tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Za pamięć wszystkim serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Najlepszego Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Najlepszego Rudi. Oj będziesz bity jak się zobaczymy oj będziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Stówka i wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Maciek daj znać to mu dziś od Ciebie wpieprzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sto lat w zdrowiu i nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Panowie,mam prośbę. W związku z tym że coraz więcej was łowi na moje wobki,prosiłbym o pochwalenie się zdjęciami jazi, kleni i okoniami w słusznych rozmiarach które udało się wam upolować. Za foto się odwdzięcze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co by nie było że nic nie robię pozwolę sobie na pokazanie kilku Rudasów z ostatniego psikanka Rudi 64mm pstrągóweczki, praca drobna, pływaki, zejdą na ok 1.5m, waga ok 5g Rudi 27mm , znany już model w nowych odsłonach kolorystycznych, tonące 2.5-2.8g wagi. W przygotowani wersja pływająca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zapraszam też do polubienia mojej strony na facebook`u https://www.facebook.com/pages/Woblery-Rudiego/916539658384909?ref=aymt_homepage_panelPozdrawiam M.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Woblery brzydkie Na zdjęciach rzecz jasna - w realu wyglądają o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Marcin,oblukałem te 19 stron.....obiad mi się zimny zrobił przez to .szacun i to przez wielkie SZ .W czwartek jestem u Ciebie to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czasu mizernie mam ostatnio, ale coś się robi. 64mm. malowanie miało być zupełnie inne a wyszło jakie wyszłoAlu 27mm. Coraz bardziej podobają mi się takowe wobki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Te maluchy wyszły Ci bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dziś Rudasy złowiły dwa kleniaki na Krznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Rudaski robią robotę ;-) Super jednak zdjęcie nie spełnia norm forum Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pasiaczkom też smakują ;-) Super jednak zdjęcie nie spełnia norm forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares2k Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 wygladaja jak dziela sztuki a nie woblery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 I znowu się potwierdziła skuteczność Rudasków,dzisiejszy okonek 39 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Brawo panie Czarku, brawo panie Marcinie.(Rudi )Kiedy nas w końcu wpuścisz na ten swój stawik Czarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich po bardzo długiej mojej tu nieobecności. Czasu mało a roboty dużo to i efekt jest jaki jest. Co by nie było że Rudas nic nie robi poniżej kilka foto wobków ostatnich serii. Teraz troszkę więcej czasu na wobki jest bo na chwilę inwalidą nożnym mi się zostało, w domku się siedzi to i robota wre. 27mm SDR, jesienna nowość. Tonące, pracują dość mocno,ale nie za bardzo, na głębokości do 150cm. Pstrągowe 64mm w oczekiwaniu na stery 64 mm ala Japan Style czekają też na stery 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć rudi. Fajnie, że wpadłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To wklejaj stery i w niedzielę testujemy,okonki już czekają na naszym łowisku ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 SDR 27mm wyglądają mega japan style też na plus. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć rudi. Fajnie, że wpadłeśObiecuję Marcinie że teraz będzie mnie tu więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi