Sandacz23 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Śliczne woblerki. Piękne malowanie. Niesamowity postęp na przestrzeni roku. Talent masz chłopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zapomniałbym o klasycznych 27mm w nowych odsłonach sprawdzonych w boju malowane nową farbą w moim arsenale, holograficzny okonek i blugill Marmurki, 27mm będą w większości tak właśnie ciapane, oczywiście w różnych wariacjach kolorystycznych. Stery już mają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Pstrągowe wariacje 64mm. Po niedzieli stery będą to w końcu będzie można je zwodować 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 I znowu ja :lol: Dopiero co zdjęte z suszarki 27mm SDR. Jutro i we wtorek wklejanie sterów i finito.Już dawno chciałem mieć taki model, a ten właśnie spełnia moje oczekiwania w 150 %. Malowane jak zwykle farbami samochodowymi. Aerograf, pędzel i gąbka. - jasne marmurki - niebieski grzbiet i grube srebro - żółta perła z czerwonym i brązowym grzbietem - fiolet, od transparentnej opalizacji po ciemną mikę - basik - orange - złote widzimisie - okonek jasno zielony - żółto brązowy okonek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 SDRki robią wrażenie zwłaszcza malowanie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jest moc świetne są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgadzam się,jest mooc,dowód na zdjęciu szczupaczek dzisiejszy 56 cm z rzeczki Kostrzyń ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Popatrz jaka gadzina połakomiła się na takiego mikrusa Edytowane 13 Listopada 2015 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 64 mm ala Japan Style czekają też na sterypięne sa te ktore dzis przyszly tez japa stail tez sa dostepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Do mnie malutkie SDRy dotarły. Wyglądają super! Drżyjcie wiosenne kleniojazie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Super Panowie że się podobają. Japany są dostępne, piszcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinnONB Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, Niedawno dotarły do mnie 27mm SDR`y, jak i klasyczne 27mm.Wykonanie, malowanie EXTRA, fajne przejścia kolorystyczne, na żywo wyglądają dużo lepiej niż tu na zdjęciach Polecam !Myślę że moim pasiakom będą smakowały Lubią takie "klimaty" Niestety na razie brak czasu na rybki Edytowane 3 Grudnia 2015 przez SpinnONB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zapraszam na giełdę. Jedyne takie oczy do wobków 3d w Polscehttp://jerkbait.pl/tags/forums/TW%C3%93RCY/?search_app_filters[forums][forums][]=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Usunąłeś konwersację, na pozostałe nie odpowiadasz, więc piszę tutaj, cierpliwie czekam na Twoje zasrane farby. Albo jesteś nie poważny, albo masz sklerozę. Po to je zamówiłem i zapłaciłem, żeby malować, a nie czekać na dzień sądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wiem i przepraszam Odesłali mi paczkę że niby adresat nie mieszka pod tym adresem. Może coś pomyliłem, dziś sprawdzę i się odezwę. Chylę czoła, moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam w nowym roku i Wszystkiego Najlepszego w 2016 roku dla wszystkich. Popełniłem ostatnio kilka wobków 64mm na sezon pstrągowy. Wszystkie pływające, akcja drobna dobrze wyczuwalna na kiju.Zdjęcia w ogóle nie oddają tego jak wobki wyglądają. Malowane farbami opalizującymi, super się mienią, iskrzą. Zapraszam do obejrzenia, wszelakie opinie mile widziane. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ale brzydkie :D Marcino, w poniedziałek wbijam na Bielany, więc szykuj wzornik ps. A co się nie chwalisz, że masz jakąś nową serię kolorystyczną " zasranych farb " ? To pod pstrągi??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hahahah, dobre!!!!!!!!!!Zapraszam jestem cały dzień, później dopiero we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Co tu dużo pisać świetne Rudas pierwsze zdjęcie ideał na troć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Superowe ! Widzę że zacząłeś się bawić w szablony Fajnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Odłóż proszę po sztuce z 1 foty.Po prostu mega na trójkę. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Oczojeby wyszły takie, że pełen szacun na dzielni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Marcin gratuluję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Cosik pod pstrunia wyszło z warsztatu. Powoli zaczynam malowania robić bardziej przemyślane i pod konkretną rybę. Pracuję nad katalogiem ale idzie to oporowo gdyż w głowie pomysłów milion.Wszystkie wobki pływające. Praca drobna, dobrze na kiju wyczuwalna, waga ok.4.5g Mam nadzieję że się podobają. Wiem że pstrunie je polubiły, przynajmniej pomorskie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tego różowego bym przytulił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi