RUDI75 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 A dzięki wielkie. Niebieski metalik to proszek metaliczny zdobyty na ostatnim szkoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Marcin, jednak udało Ci się zdobyć te kameleony hehehe. Fajne efekty wyszły, w tym tygodniu odleję trochę t800 bo forma na Janusze musi się zregenerować to może porobimy jakieś interesy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kameleony faktycznie nieziemsko wyglądają. Zarąbista robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Marcin, a sprawdzałeś może jak wyglądają te kameleony pod wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Marcin, a sprawdzałeś może jak wyglądają te kameleony pod wodą ?Ano, zielony ucieka w złoto a fiolet pełne spektrum, od fioletu poprzez czerwień do zieleni. Na następnym szkoleniu postaram się wysępić jeszcze więcej. Mają tego z 10 rodzajów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Pewnie kosmicznie drogie takie farby... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak ja kiedyś szukałem lakieru kameleon to był 950zł/ puszka 1litr :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Klasa Marcinie jak zawsze Szkoda, że woda na Wiśle znowu pokrzyżowała nam plany Kameleony są wypasione, oj pod moje nieudolne imitacje uklei byłyby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 DSCN7325.JPG to kameleon? świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Pewnie kosmicznie drogie takie farby... ?Gdybym miał za nie zapłacić to nigdy w życiu. Ok 3 tyś za litr gotowej mieszanki Jak ja kiedyś szukałem lakieru kameleon to był 950zł/ puszka 1litr :wacko: Zależy jakie ma spektrum kolorów, z tego co wiem za dwu kolorowe to ok tysiaka. Te moje fiolety to są ośmio kolorowe. Klasa Marcinie jak zawsze Szkoda, że woda na Wiśle znowu pokrzyżowała nam plany Kameleony są wypasione, oj pod moje nieudolne imitacje uklei byłyby w sam raz Damy jeszcze radę, nie odpuszczę. Trzeba najpierw spróbować Tomku to kameleon? świetnie to wygląda Tak Robercie to kameleon. Zdjęcia nie oddają nawet w połowie faktycznego wyglądu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 to ile musiales zaplacic za ośmio kolorowe farby kameleon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 to ile musiales zaplacic za ośmio kolorowe farby kameleon ?Łukaszu przeczytaj uważnie powyższy post................... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 to ile musiales zaplacic za ośmio kolorowe farby kameleon ?Szybkie ręce, czujne oko i na szkoleniu kameleony wtopiły się w otoczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wobki kozak, nie ma to tamto ! Ryby to na pewno docenią, tego jeszcze nie widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dzięki koledzy za uznanie :)Piotrek no wiesz , handelek wymienny uskuteczniam wszędzie gdzie się da i dość pokaźna zbieranina moich wobków została we mieście Łodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 WitamPoniżej wkleiłem link do ogłoszenia z moimi lakierami. Gama kolorów na razie uboga, ale będę starał się powiększać ją o dodatkowe kolorki. Zainteresowanych serdecznie zapraszam, wychodzi taniej niż za modelarskie http://jerkbait.pl/topic/43356-super-lakiery-wodne-do-malowania-aerografem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 WitamNa giełdzie, link powyżej, zamieściłem ofertę lakierów opalizujących.Chętnych serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Witam,wiesz co Rudi właśnie wróciłem z nad wody, wypróbowałem ostatnią serię Twoich wobków,sprawują się zajefajnie,ładnie pracują no i te kolorki,fajnie się prezentują w wodzie.W niedzielę wyskoczymy nad liwiec i zobaczymy jak są łowne,pewnie tak samo jak poprzednie serie;-) Edytowane 4 Września 2014 przez cezary1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) A to wynik łowności wobków Rudiego ;-) Edytowane 15 Września 2014 przez cezary1976 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jeszcze dzisiejsza sztuka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 O kurcze!!!!Szkoda że wobek 10 centymetrów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No szkoda,alle czas dużych okoni jeszcze przed nami ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Trzymaj go mocno Czarek , żeby Ci palców nie powyrywał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) SMYKITakie oto bananki wyszły z pod mojej ręki. Długość 2.7cm, waga ok.2.7g, woblerki powoli tonące o akcji.........., hmm i tu mamy problem bo nie znam się za bardzo na oznaczeniach określających tą przypadłość . Jak dla mnie jest to x dobrze wyczuwalne na kiju. Malowanie zielonego okonka zainspirowanie okoniem Parfa , bez urazy Pawle. Po niedzieli stery wkleję i z niecierpliwością wyczekiwać będę zgnicia zielska w naszych starorzeczach.W pracy myśleli że cukierki przyniosłem :D :D :D :D . Edytowane 18 Listopada 2014 przez RUDI75 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 eleganckie estetycznie piękne te twoje cukieraski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi