RUDI75 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Super że się wam podobają, ciekawe czy rybki też będą tego samego zdania . W środę zaczynam malować kolejne wobki i myślę że malowania też będą ok. Chciałbym spróbować pomalować wobka na lipienia, nie macie może jakiegoś ciekawego wzory który mógłbym wykorzystać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 NO RESPEKT .Pokazales naprawde klase.Pozdrawiam.ps.paczka doszla ktora ci wyslalem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 NO RESPEKT .Pokazales naprawde klase.Pozdrawiam.ps.paczka doszla ktora ci wyslalem? Tak Łukaszu i dzięki wielkie. Jak wydobrzeję to i Tobie cosik ogarnę. Wobków też kilka dostaniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Kawał dobrej roboty Marcin ! jestem pod wrażeniem Twoich rękodzieł. Oby tak dalej... Ps. Jutro postaram się podrzucić Ci fotki tego o czym rozmawialismy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Mam nad Wami Panowie jedną małą przewagę a mianowicie to , że mogę wobki Rudiego widzieć na żywo i możecie mi wierzyć lub nie ale zdjęcia nie oddają ich faktycznego wyglądu. Marcino wiem, że jesteś z zawodu lakiernikiem ale mimo wszystko szacun za malowania. Cudeńka !!! Jeśli okażą się jeszcze łowne to dla mnie nie trzeba niczego więcej. Choć przyznam szczerze, że warto sobie położyć kilka sztuk na wędkarski regalik i pogapić się w długie zimowe wieczory, bo łowić na nie szkoda, by nie urwać. J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mam nad Wami Panowie jedną małą przewagę a mianowicie to , że mogę wobki Rudiego widzieć na żywo i możecie mi wierzyć lub nie ale zdjęcia nie oddają ich faktycznego wyglądu. Marcino wiem, że jesteś z zawodu lakiernikiem ale mimo wszystko szacun za malowania. Cudeńka !!! Jeśli okażą się jeszcze łowne to dla mnie nie trzeba niczego więcej. Choć przyznam szczerze, że warto sobie położyć kilka sztuk na wędkarski regalik i pogapić się w długie zimowe wieczory, bo łowić na nie szkoda, by nie urwać. J. Srututu, gadugadu , a Twoje woby gdzie? Robisz łowne woblery a pochwalić się nie chcesz, oj nie ładnie . Dawaj swój wątek Panie BARENZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 WitamFotki kolejnych wobasków ostatnio popełnionych . W niedzielę ustawiam wobki i jadą na testy w Polskę.Miłego oglądania. 2.8 cm, powoli tonące 2.5 cm, tonący - ala palia 2.5 cm, tonący 2.5 cm, tonący - strzebla? 2.5 cm, tonący 2.8 cm, powoli tonący 2,5 cm, tonący 2.5 cm, tonące 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Marcin , jestem pod wrażeniem..Widać masz do tego ręke !Proszę tylko o zdjęcia w większym rozmiarze , chętnie przyjrzał bym się im bardziej z bliska - zresztą w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze coś wpadnie w moje ręce ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Marcin , jestem pod wrażeniem.. Widać masz do tego ręke ! Proszę tylko o zdjęcia w większym rozmiarze , chętnie przyjrzał bym się im bardziej z bliska - zresztą w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze coś wpadnie w moje ręce ! Oki. W poniedziałek kilka testowych sztuk leci do Ciebie . Mam nadzieję że w realu też się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Napewno spodobają , czekam z niecierpliwością !. Do Ciebie również w poniedziałek lecą .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Marcinie te wieksze jak dla mnie beda kosily te mniejsze hmmm pewno tez ale mi w oko wpadaja przede wszystkim ksztaltem te 2,8 i te 2 okonki i ten ktory jest miedzy nimi na 1 fotce na tej stronce malowanie wymiata.... dzieje sie dzieje a testy nad woda juz miales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Gips sobie Kamilu wczoraj z nogi ztargałem i jutro z BARENZEM lecimy troszkę potestować i poustawiać. Mam tego już troszkę. Jak wszystko się uda to w poniedziałek leci paczuszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 no to polamcie tam kijaszki :-) i czekam na recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No poprostu piękne ! Okonki wymiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 WitamTak na szybko przed wyjazdem nad wodę - 2.8 cm 2.5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Landrynki. Smakowicie wyglądaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No i po testach. Rybek co prawda nie było, aczkolwiek coś model 2.5cm pogoniło. Powiem tak, 2.5 cm pracuje super, powolutku tonie i ładnie trzyma się nurtu, waga od 1,9 do 2,1g. Można poprowadzić go i metr pod wodą jak i przysmużyć. Model 2.8 cm po skróceniu i zwężeniu steru też gitara, wobler tonący o dość agresywnej akcji, waga od 2 do 2.3g. A że już 40 sztuk modelu powstało to troszkę roboty z poprawką jest . Nie mogłem przez ostatni miesiąc z chaty wyjść i oto skutek. Przetestowałem też model 2.8cm bez jaja z obciążeniem 1,4g w korpusie i innym sterem i jest fajnie, powstanie seryjka próbna.POZDRAWIAM M.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ten maluszek jest fajowy zapierdziela jak mały samolocik W lato jak znalazł gdy kleniaki będą wyżej stały. Gratuluję Rudi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A mi się najbardziej podoba ten okonek ze zdjęć powyżej,ten jaśniejszy ....... jest mega . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A mi się najbardziej podoba ten okonek ze zdjęć powyżej,ten jaśniejszy ....... jest mega .A cieszę się bardzo że trafiłem w Twoje gusta. Niestety aby ten maluszek głębiej schodzł muszę go jeszcze dociążyć, lub ogarnąć formę na wersję sdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Widzę , że moje foremki się sprawdzają i wobki ładniutkie powstają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak zejdzie na 1 m do 1,5 też będzie luks .Linek też jest fajny,o naturalu nie wspomnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kurcze, a który to linek :huh: , ten zielony z czerwonymi oczami, czy te złotobrązowe? Nie miałem zamiaru linka malować, i tak zgłupiałem troszkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ten z czerwonymi oczyma .No i palia jest fajna ale okonek bije i tak wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Tak myślałem, a wyszedł całkiem nieświadomie. Natryskiwałem na czary korpus żółtą perłę, ot tyle. Zrobię takie okonki dla Ciebie i cosik jeszcze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi