Pawelek55 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Hahahaha dobre! Nie ma to jak kota ogonem odwrócić i ukierunkować uwagę w inną stronę Nie będę nawet próbował komentować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Hahahaha dobre! Nie ma to jak kota ogonem odwrócić i ukierunkować uwagę w inną stronę Nie będę nawet próbował komentować. I BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja tu nie znam sytuacji, ale jest takie powiedzenie- "Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby..." 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja tam się nie czepiam. Wiem jak wygląda sytuacja, po prostu cisza nastała i tak na obudzenie slapa dałem bo przecież mogę zadzwonić, podjechać, napisać.Adwokatów mi nie trzeba. Dzięki za pomoc, Ale jakoś sobie radzę.Jeżeli moje są gotowe i komuś się bardziej spieszy może się dogadać z rudim i zabrać coś z mojego setu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Dzięki Rudi za farby, oj hojnie lałeś ;-) A co do terminów to ja absolutnie nie mam pretensji do czasu oczekiwania, w końcu każdy z nas ma swoje życie i czasem zdecydowanie ważniejsze sprawy na głowie, wystarczy trochę zrozumienia. Edytowane 5 Marca 2015 przez asafa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Również wyglądam listonosza z paczką od Marcina niczym surykatka na pustyni... Ale jak już paczka dojdzie... japa się cieszy Na prawdę warto poczekać a tu tacy chłopcy niecierpliwi, podobno wędkarze to bardzo cierpliwi ludzie...niestety chyba nie wszyscy.PozdroTomek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja czekałem i się doczekałem a cierpliwość się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Ludzie jak Wam nie pasuje to google i macie wielu producentów farb. Klikasz i masz. Albo na eBay i chińczyki w parę min zapakują i wyślą.Marcin to tylko człowiek, i to mega zapracowany więc darujcie sobie mazgajenie się jak jakieś dzieciaki. PozdrM Ja kilka dni temu po otwarciu paczuszki miałem taką minę Też czekałem sporo, ale nie beczałem jak baba! Edytowane 6 Marca 2015 przez Melanzyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Melanż true...zresztą wiesz jak sprawa stoi z moim czekaniem na twoje przynęty będzie z rok - prawda gdyby nie porąbany łikend bym podjechał do Rudiego... ale o wolnym dowiedziałem się w takiej chwili, że nie będę na wariata leciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oj dawno żadne moje wobki tu nie zagościły.........Już dawno obiecane woblerki dedykowane pod pstrągi, i nie tylko. 64mm, waga między 5 a 7 gram. Malowania jak dla mnie typowo pod pstrągi ale będą i inne. Tu na razie bez sterów, wkleję im w weekend i jeszcze setce podobnych . Zdjęcia z telefonu i nie za bardzo jakościowo, w realu duuuuuuużo lepiej. Melek te jadą do Ciebie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ślicznosci będą łowić pstrągi oj będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak zwykle prezentują się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Piękności, czysta i dobra robota oczko cieszą Lubię zerkać do Twojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzięki Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przyjrzałem się im raz jeszcze. Rainbow ma fajne oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przyjrzałem się im raz jeszcze. Rainbow ma fajne oko Najfajniejsze z fajnych. Szkoda że je oszczędzać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 "Stary Rudi i wobki" temat bardzo dobrze nazwany 40 lat to nie przelewki Ale jak to mówią życie zaczyna się po 40-stce tak więc wszystkiego co najlepsze Panie Marcinie, przede wszystkim zdrowia no i rybek jak najwięcej.100 LAT!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Stóweczka imienniku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marcinie, w związku z osiągnięciem wieku męskiego, życzę Ci spełnienia męskich marzeń. W tym wielu udanych holi ryb z zębami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Najlepszego Marcinie, dzięki za zaopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sto lat i niestety na ryby jutro nie pojedziemy Ale chyba mimo urodzin mnie zrozumiesz Jeszcze raz stówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wszystkiego co najlepsze Marcin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi