BARENZ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Każdy wkład cieszy Marcino. Gratulacje No i oczywiście Wesołego ALLELUJA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 We święta popracowałem trochi i takie o zdziałałem tworki Na żuczkach potestowałem nowe kolorki, myślę że gitara 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Genialne malowanie, widać doświadczenie lakiernika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cudne są! najbardziej podobają mi się pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 DSCN7043.JPGNa żuczkach potestowałem nowe kolorki, myślę że gitara Czy ja czasem takiej farby nie mam od ciebie ?) Jaki podkład barwny dałeś pod spód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czy ja czasem takiej farby nie mam od ciebie ?) Jaki podkład barwny dałeś pod spód. Farba z dwóch pierwszych fotek to niedawny prezent więc niestety nie Robercie nie masz jej. Każda opalizacja na czarnym da podobny efekt, może delikatnie różnić się ziarnem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kozakowo Marcino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Malowanie MEGA !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wow szczena opada Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 To święta pracowicie spędziłeś Co tu dużo pisać, wobki REWELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzięki za uznanie. Zapomniałem jeszcze o tych; 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Za spędzenie Świąt minus, za malowanie plus. U mnie masz na zero chopie .Wobki gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pikne kurka wodna kiedy premiera pstragowcow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pod koniec tygodnia skończę czwóreczki. Model 6cc za ok 2 tyg.Na zwolnionku sobie siedzę do 5.05 to wobków troszkę podgonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 No fajne,fajne a te pstrągi to łowne bestie,przekonałen się sam,dobra robota Rudi ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Marcin piękne malowanie, widać wprawną rękę Muszę się do Ciebie o jakiegoś woba uśmiechnąć Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Marcin piękne malowanie, widać wprawną rękę Muszę się do Ciebie o jakiegoś woba uśmiechnąć Pozdro.Kurcze, przecież ja Ci obiecałem kilka wobków . Daj mi kilka dni, a przygotuję Ci secik na rafkę o której opowiadałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Luzik, nie pisałem powyższego postu aby wywrzeć na tobie presję no ale jak coś zrobisz to chętnie przetestuję, oczywiście postaram się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wiem Tomku, ale mi czasem trze przypomnieć co nie co . Starość nie radość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wiem Tomku, ale mi czasem trze przypomnieć co nie co . Starość nie radość .Starość Marcinie, za rok o tej porze osiągniesz wiek męski. Życzę Ci, byś ten rok miał pełen wartych zapamiętania wrażeń. Sto lat! Starość, ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk13 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Piękne przynęty , a malowanie tylko pozazdrościć gratuluje talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Marcin, ładne malowanko ,jak zawsze Te oczka w woblerkach kilka postów wyżej jakieś takie inne, sam robiłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie no , malowanie poprostu WYMIATA, tak patrze i patrze i niemoge się napatrzeć Talent jak się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Marcin, ładne malowanko ,jak zawsze Te oczka w woblerkach kilka postów wyżej jakieś takie inne, sam robiłeś ?Oczka kupione w predator fishing. Potencjał mają duży ale chłopaki muszą jeszcze nad nimi troszkę popracować. Moim zdaniem powinny być bardziej nasycone kolorem, bardziej jaskrawe. Szczególnie przy najmniejszych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) To fakt, ale z drugiej strony patrząc, może ta wada jest ich zaletą Poza tym zdrówka. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi