mifek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 I tak oto Warsztaty castingowe nad Kwisą przeszły do historii. Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom i ... zaprosić na kolejne... Szczecin już w domu... zapowiada się, że najdłużej do domu będzie wracał Sławek (o 18 wyjazd pociągiem ze 100licy). Pomijam oczywiście Standerusa i Ramaya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 PaNek zdjecie zostalo zrobione telefonem i dlatego jest cienkie a zdjecia umiem robic i to dobre,masz przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja po tych nocnych warsztatach idę spać :blush:Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę, na relacje przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom zlotu za miłe towarzystwo i sympatycznie spędzony czas tak nad wodą w deszczu jak i na kwaterze. Szczególnie chciałem pogratulować młodemu Łukaszowi za złowienie pierwszych pstrągów na casting. Łukasz dowiódł, że chcieć to znaczy móc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja również dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałe towarzystwo nie przespane 2 noce , wspólne połowy i rozmowy. Szkoda że już pojechaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 PaNek zdjecie zostalo zrobione telefonem i dlatego jest cienkie a zdjecia umiem robic i to dobre nie chodzi mi o jakość, a o scenerie ten kawałek buta jest fajny ale rybka zaliczona i to się liczy! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Było super ale krótko no i ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Znając zloty to napewno było ciepło,tj. było czym się rozgrzać ;)oczywiście chodzi o ogniska zapalniczki itd hehehe taaaaaaaaaaaaa napewno na następny wpadam teraz nie dało rady pozdro i gratuluję dobrej zabawy w wyśmienitym Towarzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 chciałbym delikatnie zwrócić uwagę że ów ryb leży koło sprzętu spinningowego? czyzby sabotaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mój pierwszy post na forum i duze dzieki za mozliwosc wspólnego wedkowania nad Kwisa pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 paskud pomorski ta fota to istna prowokacja taaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Paskud ale zobacz jak dbał o niego nawet wiosną wate podkłada Zuch chlopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dobrze że nie leszcz i spławik w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Paskud nie załamój się, bo na zlocioe tylko leszczy brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A i o to nasz Łukasz @lukexio pogromca kropasów . jestem z Was dumny oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Przyczajony Sławek w krzakach zmieniający przynętę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Podejście taktyczne ze strony Remka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Gratulacje dla @lukexio pogromcy kropasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 brawo chłopaki brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Po długieeej drodze na zlot (18h za kierownicą <_< ) i całym zlocie wreszcie mozna odespacPozdrawiam i dzięki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no okoliczności przyridy widze wyczeska konkret no i @lukexio widzę egzecucja na pstrągu ;)czy to sławek?a chodzi mi o wobka jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam. Dziękuję za spotkanie. Kapitalna atmosfera Zlotu, której nie zdołała zakłócić jakaś tam Emma. Organizacja, hotelik. Nawet kurczaki smakowite były :mellow: Poraz kolejny okazało się, że casting górą. Mimo, że nie złowiłem ryby, to swój jedyny kontakt bliskiego stopnia, odnotowałem właśnie na casta. @hasior, niektóre zdarzenia zadziwiają. Ta sierotka np. do końca Zlotu nie znalazła amatora:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam. Poraz kolejny okazało się, że casting górą. Eeee a jak miało by być inaczej ?Przecież ponoć były to castingowe warsztaty ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ja też chciałbym podziękować zarówno organizatorom jak i uczetnikom zlotu. Jak zawsze było bardzo fajnie, a że pogoda lekko nie dopisała .Do nastepnego razu (oby jak najrychlej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hej Chłopaki. Gratuluję dobrej zabawy, Łukasz dla Ciebie specjalne gratulacjei za kropki i za casta Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi