tomasxt Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Niezła banda:)W pracy mieli rację, to prawdziwe cukiereczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Az szkoda slów. Dech zapiera. P.s. naucz mnie tak malowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Bardzo dobra robota ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jeśli praca będzie interesująca to będą git Marcino. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Paca Marcinie jest super, a będzie jeszcze lepiej Edytowane 21 Września 2014 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Hehe co ja bym zrobił zeby miec tyle kolorków pod reką? Jeszcze raz wobki 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzisiejszy okonek 38 cm,złowiony na woblerka od Rudiego,rybka wróciła do wody ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gratuluję Czarek . To już fajna rybka.Znowu u Ciebie, czy to był dziko żyjący zwierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dzięki,no właśnie u siebie, sam wiesz że w naszych wodach cięzko o taki okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) SiemkaCisza ostatnio u mnie jak w grobie , więc wstawię cosik nowego.Męczyłem się troszkę ostatnio nad zrobieniem na pigmentach którymi dysponuję dobrych farb transparentnych, troszkę się pomęczyłem ale warto było. Transparentność farb idealna i folię na wobkach malować można bez problemowo. W tygodniu dostanę naj czystsze pigmenty jakie są obecnie w lakiernictwie pod względem barwy i specjalną żywicę do kolorków transparentnych, kolorki będą super, mam taką nadzieję . Poniżej fotki wobków, całkiem nowy model 2.7cm, w pomalowanej folii, więcej fotek w tygodniu ogarnę. okonek, będą też i w innych kolorkach, niedługo na tej fotce wobek wyszedł zielony, ale pod innym kątem jest fioletowy pstrążki też będą w różnych wariantach kolorystycznych Za jakieś 3 tygodnie pokarzę wobki pstrągowe, i nie tylko, 6.5cm. Forma w trakcie budowy Sorki za jakość foto, robione telefonem. Edytowane 26 Października 2014 przez RUDI75 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Świetnie Rudi, że się namęczyłeś bo ja dziś o transparentach myślałem, że by mi się przydały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 SiemkaCisza ostatnio u mnie jak w grobie , więc wstawię cosik nowego.Męczyłem się troszkę ostatnio nad zrobieniem na pigmentach którymi dysponuję dobrych farb transparentnych, troszkę się pomęczyłem ale warto było. Transparentność farb idealna i folię na wobkach malować można bez problemowo. W tygodniu dostanę naj czystsze pigmenty jakie są obecnie w lakiernictwie pod względem barwy i specjalną żywicę do kolorków transparentnych, kolorki będą super, mam taką nadzieję . Poniżej fotki wobków, całkiem nowy model 2.7cm, w pomalowanej folii, więcej fotek w tygodniu ogarnę.DSC_0001~2.jpg okonek, będą też i w innych kolorkach, niedługoDSC_0001~2~2~2.jpg na tej fotce wobek wyszedł zielony, ale pod innym kątem jest fioletowy DSC_0010~2~2~2.jpgpstrążki też będą w różnych wariantach kolorystycznych Za jakieś 3 tygodnie pokarzę wobki pstrągowe, i nie tylko, 6.5cm. Forma w trakcie budowy Sorki za jakość foto, robione telefonem. No Rudi a juz myslalem ze sie zapadles pod ziemie!! Nie zebym ze 2 tyg na odpowiedz na priv czekal od razu mowie ze na marzec zamawiam 10pstragowek w kolorach rudaskowych. Dopiero w marcu u mnie sie sezon otwiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Rudi Pokaz cos, nad czym teraz pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 SiemkaCisza ostatnio u mnie jak w grobie , więc wstawię cosik nowego.Męczyłem się troszkę ostatnio nad zrobieniem na pigmentach którymi dysponuję dobrych farb transparentnych, troszkę się pomęczyłem ale warto było. Transparentność farb idealna i folię na wobkach malować można bez problemowo. W tygodniu dostanę naj czystsze pigmenty jakie są obecnie w lakiernictwie pod względem barwy i specjalną żywicę do kolorków transparentnych, kolorki będą super, mam taką nadzieję . Poniżej fotki wobków, całkiem nowy model 2.7cm, w pomalowanej folii, więcej fotek w tygodniu ogarnę.DSC_0001~2.jpg okonek, będą też i w innych kolorkach, niedługoDSC_0001~2~2~2.jpg na tej fotce wobek wyszedł zielony, ale pod innym kątem jest fioletowy DSC_0010~2~2~2.jpgpstrążki też będą w różnych wariantach kolorystycznych Za jakieś 3 tygodnie pokarzę wobki pstrągowe, i nie tylko, 6.5cm. Forma w trakcie budowy Sorki za jakość foto, robione telefonem. Pstrążek najfajniejszy Marcinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Rudi Pokaz cos, nad czym teraz pracujesz Pokarzę, pokarzę. Tylko je dopieszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 SiemkaCisza ostatnio u mnie jak w grobie , więc wstawię cosik nowego.Męczyłem się troszkę ostatnio nad zrobieniem na pigmentach którymi dysponuję dobrych farb transparentnych, troszkę się pomęczyłem ale warto było. Transparentność farb idealna i folię na wobkach malować można bez problemowo. W tygodniu dostanę naj czystsze pigmenty jakie są obecnie w lakiernictwie pod względem barwy i specjalną żywicę do kolorków transparentnych, kolorki będą super, mam taką nadzieję . Poniżej fotki wobków, całkiem nowy model 2.7cm, w pomalowanej folii, więcej fotek w tygodniu ogarnę.DSC_0001~2.jpg okonek, będą też i w innych kolorkach, niedługoDSC_0001~2~2~2.jpg na tej fotce wobek wyszedł zielony, ale pod innym kątem jest fioletowy DSC_0010~2~2~2.jpgpstrążki też będą w różnych wariantach kolorystycznych Za jakieś 3 tygodnie pokarzę wobki pstrągowe, i nie tylko, 6.5cm. Forma w trakcie budowy Sorki za jakość foto, robione telefonem. Ta zieleń jest piękna. Fajne wobaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Hei Marcin.Dzisiaj dotarła do mnie paczka z PL a w niej 11 Twoich woblerków,i powiem tak kawał dobrej fachowej roboty,kolory wprost idealne na jedno z moich niewielkich jeziorek...coś czuje,że będą łowić...pewnie nie w tym roku,ale w następnym na pewno. Serdecznie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Marcin najpiękniejsze są fiolety, zresztą cała seryjka bardzo udana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam PanowieNa giełdzie ogólnej w zakładce twórcy są już dostępne lakiery kameleon w niezłej cenie. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Rudi jest jak św. Mikołaj (ale nie ten z reklamy Coca-Coli bo on już nie żyje a Rudi jeszcze żyje) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkichMam taką oto propozycję,konkurs . Nic mi do głowy nie przychodzi a chciałbym jakoś fajnie nazwać swoje wobki, czekam na propozycję do godziny 20:00 we wtorek 18 listopada. Chciałbym aby ksywka była krótka i w naszym rodzimym języku. Chodzi konkretnie o poniższy model 27mm. ,Zwycięzca otrzyma 5 sztuk wobków tego modelu, szczegóły dogadamy na pw.Czekam na propozycje i z góry dzięki za nie. Edytowane 15 Listopada 2014 przez RUDI75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie wiem jak znalazło się powyżej foto z wobkami gajosika, traktujcie je panowie jakby go tam nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam serdecznie Jako że woblery te przypominają mi buldoga lub buldożka francuskiego (sam do końca nie wiem dlaczego, być może przez kształt i wygląd luków skrzelowych, które przywodzą na myśl fałdy skórne wokół pyska buldogów), a są małe, to proponuję je nazwać właśnie buldożek PozdrawiamMichał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Rudi Rudi http://www.youtube.com/watch?v=r4xlqY5oaBM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam wszystkichMam taką oto propozycję,konkurs . Nic mi do głowy nie przychodzi a chciałbym jakoś fajnie nazwać swoje wobki, czekam na propozycję do godziny 20:00 we wtorek 18 listopada. Chciałbym aby ksywka była krótka i w naszym rodzimym języku. Chodzi konkretnie o poniższy model 27mm. ,DSC_0001~2.jpgDSC_0010~2~2~2.jpgZwycięzca otrzyma 5 sztuk wobków tego modelu, szczegóły dogadamy na pw.Czekam na propozycje i z góry dzięki za nie.Rudasy jak siemasz- nie ma innej opcji. No chyba, że Melanż wjedzie i napisze, że pomidor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi