RUDI75 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tomo jak obiecałem tak będzie, dostaniesz konkretną partyjkę do testów. Mam już wizję w jakiej kolorystyce je popełnie , na pewno będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Piękne te "Rudaski" poczekaj aż zobaczysz je na żywo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zbroisz się na wiosnę ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) poczekaj aż zobaczysz je na żywo ... Panek przestań, nie dręcz mnie już sie nie mogę ich doczekać, ja strasznie niecierpliwy człowiek jestem : Ciekaw jestem tych kolorków, będą pewnie takie o jakich rozmawialiśmy przez tel? Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dokładnie, ale wszystko w jak najbardziej naturalnych barwach z różnymi efektami. Mam zamiar troszkę pobawić się przy Twoich wobasach. Myślę że za dwa lub trzy tygodnie je ogarnę, najpierw muszę ogarnąć partyjkę czwóreczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Spoko Marcin, nie spiesz się. Kolorki naturalne lubię najbardziej ale możesz poeksperymentować bo wiem, że tak czy inaczej wyjdzie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Fajny ten trzeci po lewej z opalizacją. Może wymiatać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 2.5cm, takie tam tygryskiTe tygryski wyglądają jakby je obsiadly plemniki ;p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Te tygryski wyglądają jakby je obsiadly plemniki ;pHehe, afrykańskie plemniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pijawki, pijawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Marcin wlasnie porownalem wykonanie pani Rapala do Twojego kunsztu nie ma bata ..........majstersztyk ........zrob cos naturalnego np.uklejke real na tych 4 cm pstrogowych .....ciekawe jak to "zinterpretujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zaledwie parę z całej watahy nadesłanej przez Rudiego ...ciut za mocno słońce, ale i tak żaden obiektyw nie jest w stanie oddać tego jak faktycznie się prezentująmiodzio robota! gdyby nie błoto po kostki to od piątku bym nimi machał nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Marcin wlasnie porownalem wykonanie pani Rapala do Twojego kunsztu nie ma bata ..........majstersztyk ........zrob cos naturalnego np.uklejke real na tych 4 cm pstrogowych .....ciekawe jak to "zinterpretujesz?Real ukla to chyba raczej nie dla mnie, w każdym razie nie teraz, za małe doświadczenie. Mogło by się wydawać że taka ukleja to nic trudnego, ale wbrew pozorom wymaga olbrzymiego doświadczenia. Zaledwie parę z całej watahy nadesłanej przez Rudiego ... ciut za mocno słońce, ale i tak żaden obiektyw nie jest w stanie oddać tego jak faktycznie się prezentująmiodzio robota! gdyby nie błoto po kostki to od piątku bym nimi machał nad wodąNo no Panie Panek............, a nie chciałbyś zostać moim nadwornym fotografem? Zdjęci miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na tak zacnym dworze ... zaszczyt to waćpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Marcin jaki lakiereb bezbarwny kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na tak zacnym dworze ... zaszczyt to waćpanie Postanowione, reszta na priwa Marcin jaki lakiereb bezbarwny kładziesz?Domalux silver, 3 warstwy. A coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nie ci lakiernicy.. przeczuleni... ......wystrugałem pare koslawcow i o samym kaponie nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nada Panie, nada Ale ja osobiście na wykończeniu maczam swoje woblery pięć razy w bezbarwnym z czego raz po wklejeniu steru a lakiernikiem nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 RUDI75 spoko wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Rudi nie może znaleźć weny żeby wstawić coś nowego, a ja nie mogę znaleźć kleni ... Edytowane 15 Marca 2014 przez Panek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Fajnie "pomalowany" ten okonek. Same "V" na grzbiecie Zwycięski egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Rudi wstaw cos nowego naciesz nasze oczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Panek spoko kokoń, a i na klenie przyjdzie czas. Już niedługo coś Panowie wstawię, jestem w trakcie malowania dużej partyjki wobków 4cm. Było jeszcze dwa dni temu ponad 80 sztuk maluszków ale nie zdążyłem fotek pstryknąć a wobków już nie ma . Edytowane 15 Marca 2014 przez RUDI75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Rudi nie może znaleźć weny żeby wstawić coś nowego, a ja nie mogę znaleźć kleni ... Maluszek ale przepięknie wybarwiony.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) WitamUdało się w końcu skończyć pierwszą partyjkę wobków 4 cm. Wobki wolno tonące o akcji, taki ala xs dobrze wyczuwalnej na kiju. Woda była troszkę trącona ale spokojnie da się je poprowadzić tak na 1-1.5m. Malowanka oceńcie sami, powinno być ok.Miłego...... Fotki z telefonu, więc proszę o wybaczenie złej jakości Edytowane 23 Marca 2014 przez RUDI75 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi