane farbami transparentnymi. Na razie trzy malowania, inne schną.Będą dostępne w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 W sobotę z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Marcin będziesz na GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pewnie że będę Wobki w stałej ofercie będą po GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Brawo @rudi75 tak trzymać. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Z jakiej to gazetki?Chętnie poczytam. Edytowane 26 Października 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Z jakiej to gazetki?Chętnie poczytam.WW 11/2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 No celebryta normalnie Gratulacje Rudi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Rudy na prezydenta!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Maluch łowi http://jerkbait.pl/topic/87180-jazie-2017/#entry2122105 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jeszcze taki ogryzek zagryzł wygranego wobka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Trzeba by się na jakiś chodzik złożyć, żebyś mógł chociaż do sklepu po Harnasia dotuptać na stare lata Tak, to były życzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sto Lat!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Najlepszego Marcin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi