Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam się nie czepiam. Wiem jak wygląda sytuacja, po prostu cisza nastała i tak na obudzenie slapa dałem bo przecież mogę zadzwonić, podjechać, napisać.

Adwokatów mi nie trzeba. Dzięki za pomoc, Ale jakoś sobie radzę.

Jeżeli moje są gotowe i komuś się bardziej spieszy może się dogadać z rudim i zabrać coś z mojego setu.

• Like 1

Dzięki Rudi za farby, oj hojnie lałeś ;-) A co do terminów to ja absolutnie nie mam pretensji do czasu oczekiwania, w końcu każdy z nas ma swoje życie i czasem zdecydowanie ważniejsze sprawy na głowie, wystarczy trochę zrozumienia.

Edytowane przez asafa
  • Like 2

Również wyglądam listonosza z paczką od Marcina niczym surykatka na pustyni...

86.jpg

Ale jak już paczka dojdzie...

japa się cieszy

timon_face1.gif

Na prawdę warto poczekać a tu tacy chłopcy niecierpliwi, podobno wędkarze to bardzo cierpliwi ludzie...niestety chyba nie wszyscy.

Pozdro

Tomek.

• Like 7

Ludzie jak Wam nie pasuje to google i macie wielu producentów farb. Klikasz i masz. Albo na eBay i chińczyki w parę min zapakują i wyślą.

Marcin to tylko człowiek, i to mega zapracowany więc darujcie sobie mazgajenie się jak jakieś dzieciaki.

Pozdr

M

Ja kilka dni temu po otwarciu paczuszki miałem taką minę :ph34r:

timon_face1.gif

Też czekałem sporo, ale nie beczałem jak baba! :rolleyes:

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 7

• 1 miesiąc temu...

Oj dawno żadne moje wobki tu nie zagościły.........

Już dawno obiecane woblerki dedykowane pod pstrągi, i nie tylko. 64mm, waga między 5 a 7 gram. Malowania jak dla mnie typowo pod pstrągi ale będą i inne. Tu na razie bez sterów, wkleję im w weekend i jeszcze setce podobnych :D . Zdjęcia z telefonu i nie za bardzo jakościowo, w realu duuuuuuużo lepiej.

post-52028-0-20694100-1429134006_thumb.jpg post-52028-0-97759000-1429134044_thumb.jpg

Melek te jadą do Ciebie

• Like 6