Kuba Standera Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Gadżety były kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Drogi Andrzeju proponował bym lekko przyciemnić fotografie z kolegą Spigotem gdyż lampa błyskowa która miała za zadanie doświetlić otoczenie na fotografii odbijając sie na jego czole spowodowała prześwietlenie zdjęcia <_< Ty mi się tu Andrzeja nie czepiaj !!!!! lepiej daj kilka loków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Moja grzywa to nic w porównaniu z tym zdjęciem. Waldku @poperze wielkie dzięki za fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Rafka spalą cię na stosie <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Rafka spalą cię na stosie <_< <_< i mina która wszystko mówi: - o co w tym K.... chodzi.... albo- jak to sie k(urczak) używało albo- to tym moża łowic ryby własciwe podkreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja zdecydowanie stawiam na pierwsze a Poperek i tak ma w.......l za cherezje i pomusły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Rafka spalą cię na stosie <_< <_< i mina która wszystko mówi: - o co w tym K.... chodzi.... albo- jak to sie k(urczak) używało albo- to tym moża łowic ryby własciwe podkreślić Dobre Mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A to czasy prohibicji i handlu zakazanym towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A tu próba wytrzymałościowa Czyli Sawal jako rodbuilder, HILO, Szczupły Maciek i Radomado. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dwóch szamanów - niektórzy się modlili nad brzegiem ale ... nie było łatwo. Spigot odprawia modły a Sławek zaklina woblery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja to sobie nawet drugą brodę dokleiłem, by modły były skuteczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Rafka spalą cię na stosie <_< <_< Może nie spalą. On tylko oceniał dzieło mistrza. Ale nie cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Waldku - dlaczego ty pokazujesz jakieś dziwne gryfy bez pazurka ??? jak już mówisz o dziełach sztuki to gryf powinien mieć pazurek, który wystaje z pomiędzy grubych paluchów budowlańca jak na zdjęciu pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Waldi i tak masz bańki za łamanie zasad i za to że idziesz na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Waldi i tak masz bańki za łamanie zasad i za to że idziesz na łatwiznę Swoich zasad nie łamię. Łowię i spinem i castem.Wszystko zależy od okoliczności. Ale jak wam szpeci, to fotkę usuwam. Wstawiam jedynie słuszną (jekieś przebrzmiałe echo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Waldku nic nie szpeci. Nie przejmuj się. Na jeden kij castingowy przypada nad rzeką około 1000 kiji spiningowych i jakoś trzeba żyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na tych fotkach to poza Łukaszem @lukexio, najbardziej mi sięRafał @spigot podoba w swoich butach pstrągowych, z któreniektórzy chieli go zlinczować. Brawo Rafał tak trzymać Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskud pomorski Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ee tam lincz. to troska o zdrowie jeno. przemoczą się i choróbsko wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na tych fotkach to poza Łukaszem @lukexio, najbardziej mi sięRafał @spigot podoba w swoich butach pstrągowych, z któreniektórzy chieli go zlinczować. Brawo Rafał tak trzymać Pozdro Jachu Janusz choć szybki krok został mi po dawnych czasach z zawodówto muszę przyznać że Łukasz @lukexio był jeszcze szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na tych fotkach to poza Łukaszem @lukexio, najbardziej mi sięRafał @spigot podoba w swoich butach pstrągowych, z któreniektórzy chieli go zlinczować. Brawo Rafał tak trzymać Pozdro Jachu Jaki zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Pewnie to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Łukasz, pisząc o zdjęciach miałem na myśli wszystkie fotki jakiebyły wstawione. I właśnie bardzo mi się podobały fotki Remkailustrujące Twoje pierwsze kroki z pstrągowym castingiem, jakżeskutecznym. A jeśli chodzi o buty @spigota to tak jak @popperpokazał.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 buty jak buty gorotex jak się nie mylę 3 seson pomykam w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dziekuje za pomoc,nauke i uzyczenie sprzetu dwom szpecom od casta,dzieki nim zlowilem pierwszego kropka na casta i powiem ze jest to do nauczenia tylko trzeba sprubowac a reszte samo przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi