lukexio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @popper dzieki zdjecie!ale fajnie narysowal strzalka zółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Widzę że temat przygasł więc postanowiłem umieścić filmik na YOUTUBE w roli głównej kolega MIFEK który wyraził zgodę na publikację http://pl.youtube.com/watch?v=PtIn8KYTdGY miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Filmik fajny tylko ten prezenter to jakiś taki chłop od łapania wielkich szczupaków, sumów i podobnych rybek. W ogóle nie pasuje do tego małego Mepsika ani kij, ani kołowrotek ani technika rzucania. Mifek musi mieć co najmniej troć albo łososia na tak ciężkim sprzęcie. Zresztą co ja piszę. On nawet trocie targa na malutki kołowroteczek, że aż boję się napisać.Spigot, trzeba zrobić więcej takich filmików, a Mifa z większą przynętą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Filmik fajny tylko ten prezenter to jakiś taki chłop od łapania wielkich szczupaków, sumów i podobnych rybek. W ogóle nie pasuje do tego małego Mepsika ani kij, ani kołowrotek ani technika rzucania. Mifek musi mieć co najmniej troć albo łososia na tak ciężkim sprzęcie. Zresztą co ja piszę. On nawet trocie targa na malutki kołowroteczek, że aż boję się napisać.Spigot, trzeba zrobić więcej takich filmików, a Mifa z większą przynętą. pozdrawiam WARSZTATY UWAŻAM ZA UDANE W 110 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie no fajny filmik, ale najbardziej to mifek mnie zawsze zadziwia nie tą doskonałą techniką, o której tyle słyszałem.Ale swoim wyglądem komandosa z misji w Afganistanie czy gdzietam jeszcze. Wiecie co On tam nosi w tym plecaku ? Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie no fajny filmik, ale najbardziej to mifek mnie zawsze zadziwia nie tą doskonałą techniką, o której tyle słyszałem.Ale swoim wyglądem komandosa z misji w Afganistanie czy gdzietam jeszcze. Wiecie co On tam nosi w tym plecaku ? Pozdro Jachu brata bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Janusz - co nosi to jest jego sprawa ale może kiedyś pozwoli ci podnieść ten plecak to dopiero się mocno zdziwisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Groznie to wyglada .Dozbrojony na maxa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ramzes co to za kij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Łatwiej zapytać czego Mifek tam nie nosi bo tego jest zdecydowanie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A może ten plecak to przeciwwaga do tych pudeł co je na piersiach w tych olstrach nosi. Trzeba będzie, jak prawi Andrzejkiedyś spróbować podnieść ten plecak, a nóż coś się wyjaśni. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A może ten plecak to przeciwwaga do tych pudeł co je na piersiach w tych olstrach nosi. Trzeba będzie, jak prawi Andrzejkiedyś spróbować podnieść ten plecak, a nóż coś się wyjaśni. Pozdro Jachu a prawda jak zwykle jest gdzieś po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Termos to byl kij pozyczony od Waldamera Saxa i byla to bardziej pala <_< na zebate niz na pstragi lecz od czegos trzeba bylo zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dziś byłem z małym spigotem na spacerku podczas pierwszego rzutu a nawet pół rzutu zauważyłem małe co nie co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No i zacząłeś Gratulować castingowego .początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 spigot rozplatuj te gniazdo czem prędzej bo piersi Bociany ponoc już przyleciely a mały idzie w dobrym kierónku młode pokolenia castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No i zacząłeś Gratulować castingowego .początku Waldi sęk w tym że była pięknie ułożona plecionka i nic nie było pod spodem widać na szczęście młody poszedł jak przecinak i rozwinęliśmy jajko niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Rafał, ja chyba coś wiem o tej brodzie do cięcia na tym małym kołowrotku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Spigot swietny filmik Co do tej brody ja sie nie przyznaje - tamta rozplatałem po rzucie Zgadzam się Warsztaty były świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Rafał, ja chyba coś wiem o tej brodzie do cięcia na tym małym kołowrotku pozdrawiam Andrzeju Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho a i muszę zrobić edycję w tym tygodniu na BOBRZE padł kropas 60 cm po tych naszych deszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @ramzesNa litość boską..SAKSA!!!@wizardGarbolino Spirline, w oryginale 2,3m i 5-20g, po przeróbkach 2,15m i coś ok. 7-25g. Pobieżnie sklecony cast dla przetestowania nowego typu uchwytu ACS Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 I my wreszcie jesteśmy tak naprawdę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 @spigot Fajnie ma ten Twoj maly spigot lowiac od poczatku Daiwa Presso <_< EDIT: A co to za linka na Steez w filmie? Producent? Dziekuje z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 @spigot Fajnie ma ten Twoj maly spigot lowiac od poczatku Daiwa Presso <_< EDIT: A co to za linka na Steez w filmie? Producent? Dziekuje z gory. junior na razie jest na etapie zwijania i trzymania mocno kijka pleciuga na steez to DRAGONA techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dzieki. No niech trzyma mocno, bo nie chcial bym widziec Twojej miny jak bedzie chcial rzucac a tu leci caly sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi