Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin, a sprawdzałeś może jak wyglądają te kameleony pod wodą ?

Ano, zielony ucieka w złoto a fiolet pełne spektrum, od fioletu poprzez czerwień do zieleni. Na następnym szkoleniu postaram się wysępić jeszcze więcej. Mają tego z 10 rodzajów.

• Like 1

Pewnie kosmicznie drogie takie farby... ?

Gdybym miał za nie zapłacić to nigdy w życiu. Ok 3 tyś za litr gotowej mieszanki

Jak ja kiedyś szukałem lakieru kameleon to był 950zł/ puszka 1litr :wacko: :wacko: :wacko:

Zależy jakie ma spektrum kolorów, z tego co wiem za dwu kolorowe to ok tysiaka. Te moje fiolety to są ośmio kolorowe.

Klasa Marcinie jak zawsze :) Szkoda, że woda na Wiśle znowu pokrzyżowała nam plany :( Kameleony są wypasione, oj pod moje nieudolne imitacje uklei byłyby w sam raz  :wub:

Damy jeszcze radę, nie odpuszczę. Trzeba najpierw spróbować Tomku ;) :P

to kameleon? świetnie to wygląda :)

Tak Robercie to kameleon. Zdjęcia nie oddają nawet w połowie faktycznego wyglądu.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam

Poniżej wkleiłem link do ogłoszenia z moimi lakierami. Gama kolorów na razie uboga, ale będę starał się powiększać ją o dodatkowe kolorki. Zainteresowanych serdecznie zapraszam, wychodzi taniej niż za modelarskie :)

http://jerkbait.pl/topic/43356-super-lakiery-wodne-do-malowania-aerografem/

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,wiesz co Rudi właśnie wróciłem z nad wody, wypróbowałem ostatnią serię Twoich wobków,sprawują się zajefajnie,ładnie pracują no i te kolorki,fajnie się prezentują w wodzie.

W niedzielę wyskoczymy nad liwiec i zobaczymy jak są łowne,pewnie tak samo jak poprzednie serie;-)  

Edytowane przez cezary1976

• 2 tygodnie później...

post-52028-0-51782500-1411205179_thumb.jpg    SMYKI

Takie oto bananki wyszły z pod mojej ręki. Długość 2.7cm, waga ok.2.7g, woblerki powoli tonące o akcji.........., hmm i tu mamy problem bo nie znam się za bardzo na oznaczeniach określających tą przypadłość :P :( . Jak dla mnie jest to x dobrze wyczuwalne na kiju. Malowanie zielonego okonka zainspirowanie okoniem Parfa :) , bez urazy Pawle. Po niedzieli stery wkleję i z niecierpliwością wyczekiwać będę zgnicia zielska w naszych starorzeczach.

W pracy myśleli że cukierki przyniosłem :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

Edytowane przez RUDI75
  • Like 9