milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sto lat, niech twój talent dalej rozkwita żeby cieszyć nasze oczy i pozwalał łowić same okazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dołączam się do życzeń Marcin.Wszystkiego dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dziś otrzymałem przesyłkę od ciebie Wobki pierwsza klasa-kolory, malowanie po prostu powalają na kolana.Tak trzymać Serdeczne dzięki za wszystko.No i przyłączam się do życzeń:Sto lat Bracie :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo wam koledzy dziękuję :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego Marcinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 100 lat i wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) To ja zamiast kawała tortu poproszę tak:-porządny chrom-miedź-zielone złoto-i ze trzy czarne metaliki Wszystkiego najlepszego Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam.Przed ostatnią wyprawą zaglądam do piórnika ze swoimi wobkami stwierdziłem że mam tylko jedną sztukę, reszta się jakoś rozeszła. Popełniłem więc kilka sztuk tylko dla siebie, no prawie tylko....... . Piszcie proszę czy gitara, czy kupa totalna . Edytowane 25 Maja 2014 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak edytuję poprzedni post fotki są a w wątku nie ma, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kupa totalna bo źle zaedytowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No na moje oko też kupa totalna bo nic nie widać No chyba, że one są tak tajne, że tylko sam na nie patrzeć możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Może teraz się uda. hologramy . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Osz cholerrcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Udało się w końcu. Tak jak pisałem wobki zdziałane całkiem niedawno, zainspirowane wobkami Tomka Miernika i z braku własnych przynęt w pudle. Tu jeszcze kilka Edytowane 27 Maja 2014 przez RUDI75 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Marcinie Co to za oczy!? Te w dwóch pierwszych "holo". Coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Marcinie Co to za oczy!? Te w dwóch pierwszych "holo". Coś pięknego!Januszu, to jest nabytek z all.........., jest tego całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Ale dyskoteka Coś mi się może dostanie Na tych większych wobkach efekt wygląda dużo lepiej Marcin Ale ogólnie jest klawo Edytowane 27 Maja 2014 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ale dyskoteka Coś mi się może dostanie Na tych większych wobkach efekt wygląda dużo lepiej Marcin Ale ogólnie jest klawo Pewnie że takMaluchy też były takie jak te czwórki, ale na ostatniej wyprawie kumplom bardzo sie przydały , dorobie niedługo kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Hej Marcinie, będziesz miał nowego użytkownika farb, ponieważ dzielę się tym co tam mam od ciebie z Tomikiem. On pika areo, to jemu prędzej podpasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Marcin klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Hej Marcinie, będziesz miał nowego użytkownika farb, ponieważ dzielę się tym co tam mam od ciebie z Tomikiem. On pika areo, to jemu prędzej podpasują. Spoko. Jak w pracy wsio po ogarniam to wyślę ci te co sie umawialiśmy. A Tomkowi pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 WitamOstatnio troszkę zaniedbałem swój wątek więc pokażę kilka wobków ostatnio popełnionych Poniżej wobki kosmici , malowane farbami typu kameleon. Maluje się rewelacyjnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Klasa jak zawsze A te kameleony bomba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Marcino. niektóre naprawdę superanckie. świetne kolorki. Niebieski metalik wymiata. Kosmici też bardzo spoko .Długo Cię nie było. Edytowane 13 Lipca 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi