Qcyk Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 I jeszcze niebieską opalizacją lekko liznął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Przewiduję Panowie tylko 5 - 6 malowań. Ale bez opki to jak by toto wyglądało ???? Opalizacja musi być i to nie tylko niebieska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja bym zrobil czarny ciemny grzbiecik no ale to moje zdanie. A tak napisze, że woblerki prima sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sandaczówka już po finalnych testach. Jest bardzo dobrze, mocne lustro o dużej częstotliwości wychyleń, mocno trzyma się nurtu. W poniedziałek zamawiam żywicę i leję pierwsze seryjne sztuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Finalny obraz sandaczowego Rudi140. Ten konkretny wobek jest pływakiem, będą właśnie pływaki i neutrale. Waga 19 gram, praca mocne lustro. Malowań będzie 5 na folii i 1 fluo. Już niedługo pierwszwe seryjne sztuki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na dwie sztuki się piszę, jeden fluo i jeden naturalny,bo o pracę jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na dwie sztuki się piszę, jeden fluo i jeden naturalny,bo o pracę jestem spokojny.Masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Dwa malowanie fluo sandaczówki Rudi140. Nadal biję się z myślami , ale będą to chyba jedyne malowania nie na folii. ZobaczymyWobki pływające , ok 20 gram wagi razem z kotwami 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Marcinie oklejanki bardziej do mnie przemawiają. Kiedy możemy się spodziewać debiutu na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Marcinie oklejanki bardziej do mnie przemawiają. Kiedy możemy się spodziewać debiutu na giełdzie?Do mnie też. Myślę że tydzień i jakaś mała seryjka będzie dostępna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Marudy dobre klasyczne malowanie też jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wiem że bardzo zaniedbałem swój wątek ale ostatnio bardzo dużo się dzieje w moim życiu i non stop gdzieś gonię i czasu prawie zero.Jednak w nielicznym wolnym czasie coś tam fiukam.Poniżej Rudi64, w tym modelu przy moim podpisie pojawiła się literka T która oznacza wobka tonącego, w przygotowaniu model pływający ( P ). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Malowanie jak przystało na twórcę najlepszych farb na rynku...petarda???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Stu szczęśliwych lat, najlepiej nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 100 lat100 lat..Niech żyje żyje nam..Najlepszego Marcinie ta damm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Marcin wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Bardzo wszystkim dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Działa Wam strona Marcina www.farbyrudi.com ?Bo mi jakiegoś errora wywala... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Działa - Opera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Racja...tylko Explorer w telefonie nie daje rady. Przez Chroma też poszło bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Nowość pstrągowa 201965mm długości, 4.5 - 5 gram wagi, powoli tonący , praca na głębokośi ok 100 - 120 cm.RUDI65 Wkrótce więcej nowości na ten rok 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 No Marcin . O kolorach nic nie mówie bo zajeb...... mam troszkę Twoich farb to wiem co pisze A wobki tak jak farbki zajeb....... ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Jak cenowo, te łamane 65mm? Edytowane 17 Czerwca 2019 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Na Giełdzie Twórców są... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi