KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Czy mogę zasugerować coś czarnego w czerwone albo żółte paski -dziękuję Może też być taki naturalny smutny ,one lubią smutne wobki ,chcą je po prostu pocieszyć i bum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No problemo . A natural to na niebieskim czy czarnym grzbiecie, umiem i tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Naturalnie oczywiście ,na czarnym .Zaśmieciłem Ci wątek ,wklej jakiegoś wobka bo nudno się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja tam się nie gniewam , jutro cosik wkleje, muszę wykończyć kilka wzorków a dziś mi się nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No dawaj dawaj następne partyjki Wobki świetne! Szczególnie ten baczek malowany na palię boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kolejna partyjka prawie ukończona, jeszcze tylko stery i finito. Pozwoliłem sobie już wkleić fotki, są dwa malowania które machnąłem wzorując się fotkami z netu ( dzięki JOKER ). Są to ostatnie malowania na próbę, teraz malował będę serie tak po 10 sztuk. Malowane aero i cieniowane suchymi pastelami. KRYSTEKWOLF niedługo będą wobki dla Ciebie, korpusy już odlane.Milego oglądania.2.5 cm - redband trout? 2.5 cm - rainbow trout, dorosły osobnik 2.5 cm - na rude mepsy łowiłem piękne okonie, może i wobki się spiszą 2.5 cm2.8 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Zestawy kolorów ładne i łowne, Aero jest ok :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Widać ze lakiernik z fachu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Fajne Fajne Marcino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Widać ze lakiernik z fachu ! Ale powiem że aero przy giwerze z dyszą 1.8 lub 2.0 to pikuś. Już miesiąc na zwolnieniu lekarskim to fiukam sobie aero w zastępstwie i nie mogę przestać . Fajne Fajne Marcino Są tu też dwa dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jestem mega mile zaskoczony Marcin... to jak wyglądają na zdjęciach przy tym jak wyglądają w realu to pikuś... !Woblery wyglądają jak bys je tworzył kilkanaście lat wszystko na najwyzszym poziomie !Jeszcze raz dzięki ..Fotki w troche lepszych kolorkach... musisz jedynie zmienić oświetlenie i tło pod robienie zdjęć swoich cukierków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Super Michale że jesteś zadowolony, fotki robię z telefonu bo jest w nim lepszy aparat niż ten który mam. Mam w planach nabyć coś czym da się robić dobre fotki ale to troszkę potrwa, chociaż grzeczny byłem to może Mikołaj wpadnie do mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Siemanko , kilka dni temu byłem sprawdzić Twoje wobki nad wodą .. robią naprawde dobrą robote ! Stabilne , wyraźna praca , swietnie wyczuwalna na kiju, idą jak po sznureczku ... Zobaczymy co to będzie na wiosnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Siemanko , kilka dni temu byłem sprawdzić Twoje wobki nad wodą .. robią naprawde dobrą robote ! Stabilne , wyraźna praca , swietnie wyczuwalna na kiju, idą jak po sznureczku ... Zobaczymy co to będzie na wiosnę No to gitara . Ja ostatnio kombinowałem z modelem 2.8cm i jest już prawie prawie. 2.8 w malowaniu golden rainbow trout, nazwijmy je złoty tęczak, połowił nieźle okonków, jeden okonek 20 cm reszta 25-34cm. Dodam że jak na wodę w której łowiliśmy są to ładne okonie. W sobotę będą foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Widziałem. Widziałem. Połowił tylko szkoda, że urwany. Ale w Twoim przypadku to chyba nie jest dla Ciebie problem Marcino ?Jeden odlew więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Widziałem. Widziałem. Połowił tylko szkoda, że urwany. Ale w Twoim przypadku to chyba nie jest dla Ciebie problem Marcino ?Jeden odlew więcej . Już strzeliłem sobie dwie sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No Marcinie świetne wobki, szczególnie to pstragowe malowanie mi sie podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Kilka nowych wobków, jeszcze tylko stery i finito . Malowania ala pstrągi to próba przed wprowadzeniem modelu 4 cm, wymyślonego głównie na pstrągi ale........ .Myślę że pod koniec przyszłego tygodnia będą foto nowych wobków. Miłego oglądania. 2.8 cm, ni to źródlak ni palia .2.8cm, dorosły potokowiec2.8cm, potokowiec w mało spotykanej szacie kolorystycznej 2.8cm, jakiś pstrąg 2.8cm, rodzinka młodych i dorosłych złotych tęczaków. Te kolorki ostatnio numer 1 w okoniowych łowach2.8cm, okoń red2.5cm, wobki dla krystekwolf. Edytowane 16 Listopada 2013 przez RUDI75 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ten w żółte paski na pewno spodoba się odrzańskim kleniom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Kilka nowych wobków, jeszcze tylko stery i finito . Malowania ala pstrągi to próba przed wprowadzeniem modelu 4 cm, wymyślonego głównie na pstrągi ale........ .Myślę że pod koniec przyszłego tygodnia będą foto nowych wobków. 2.5cm, wobki dla krystekwolf.Nie będę na nie łowił ,szkoda.Ostatnio Janusz mi wysłał robale i swojego okonka ,miałem na niego grzmotnięcie ,po czym schowałem go do pudła bo szkoda . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie będę na nie łowił ,szkoda.Ostatnio Janusz mi wysłał robale i swojego okonka ,miałem na niego grzmotnięcie ,po czym schowałem go do pudła bo szkoda .Żadna szkoda, zawsze można dorobić. No problemo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Żadna szkoda, zawsze można dorobić. No problemo .Ale może nie być już taki fajny(inaczej będzie chodził ) czasem trafia się unikat ,nie dość że mażnięty inaczej to jeszcze chodzi jak po.........i to jest to ,wtedy właśnie szkoda.Nie chodzi o pieniądze ,tylko o robotę którą ktoś w to włożył i serce niejednokrotnie co by to nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Podobają mi sie bardzo Marcin Twoje wizje na ubarwienie woblerków. Ja w przyszlym tygodniu będe miał forme od Judo ,i piana przyjdzie . Zobaczymy co to będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Podobają mi sie bardzo Marcin Twoje wizje na ubarwienie woblerków. Ja w przyszlym tygodniu będe miał forme od Judo ,i piana przyjdzie . Zobaczymy co to będzie Gitara będzie, trzymam kciuki. Muszę przyznać że malowania pstrągowe dają mi największą frajdę. Model 2.8 w takich malowaniach sprawdził się bardzo dobrze, kusiły się niezłe okonie i dwa szczupaki około 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ładnie jedziesz Rudi z tymi wobami. Nie myślałem ,że aż tak Cię to wciągnie Super malowanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi