Skocz do zawartości

Warsztaty castingowe nad Kwisą - po ... warsztatach

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Filmik fajny tylko ten prezenter to jakiś taki chłop od łapania wielkich szczupaków, sumów i podobnych rybek. W ogóle nie pasuje do tego małego Mepsika ani kij, ani kołowrotek ani technika rzucania. Mifek musi mieć co najmniej troć albo łososia na tak ciężkim sprzęcie. Zresztą co ja piszę. On nawet trocie targa na malutki kołowroteczek, że aż boję się napisać.

Spigot, trzeba zrobić więcej takich filmików, a Mifa z większą przynętą. :mellow: :mellow: :mellow:

pozdrawiam :D

Filmik fajny tylko ten prezenter to jakiś taki chłop od łapania wielkich szczupaków, sumów i podobnych rybek. W ogóle nie pasuje do tego małego Mepsika ani kij, ani kołowrotek ani technika rzucania. Mifek musi mieć co najmniej troć albo łososia na tak ciężkim sprzęcie. Zresztą co ja piszę. On nawet trocie targa na malutki kołowroteczek, że aż boję się napisać.

Spigot, trzeba zrobić więcej takich filmików, a Mifa z większą przynętą. :mellow: :mellow: :mellow:

pozdrawiam :D

:lol: WARSZTATY UWAŻAM ZA UDANE W 110 % :lol:

:lol:

Nie no fajny filmik, ale najbardziej to mifek mnie zawsze zadziwia nie tą doskonałą techniką, o której tyle słyszałem.

Ale swoim wyglądem komandosa z misji w Afganistanie czy gdzie

tam jeszcze. Wiecie co On tam nosi w tym plecaku ?

:huh: :huh: :huh:

Pozdro Jachu

Nie no fajny filmik, ale najbardziej to mifek mnie zawsze zadziwia nie tą doskonałą techniką, o której tyle słyszałem.

Ale swoim wyglądem komandosa z misji w Afganistanie czy gdzie

tam jeszcze. Wiecie co On tam nosi w tym plecaku ?

:huh: :huh: :huh:

Pozdro Jachu

brata bliźniaka ;)

A może ten plecak to przeciwwaga do tych pudeł co je na piersiach w tych olstrach nosi. Trzeba będzie, jak prawi Andrzej

kiedyś spróbować podnieść ten plecak, a nóż coś się wyjaśni.

:lol: :D :D :D

Pozdro Jachu

a prawda jak zwykle jest gdzieś po środku :D