Skocz do zawartości

STARY RUDI I WOBKI

RUDI75

Rekomendowane odpowiedzi

Super że się wam podobają, ciekawe czy rybki też będą tego samego zdania :D . W środę zaczynam malować kolejne wobki i myślę że malowania też będą ok.

Chciałbym spróbować pomalować wobka na lipienia, nie macie może jakiegoś ciekawego wzory który mógłbym wykorzystać? :)  :) :)  :)  :)  :)  :)  :)  

Mam nad Wami Panowie jedną małą przewagę a mianowicie to , że mogę wobki Rudiego widzieć na żywo  i możecie mi wierzyć lub nie ale zdjęcia nie oddają ich faktycznego wyglądu. Marcino wiem, że jesteś z zawodu lakiernikiem ale mimo wszystko szacun za malowania. Cudeńka !!! Jeśli okażą się jeszcze łowne to dla mnie nie trzeba niczego więcej. Choć przyznam szczerze, że warto sobie położyć kilka sztuk na wędkarski regalik i pogapić się w długie zimowe wieczory, bo łowić na nie szkoda, by nie urwać. J.

• Like 1

Mam nad Wami Panowie jedną małą przewagę a mianowicie to , że mogę wobki Rudiego widzieć na żywo  i możecie mi wierzyć lub nie ale zdjęcia nie oddają ich faktycznego wyglądu. Marcino wiem, że jesteś z zawodu lakiernikiem ale mimo wszystko szacun za malowania. Cudeńka !!! Jeśli okażą się jeszcze łowne to dla mnie nie trzeba niczego więcej. Choć przyznam szczerze, że warto sobie położyć kilka sztuk na wędkarski regalik i pogapić się w długie zimowe wieczory, bo łowić na nie szkoda, by nie urwać. J.

Srututu, gadugadu :P , a Twoje woby gdzie? Robisz łowne woblery a pochwalić się nie chcesz, oj nie ładnie ;) . Dawaj swój wątek Panie BARENZ.

Witam

Fotki kolejnych wobasków ostatnio popełnionych :) . W niedzielę ustawiam wobki i jadą na testy w Polskę.

Miłego oglądania.

cljv.jpg 2.8 cm, powoli tonące

4uqy.jpg aavj.jpg

2.5 cm, tonący - ala palia                                           2.5 cm, tonący

lvfe.jpg 44w1.jpg

2.5 cm, tonący - strzebla?                                          2.5 cm, tonący

1wm7.jpg p205.jpg

2.8 cm, powoli tonący                                                 2,5 cm, tonący

jq2e.jpg v96h.jpg 2.5 cm, tonące

gsbh.jpg

• Like 2

Marcin , jestem pod wrażeniem..

Widać masz do tego ręke !

Proszę tylko o zdjęcia w większym rozmiarze , chętnie przyjrzał bym się im bardziej z bliska - zresztą w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze coś wpadnie w moje ręce !

Oki. W poniedziałek kilka testowych sztuk leci do Ciebie :D . Mam nadzieję że w realu też się spodobają.

Marcinie te wieksze jak dla mnie beda kosily te mniejsze hmmm pewno tez ale mi w oko wpadaja przede wszystkim ksztaltem te 2,8 i te 2 okonki i ten ktory jest miedzy nimi na 1 fotce na tej stronce malowanie wymiata.... dzieje sie dzieje a testy nad woda juz miales?

No i po testach. Rybek co prawda nie było, aczkolwiek coś model 2.5cm pogoniło. Powiem tak, 2.5 cm pracuje super, powolutku tonie i ładnie trzyma się nurtu, waga od 1,9 do 2,1g. Można poprowadzić go i metr pod wodą jak i przysmużyć. Model 2.8 cm po skróceniu i zwężeniu steru też gitara, wobler tonący o dość agresywnej akcji, waga od 2 do 2.3g. A że już 40 sztuk modelu powstało to troszkę roboty z poprawką jest :( . Nie mogłem przez ostatni miesiąc z chaty wyjść i oto skutek. Przetestowałem też model 2.8cm bez jaja z obciążeniem 1,4g w korpusie i innym sterem i jest fajnie, powstanie seryjka próbna.

POZDRAWIAM M.M

A mi się najbardziej podoba ten okonek ze zdjęć powyżej,ten jaśniejszy ....... jest mega .

A cieszę się bardzo że trafiłem w Twoje gusta. Niestety aby ten maluszek głębiej schodzł muszę go jeszcze dociążyć, lub ogarnąć formę na wersję sdr.