Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Te cukiereczki maja swój klimacik! Śliczne.

Paweł,

wiem, że to rudiego wątek ale twoje banany też są niczego sobie.

do dziś dnia jedne z ciekawszych killerów jakie miałem.

w tym sezonie rudi mnie zaopatrzy w drobiazg, ale jak będą tylko kolorowe to zamówienie czeka na ciebie :P

• 5 tygodni później...

Spokojnie. Maluję wobki jakbym rzeczywiście na haju był, jedno zamówienie indywidualne i sporo do sklepów. Średnio 50 stuk dziennie a i zawodowo sporo roboty. Niedługo pokarzę wypociny, myślę że będzie na co popatrzeć.

Nowy kompresor, aero i kolorków ponad 200 to i z radochy czas gdzieś się zawieruszył.

• Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Tak Irku potwierdzam wszystko co napisałeś scenariusz identyczny do mojego - tylko ja akurat nic nie kupowałem a wygrałem - ale widać nie do końca   ;)

1 Część nagrody dotarła (oczywiście nie bez problemów i kilku terminów oraz ponagleń) tak druga ciągnie się 2 miesiące i ciągle to samo wyślę za tydzień za dwa.

Normalnie zawinąłbym się na pięcie i nic nie napisał, ale wiem że nie tylko ja czekam na wysyłkę nie wiadomo ile czasu więc piszę...

Ku przestrodze!

Marcinie nie wysyłaj proszę nic do mnie (nie będę się kopał z koniem) - może dzięki temu ktoś inny wcześniej otrzyma w końcu swoje zamówienie  :D

Powodzenia 

Ale się nadziało :(

Ezehielu, wobki gotowe, jutro dryndnę. 

Irku Twoje zmówione farby już w drodze, nie wiem czemu jeszcze nie dotarły.

Wszystkim którzy na lakiery czekają pragnę powiedzieć że paczki w drodze.

Pewne rzeczy mnie przerosły, ale nie ważne, zaistniała sytuacja nie powinna mieć miejsca, przepraszam. Już dużo kolegów maluje farbami ode mnie i jakiś większych problemów z wysyłką nie było.

Kolego Piotrze woblery pstrągowe - BANITA - obiecałem Ci wysłać gdy już powstanie większa seria, na razie jeszcze nie powstała. Szkoda że nie napisałeś że wobków dostałeś dwa razy więcej i że nazwa dla wobka Banita wyszła przy okazji. Jako takiego konkursu na nazwę wobka pstrągowego nie było.

Dziwny Piotrze jesteś, przez telefon mówisz że nie ma spawy a na forum pan adwokat. Nikt pretensji do mnie nie ma, oprócz Irka, co jest jak najbardziej zrozumiałe, a Ty wypowiadasz się w imieniu innych, chyba nie powinieneś i co ciebie to tak w ogóle obchodzi.

Edytowane przez RUDI75