pit1982 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Marcin mi nie chodzi o te Jerki ale o te o których mowa w taciemacie który zacytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Marcin mi nie chodzi o te Jerki ale o te o których mowa w taciemacie który zacytowałemSorki moja winaSterowe 100mm będą za ok 2-3 tygodnie. Z tych 125mm zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zakupione.Może będą takie tylko że pływające o mocnej pracy w trolu na wodę 1-2 metry czy to jest niewykonalne ?Pływaki będą pod koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 HejCzasu ostatnio troszkę wygospodarowałem to pozwoliłem sobie na mały lifting pstrągowego modelu Rudi64. Na razie są tonące ale pływaki już się robią. Materiał to żywica, waga bez kotwic + - 5 gram. Malowane oczywiście farbami mojej produkcji ( oprócz fluo )Sesja jeszcze przed wklejeniem sterówWszelakie uwagi mile widziane 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Wobków ciąg dalszyRudi 50. Wobki powstały na płytkie wiślane brzany ale jak na razie sprawdzają się na pstrągach. Kumpel na małym mazowieckim oczku trafił na jednego z nich szczupłego 93cm!!!!!!!!Materiał żywica, waga bez kotwic +- 4 gramy, paca delikatna, tonące, farby oczywiście moje. Stery w weekend będą montowaneZapraszam Edytowane 24 Maja 2018 przez RUDI75 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Rudi 50 ciąg dalszyZa duży rozmiar zdjęć i się wszystkie w jednym poście nie zmieściły .Dwa wzory czarnych ciapańców powstały z myślą o kleniach 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wczoraj przez Ciebie żona się obraziła na mnie, że po pracy zaginałem w piwnicy. Wszystko przez Twoje farbki . Ale to nic przejdzie jej, kupi sobie coś. A ja sobie pewnie już wiesz co tylko poszperam u Ciebie w wątku gdzie jest na czym oko zawiesić i poszukam kolorków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wczoraj przez Ciebie żona się obraziła na mnie, że po pracy zaginałem w piwnicy. Wszystko przez Twoje farbki . Ale to nic przejdzie jej, kupi sobie coś. A ja sobie pewnie już wiesz co tylko poszperam u Ciebie w wątku gdzie jest na czym oko zawiesić i poszukam kolorków. Poczekaj chwilkę (planujemy 2 czerwca) stronie z farbami uruchomić. Już prawie 40 kolorów jest gotowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Półmetek z Rudi155. Dziś kolejne 40 i fajrant . Po niedzieli to co lubię najbardziej, zabawa z aero 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wczoraj przez Ciebie żona się obraziła na mnie, że po pracy zaginałem w piwnicy. Wszystko przez Twoje farbki . Ale to nic przejdzie jej, kupi sobie coś. A ja sobie pewnie już wiesz co tylko poszperam u Ciebie w wątku gdzie jest na czym oko zawiesić i poszukam kolorków. A mówiłem ci Piotrek że wpadniesz po uszy jak te farby zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Aleś Panie natrzepał tych korpusów to ile masz form ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Aleś Panie natrzepał tych korpusów to ile masz form ?4 punkty Panie Dzieju Edytowane 25 Maja 2018 przez RUDI75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Półmetek z Rudi155. Dziś kolejne 40 i fajrant . Po niedzieli to co lubię najbardziej, zabawa z aero 20180525_114138.jpgGramatura tak jak te poprzednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Gramatura tak jak te poprzednie?Tak Andrzeju, plus specjalne dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Tak Andrzeju, plus specjalne dla CiebieCięższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Tak. O jakieś 15 gram i jeden typowy pływak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 WitamTrochę to trwało , ale w końcu jest strona z moimi farbami. Na razie są dostępne dwie serie kolorów : PM i G, serie transparentne (T) , opalizacje (O) i limitowane (L) będą dostępne już wkrótce. Na stronie można również nabyć oczy 3D REAL, w najbliższym czasie będą dostępne wszystkie rozmiary. Na dniach pojawią się również woblery mojej produkcji Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moją ofertą na stronie : farbyrudi.com 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Takie po liftingowe pstrągowe Rudi64 opuszczą po niedzieli warsztat, jeszcze tylko stery i finito. Wszystkiego jest 120szt , po 10 z każdego koloru. Te są tonące , po następnym weekendzie będzie mała partyjka pływakówObecnie maluję 85 sztuk jerków RUDI 155 i przygotowuję formy na jerka RUDI109 i opaskową sandaczówkę RUDI139 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jaka jest ich długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jaka jest ich długość ? 64mm. W moich woblerach po nazwie RUDI jest zawsze podawana długość woblera np. RUDI64, RUDI155 itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dziękuje za info odezwę się później na Priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Na stronie - farbyrudi.com - są już dostępne farby z serii O, czyli opalizacje perłowe. Na zdjęciach jako tło zostały użyte kolory,(patrząc od dołu): biały, szary i czarny; na nie położono trzy warstwy opalizacji. Efekt zmienny w zależności pod jakim kątem patrzymy.Opalizacje można ze soba mieszać. Zapraszam do odwiedzenia strony farbyrudi.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Taka o to niby ukleja się wylęgła u mnie na warsztacieWobek ma 14cm ( Rudi140 ) ok. 18g wagi i jest bardzo powoli tonący. W niedzielę dostanie ster i zobaczymy pracę, ma być bardzo mocne lusterko do stacjonarnego łowienia sandaczy, głównie rafy i opaski. Początkowe testy są bardzo obiecujące.Jak niedzielne testy potwierdzą wcześniejsze próby to w ciągu dwóch tygodni będzie ok. 50 sztuk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba. A na ten fiolet jakbyś jeszcze trysnął czarny grzbiecik, było by idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba.A na ten fiolet jakbyś jeszcze trysnął czarny grzbiecik, było by idealnie.Bo finalnie Marcinie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi